Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sandra

To znaczy nie ma dziś happy hour czy jest przesunięte? Muszę rozważyć opcję picia przed wyjściem ^^
  • ~k^

happy hour od 21 po prostu..
  • Sandra

thx=) nie chodziłam w poprzednich latach więc nie wiedziałam jak to wygląda w wakacje =)
  • ~k^

przesunięte o godzinkę po prostu.
  • Anonim

ktos byl? jakies komentarze?
  • (616)

Milk Lizard! Milk Lizard! Milk Lizard! Milk Lizard! Milk Lizard! Milk Lizard! Milk Lizard! Milk Lizard! Milk Lizard! Omen
  • Anonim

Impreza rozpierdoliła mnie na maxa ,mam wyplute flaki i płuca ,pozytyw wielki

do tego na koniec taniec heleny plus muzyka z filmu Piraci z Karaibów rozwaliła mnie
  • Feniks

No, taniec Eleny i ten techno-remix Piratów rox :D Zajebiste zakońćzenie. Setlista ogólnię w pytę, całkiem zajebista, imo. Nie tańczyłam tak dużo, jakbym chciala, ale to wynikało z braku weny, sił i nastroju, a jednak i tak sie wyskakałam:) I ogólnie, park in da plus:) A dla Dj ogroooomny plus za Paradise Lost i Bjork! :]
  • Anonim

Jupiii :)
  • ~k^

czasem jeszcze jakość kiepawa, ale ogólnie było całkiem miło :)
  • Gregor

Tja, jakosc czasami byla mocno kiepawa, ale musze przyznac ze ogolnie calkiem niezle bylo. Jak na moj gust to tylko tyle ze ostatnia godzina czy poltorej to za duzo smecenia. Anyway bylo ok, widac tez bylo ze gosc lubi to co robi.
  • <szary>

falling away from me o 22 to falling away from me o godzine za wczesnie.
    sleep now in the fire i tourniquet powalilo mnie, nie sadzilem, ze uslysze w parku. zacnie, przyznam.

ogolnie wyjscie zaliczam do udanych =P no i obecnosc stefana robi swoje xD
  • Anonim

Kuźwa, Milk Lizard bylo... mam nadzieje ze za tydzien juz dotre. Moze tez "Blood And Thunder" Mastodona doczekamy sie w Parku?; )
  • Lodzia Pindol

W zeszłym tyg. był Mastodon - Divinations. A pierwszym razem jak Zenio puszczał było Colony of Birchmen :-))

Z wczorajszych jeszcze na duzy plus: Stabbing Westward, Coal Chamber, RA.

Generalnie bardzo fajna impreza.
  • (616)

>Kloshie napisał
    >Kuźwa, Milk Lizard bylo... mam nadzieje ze za tydzien juz
    >dotre. Moze tez "Blood And Thunder" Mastodona doczekamy sie
    >w Parku?; )

Panasonic Youth jeszczem :s
  • Anonim

><szary> napisał
    >falling away from me o 22 to falling away from me o godzine
    >za wczesnie.
    >sleep now in the fire i tourniquet powalilo mnie, nie
    >sadzilem, ze uslysze w parku. zacnie, przyznam.
    >
    >ogolnie wyjscie zaliczam do udanych =P no i obecnosc stefana
    >robi swoje xD

Widzisz Szarak a tak sie martwiłeś ze nudą powieje :D; )
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)