-
Meeko'why גבריאל
Ummm a mozecie konkretami oswiecic mnie co przegapilem i czemu bylo tak fatalnie? (po przez konkrety mam na mysli cos wiecej niz "muzyka byla z dupy") -
PlejAda
a mi się podobało.
Ciekawie muzycznie bardzo. Fakt, mało ludzi, ale myślę, że to bardziej wina wakacji niż muzyki (bo leciało dużo dobrego) i tego, że było za gorąco na parkiecie (klima?)
3 razy Prodigy pod rząd mnie zabiło. Potem nie mogłam dojść do siebie, bo: patrz wyżej (za gorąco na parkiecie:).
Wyszliśmy tradycyjnie o północy, a teraz zbieramy się do dentysty, brr;)
Następnym razem chcę zostać dłużej:)
Podsumowując, impreza fajna, tylko ZRÓBCIE COŚ Z TYMI KOMARAMI !!!!
Jakieś dymiące spiralki, czy coś bo się nie da wytrzymać, nawet w środku przy DJce. -
Margotek
>PlejAda napisała:
>. Potem nie mogłam
>dojść do siebie, bo: patrz wyżej (za gorąco na
>parkiecie:).
no i ta słynna zadyszka; -) -
Anonim
bylo pare fajnych pozycji ale tez sie wynudzilem. jakos bylo zbyt... kilenowo; P -
-
zyggi
Kilena było tam chyba mniej niż wczesniej. Dużo fajnych rodzynków przy których z przyjemnościa się bawiłem: Chevelle - The Clincher, Sublime - Santeria i Second Coming - Soft. No i ten Rooster Aliców....miód
Dla mnie trochę za mało pierdolnięcia ...że sie tak wyrażę :)
Ale ogólnie to na + -
wloczykij stalowelovegłowe
końcówka była strasznie hiciorowa... ostatnia godzina pewnie...
ale wcześnie ciekawe rzeczy leciały...
mi się podobało i się wyruchałem...
a że pusto - to wy macie być na parkiecie, bo sam sie nie zapełni przecież... :[ -
Gregor
Ja jednego scierpiec nie moge. Po kiego grzyba tyle dymu na ten parkiet pompuje?? -
Feniks
No dokladnie, z tym dymem to przegięcie juz jest, wczoraj z Kennym mało się nie podusiliśmy, jak nas zaczadziło o.O
Ogólnie, baaaaaardzo mi się podobało^^ Muzycznie, towarzysko, procentowo, zajebisty park, i miły afterek, powrót metrem i pobudka do pracy o 11^^ Ogromne in da plus^^
Tylko pogryziona przez te jebane komary.. >.< -
kOsToR
>PlejAda napisała:
>a mi się podobało.
>Ciekawie muzycznie bardzo. Fakt, mało ludzi, ale myślę,
>że to bardziej wina wakacji niż muzyki
Na patio było całkiem sporo ludzi i szczerze w tę pogodę to mi się nie chciało wchodzić do środka (tak jakbym w inne dni siedział non stop na parkiecie lol:P). A ogólnie to miło miło było trochę przeraża mnie, że dziś znów masakra biba a jutro koniki... i w niedziele w sumie też koniki... a w poniedziałek na 8:00 do roboty brrrrr. -
Anonim
Wykończyłem sie wczoraj fizycznie na tym parkiecie , stare lata robią swoje . ale jednak było warto , nawet w robocie dałem rade.
Za tydzień tez wam przyjedziemy; ) -
Gregor
-
Ixolite
pare osob raczej za tydzień kierunek: bolków ( http://www.castleparty.com ) , tudziez inne rozjazdy. więc zapowiadamy brak mroków; ) -
Anonim
nuuuudy... bez skakania, bez Muluca, Ryby i Sartina to nie to samo :P No i kurwa jakies nowe porzadki, nie bylo wrestlingu! ja jebe :/ -
Anonim
-
Bartek
nie pamietam, ale chyba bylo fajnie. Znow ktos mnie zamordowal niebieskim i czerwonym plynem procentowym >.< -
Anonim
>Paluszek napisał
>O ile dobrze widziałem to wrestling był o pózniejszej
>godzinie :D
>
>
siedzialam prawie do pierwszej.. byl box ale nie wrestling. inny kanal zarzucili na tv :(
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne