- 1
- 2
-
nuit
-
kenny
janie :( a szkoda :( fajne zostpoły sa :(
jak spotkasz to pozdrów pewna idiotke z łodzi XD -
nuit
-
kenny
-
-
nuit
-
kenny
-
nuit
skoro chcesz abym ja pozdrowila to chyba warto wiedziec o kim mowa:P
chyba ze sadzisz ze jak wystawie transparent z dedykacja sama sie zjawi huehue -
kenny
nie no to tylko takie zdanie :P naprawde tego nie chce :D bo i po co ? :P -
nuit
-
kenny
nooo. naprawde :P
to by było zabawne puki bym nie dostala jakis wyrzutów na GG do czytania w stulu masztu list jak to jestes niedobry :D -
nuit
-
kenny
noo włansnie NVM
nie moge usunołem ja znaczy ze miał bym ja umiescic spowrotem zeby ja zablokowac XD
niewazne noo :D
baw sie dobrze na hunter f :D -
Gregor
http://muzyka.onet.pl/10175,2013747...
A wczesniej Arch Enemy... Powtorka z rozrywki jesli chodzi o HF; ]
-
Piotrek
-
raziel
>Gregor napisał
>A wczesniej Arch Enemy... Powtorka z rozrywki jesli chodzi o
>HF; ]
A wcześniej wcześniej Children of Bodom i Opeth; D -
wloczykij stalowelovegłowe
lol...
ale mam nadzieję, ze ktoś nagra flapjacka i wrzuci w sieć... :) -
Gregor
>raziel napisał
>>Gregor napisał
>>A wczesniej Arch Enemy... Powtorka z rozrywki jesli chodzi
>o
>>HF; ]
>
>A wcześniej wcześniej Children of Bodom i Opeth; D
Wlasnie o to mi chodzilo kiedy pisalem ze to powtorka z rozywki :D -
Paulina
MH też ma nie być.
cieszę się, że nie pojechałam na cały festiwal, a w zamiarze był ten jeden koncert. czasu i nerwów nie straciłam. -
raziel
Proponuję organizatorom od razu ogłoszenie, że za rok zagra Manson, Metallica i The Rolling Stones.
Swoją drogą - odwiedzam czasem rockmetalshop i jakież było moje zdziwienie kiedy ów sklep sprzedawał bileciki na HF w promocji. I byłaby to zapewne okazja cenowa jakich we współczesnym świecie wiele, gdyby nie fakt, że bilety były sprzedawane przed ogłoszeniem składu na HF.
Chociaż... swoją pokręconą logikę to ma - jedynym pewniakiem był wtedy Hunter, więc dla fanów tego pokracznego zespołu to pewnie wystarczyło. Gdy dawaliśmy upust swoim emocjom z powodu odwołania CoB i Opeth (jedyny i ostatni mój raz w Szczytnie) podczas koncertu Huntera, jedna z wiernych fanek spojrzała na nas, grupę 60-ciu ostro zdenerwowanych facetów, i krzyknęła, że to "nie jest wina Huntera". Najśmieszniejsze jest to, że zrzucanie winy na zaproszone zespoły, a nie organizatorów jest dość powszechne w szeregach fanów Huntera. Może po prostu lubią być okradani, nie wiem. -
Paulina
też kupiłam karnet za stówkę. na szczęście.
tak, tak ja też się zraziłam jak odwołali CoB wtedy i z bardziej oczekiwanych zespołów przyjechało tylko Fear Factory.. dlatego cudów się nie spodziewałam w tym roku.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne