-
KILEN
Witam
chcialbym Was zaprosic na ostatnia Impreze Hard Zone grana przeze mnie. Impreza, z przyczyn obiektywnych, odbedzie sie w klubie NEO (w podziemiach Warszawianki) w czwartek od godziny 20. Poniewaz klub P nie pozwolil mi zagrac ostatniej imprezy a o tym, ze nie bede juz gral dowiedzialem sie od osoby, ktora pracuje w klubie moze z 3 miesiace, zapraszam do NEO.
Szczegolnie zapraszam tych, ktorzy chodzili na Hard Zone kilka lat, a nawet kilkanascie. Ciebie Dziobaku, mimo, ze ryjesz pode mna od kilku lat tez zapraszam:)
Jest to jednorazowa impreza, wstep na impreze, jest darmowy. Jesli chodzi o muzyke, postaram sie:)wiecie czego mozecie sie spodziewac:) ale moze czyms zaskocze. Moge nawet nie zagrac "Killing In The Name Of" Albo i nie:) Bo kojarzy mi sie z nazwiskiem:)
Jeszcze raz serdecznie zapraszam, NEO czwartek godzina 20.00. Jezeli mozecie przekazcie info o imprezie znajomym, ktorzy juz na Hard Zone nie przychodza. Fajnie byloby zobaczyc znane twarze.
Robert Kilen
-
Nalka
HardZone bez "killing in the name of" to jak browar bez bąblów :P
bardzo zacnie, ja się cieszę, mam nadzieję, że będzie więcej znajomych ludzi w Neo niż przeważnie -
~k^
łehehehehe :D no ładnie ładnie :D to teraz dylemat czy iść i się wkurwiać na jakąś panią z proximy co puszcza fila kolinsa czy iść się nawalić i wyskakać przy tych samych od 7 lat hiciorach :D -
Anonim
kurde chetnie bym wpadl na taka stypke; -) ... ale jade na cro-magsów tego dnia do bydgoszczy ... udanych baletów:) -
-
~k^
-
ʎɹɐʎ
-
Anonim
Kilenku... no wez, Killing in the name of to obowiazek, zwlaszcza, jesli to ma byc pozegnalny hz... ja bede na 10000000000% w takim razie, w sumie impreza z nieba spadla, bo nikt mnie wolami nie zaciagnie sluchac panny z proximy. -
że słi Żustin
Matko Bosko Czestochowsko! Normalnie wrzucam dupsko w pociąg i w czwartek jestem! Nie daruje sobie 'Kilen in the Neo' ! -
baЯtosz
Nie potrafiłbym odmówić :)
Obecny obowiązkowo + spróbuje wyciągnąć pare starych mord, ktore nie zaszczycily hz obecnoscia juz z pare lat; ) -
KILEN
WredneJusty stawiam Ci piwo, za ta gotowosc wsadzenie dupska w pociag:) No chyba ze jedziesz z Lowicza, wtedy nie stawiam Piwa, bo niechecia darze te miescine:)
Bartosz przyprowadz pare znajomych twarzy:) -
KILEN
No i jeszcze....w takim razie Killing In The Name Of bedzie:)
A moze nawet NÓŻ:) -
wloczykij stalowelovegłowe
czy impreza kończy się jak zawsze obowiązkowo o 2...?
warto by było tym razem przeciągnąć ją do ostatniego klienta... :) -
kOsToR
-
Lodzia Pindol
hehe przeczytałem "do ostatniego kilenta"; D
jak sie nazywaja klienci oryginalnego HZ? Kilen-ci XD -
~k^
>kOsToR napisał
>Mogłaby się wtedy nie skończyć:P
Nic to! :D
Nie od dziś starzy Indianie mówią, że prawdziwi twardziele imprezują w tygodniu a w weekend odpoczywają.
Czyli będzie to kolejny raz gdy parkiet we parku będzie pustkami świecił.
Trzeba będzie przytachać Sznurka do Neo, bo we parchu nikt mu nie będzie sponsorował piffka i biedak uschnie pod tym filarem.... -
że słi Żustin
>KILEN wrote:
>WredneJusty stawiam Ci piwo, za ta gotowosc wsadzenie dupska w pociag:)
>No chyba ze jedziesz z Lowicza, wtedy nie stawiam Piwa, bo niechecia darze te miescine:)
Wypraszam sobie te insynuacje, ze niby Wredne z Łowicza; P
Moje najukochańsze miasto doznań - Poznań opuszczę tym szybciej mając za zachętę piwko od samego Kilena^^ Normalnie lans i bans! Nie uwierzą mi na Wielkopolsce; P -
KILEN
Z Poznania:) na serio:) DWA PIWA.
Sekret z godzina druga polega na tym, ze ja po kazdej czwartkowej nocy wstaje o 4.40 rano:) dlatego niechetnie przedluzam. Wybaczcie:) Ale mozemy umowic sie do 2.30.
-
Ojciec Redaktor
-
~k^
-
KILEN
Niby tak, ale od kilku lat tak mi sie organizm przystosowal i o 2.40 zasypiam na 2 godziny:)
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne