Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Meeko'why גבריאל

Ummm a mozecie konkretami oswiecic mnie co przegapilem i czemu bylo tak fatalnie? (po przez konkrety mam na mysli cos wiecej niz "muzyka byla z dupy")
  • PlejAda

a mi się podobało.
    Ciekawie muzycznie bardzo. Fakt, mało ludzi, ale myślę, że to bardziej wina wakacji niż muzyki (bo leciało dużo dobrego) i tego, że było za gorąco na parkiecie (klima?)
    3 razy Prodigy pod rząd mnie zabiło. Potem nie mogłam dojść do siebie, bo: patrz wyżej (za gorąco na parkiecie:).
    Wyszliśmy tradycyjnie o północy, a teraz zbieramy się do dentysty, brr;)
    Następnym razem chcę zostać dłużej:)

Podsumowując, impreza fajna, tylko ZRÓBCIE COŚ Z TYMI KOMARAMI !!!!
    Jakieś dymiące spiralki, czy coś bo się nie da wytrzymać, nawet w środku przy DJce.
  • Margotek

>PlejAda napisała:

>. Potem nie mogłam
    >dojść do siebie, bo: patrz wyżej (za gorąco na
    >parkiecie:).

no i ta słynna zadyszka; -)
  • Anonim

bylo pare fajnych pozycji ale tez sie wynudzilem. jakos bylo zbyt... kilenowo; P
  • zyggi

Kilena było tam chyba mniej niż wczesniej. Dużo fajnych rodzynków przy których z przyjemnościa się bawiłem: Chevelle - The Clincher, Sublime - Santeria i Second Coming - Soft. No i ten Rooster Aliców....miód

Dla mnie trochę za mało pierdolnięcia ...że sie tak wyrażę :)
    Ale ogólnie to na +
  • wloczykij stalowelovegłowe

końcówka była strasznie hiciorowa... ostatnia godzina pewnie...
    ale wcześnie ciekawe rzeczy leciały...
    mi się podobało i się wyruchałem...
    a że pusto - to wy macie być na parkiecie, bo sam sie nie zapełni przecież... :[
  • Gregor

Ja jednego scierpiec nie moge. Po kiego grzyba tyle dymu na ten parkiet pompuje??
  • Feniks

No dokladnie, z tym dymem to przegięcie juz jest, wczoraj z Kennym mało się nie podusiliśmy, jak nas zaczadziło o.O
    Ogólnie, baaaaaardzo mi się podobało^^ Muzycznie, towarzysko, procentowo, zajebisty park, i miły afterek, powrót metrem i pobudka do pracy o 11^^ Ogromne in da plus^^
    Tylko pogryziona przez te jebane komary.. >.<
  • kOsToR

>PlejAda napisała:
    >a mi się podobało.
    >Ciekawie muzycznie bardzo. Fakt, mało ludzi, ale myślę,
    >że to bardziej wina wakacji niż muzyki

Na patio było całkiem sporo ludzi i szczerze w tę pogodę to mi się nie chciało wchodzić do środka (tak jakbym w inne dni siedział non stop na parkiecie lol:P). A ogólnie to miło miło było trochę przeraża mnie, że dziś znów masakra biba a jutro koniki... i w niedziele w sumie też koniki... a w poniedziałek na 8:00 do roboty brrrrr.
  • Anonim

Wykończyłem sie wczoraj fizycznie na tym parkiecie , stare lata robią swoje . ale jednak było warto , nawet w robocie dałem rade.

Za tydzień tez wam przyjedziemy; )
  • Gregor

Super, my bedziemy w salonie Peugota; ]
  • Ixolite

pare osob raczej za tydzień kierunek: bolków ( http://www.castleparty.com ) , tudziez inne rozjazdy. więc zapowiadamy brak mroków; )
  • Anonim

nuuuudy... bez skakania, bez Muluca, Ryby i Sartina to nie to samo :P No i kurwa jakies nowe porzadki, nie bylo wrestlingu! ja jebe :/
  • Anonim

O ile dobrze widziałem to wrestling był o pózniejszej godzinie :D

• Bartek

nie pamietam, ale chyba bylo fajnie. Znow ktos mnie zamordowal niebieskim i czerwonym plynem procentowym >.<
  • Anonim

>Paluszek napisał
    >O ile dobrze widziałem to wrestling był o pózniejszej
    >godzinie :D
    >
    >

siedzialam prawie do pierwszej.. byl box ale nie wrestling. inny kanal zarzucili na tv :(
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)