Park/hardzone [649]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • KILEN

Witam
    chcialbym Was zaprosic na ostatnia Impreze Hard Zone grana przeze mnie. Impreza, z przyczyn obiektywnych, odbedzie sie w klubie NEO (w podziemiach Warszawianki) w czwartek od godziny 20. Poniewaz klub P nie pozwolil mi zagrac ostatniej imprezy a o tym, ze nie bede juz gral dowiedzialem sie od osoby, ktora pracuje w klubie moze z 3 miesiace, zapraszam do NEO.
    Szczegolnie zapraszam tych, ktorzy chodzili na Hard Zone kilka lat, a nawet kilkanascie. Ciebie Dziobaku, mimo, ze ryjesz pode mna od kilku lat tez zapraszam:)

Jest to jednorazowa impreza, wstep na impreze, jest darmowy. Jesli chodzi o muzyke, postaram sie:)wiecie czego mozecie sie spodziewac:) ale moze czyms zaskocze. Moge nawet nie zagrac "Killing In The Name Of" Albo i nie:) Bo kojarzy mi sie z nazwiskiem:)

Jeszcze raz serdecznie zapraszam, NEO czwartek godzina 20.00. Jezeli mozecie przekazcie info o imprezie znajomym, ktorzy juz na Hard Zone nie przychodza. Fajnie byloby zobaczyc znane twarze.
    Robert Kilen

• Nalka

HardZone bez "killing in the name of" to jak browar bez bąblów :P

bardzo zacnie, ja się cieszę, mam nadzieję, że będzie więcej znajomych ludzi w Neo niż przeważnie
  • ~k^

łehehehehe :D no ładnie ładnie :D to teraz dylemat czy iść i się wkurwiać na jakąś panią z proximy co puszcza fila kolinsa czy iść się nawalić i wyskakać przy tych samych od 7 lat hiciorach :D
  • Anonim

kurde chetnie bym wpadl na taka stypke; -) ... ale jade na cro-magsów tego dnia do bydgoszczy ... udanych baletów:)
  • ~k^

oj Pulpeciku nie wiesz co dobre :D
  • ʎɹɐʎ

Zamiast "Killing in the name of" będzie "Kilen in the Neo" :D
  • Anonim

Kilenku... no wez, Killing in the name of to obowiazek, zwlaszcza, jesli to ma byc pozegnalny hz... ja bede na 10000000000% w takim razie, w sumie impreza z nieba spadla, bo nikt mnie wolami nie zaciagnie sluchac panny z proximy.
  • że słi Żustin

Matko Bosko Czestochowsko! Normalnie wrzucam dupsko w pociąg i w czwartek jestem! Nie daruje sobie 'Kilen in the Neo' !
  • baЯtosz

Nie potrafiłbym odmówić :)

Obecny obowiązkowo + spróbuje wyciągnąć pare starych mord, ktore nie zaszczycily hz obecnoscia juz z pare lat; )
  • KILEN

WredneJusty stawiam Ci piwo, za ta gotowosc wsadzenie dupska w pociag:) No chyba ze jedziesz z Lowicza, wtedy nie stawiam Piwa, bo niechecia darze te miescine:)
    Bartosz przyprowadz pare znajomych twarzy:)
  • KILEN

No i jeszcze....w takim razie Killing In The Name Of bedzie:)
    A moze nawet NÓŻ:)
  • wloczykij stalowelovegłowe

czy impreza kończy się jak zawsze obowiązkowo o 2...?
    warto by było tym razem przeciągnąć ją do ostatniego klienta... :)
  • kOsToR

Mogłaby się wtedy nie skończyć:P
  • Lodzia Pindol

hehe przeczytałem "do ostatniego kilenta"; D

jak sie nazywaja klienci oryginalnego HZ? Kilen-ci XD
  • ~k^

>kOsToR napisał
    >Mogłaby się wtedy nie skończyć:P

Nic to! :D
    Nie od dziś starzy Indianie mówią, że prawdziwi twardziele imprezują w tygodniu a w weekend odpoczywają.

Czyli będzie to kolejny raz gdy parkiet we parku będzie pustkami świecił.

Trzeba będzie przytachać Sznurka do Neo, bo we parchu nikt mu nie będzie sponsorował piffka i biedak uschnie pod tym filarem....
  • że słi Żustin

>KILEN wrote:
    >WredneJusty stawiam Ci piwo, za ta gotowosc wsadzenie dupska w pociag:)
    >No chyba ze jedziesz z Lowicza, wtedy nie stawiam Piwa, bo niechecia darze te miescine:)

Wypraszam sobie te insynuacje, ze niby Wredne z Łowicza; P
    Moje najukochańsze miasto doznań - Poznań opuszczę tym szybciej mając za zachętę piwko od samego Kilena^^ Normalnie lans i bans! Nie uwierzą mi na Wielkopolsce; P
  • KILEN

Z Poznania:) na serio:) DWA PIWA.
    Sekret z godzina druga polega na tym, ze ja po kazdej czwartkowej nocy wstaje o 4.40 rano:) dlatego niechetnie przedluzam. Wybaczcie:) Ale mozemy umowic sie do 2.30.
  • Ojciec Redaktor

Będę napewno plus kilka osób
  • ~k^

to po co się kłaść jak trzeba od razu wstawać...?
  • KILEN

Niby tak, ale od kilku lat tak mi sie organizm przystosowal i o 2.40 zasypiam na 2 godziny:)
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)