Park/hardzone [649]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kenny

kto jedziena darmowy koncert w płocku ?
  • Anielica

Ja jadę. I chyba zakładałam już tu temat z tym związany hmmmm
  • rajdo

ja jadę! z tego co widziałem najlepiej chyba pksem tylko nie bardzo mogłem znaleźć dogodnego powrotu.
  • Anielica

A to nie najlepiej samochodem? :P
  • kenny

no nie zauwarzylem ale mozliwe ze nieuwaznie szukałem wiec jak załozyłas to wybacz :)

no własnienie lepiej samochodem z uwagi na to ze wtedy ktos musi nie pic ^^

ja chcialem jechac pociagiem acz moge jechac pksem byle z kims bo mi samemu sienie che jechac :D
  • Feniks

Ja jadę, ale wydaje mi się, ze pks będzie lepszy.. ale. to ledwo drobny szczegół:D
  • kenny

to morze sie jakos ustawmy na ten pks ? o której i tak jakos :D to sobie pojedziemy razem w grupie wezmieny jakies wino tanie :D albo ja wezme ^^
  • Anielica

Ja nie piję i do końca roku zrobię prawo jazdy i mogę Was wozić hehe . No jeżeli nie wypali pomysł przejazdu samochodem ze znajomymi to mogę się z Wami ustawić na PKS :) Ale na 80% auto.
  • Anonim

co sie dzieje 12.09 w Plocku? :P

edit: aaaa uuuu juz wiem :P
  • Feniks

Ale jeśli ktoś jeszcze nie wie, to jest koncert Hunter, Kwasożłopy i Blind Guardian, za free:)
  • Gregor

Po zeszlorocznym koncercie Theriona w Plocku, mozna smialo stwierdzic ze miejscowe dresiarstwo juz sie nie moze doczekac :D Heheh
    Z checia znowu bym tam pojechal, naprawde klimat tych koncertow jest fajny... (co prawda bylem raz... :P )
  • kenny

juz na nas czekaja miejscowi tylko hym nas moze byc wiecej ^^
  • kOsToR

Jako, że jeżdżę do Płocka na reggae festiwal co roku, to podpowiem, że najlepsza opcja to prywatne busiki - tylko zadzwońcie wcześniej i zarezrwujcie sobie miejscówke.
  • Anonim

Prywatny busik Ekobus - 505901300 nim często jeżdziłem swego czasu do Płocka i polecam bo szybciej niz pks zapewne , rezerwacja i on startuje z zachodniego , tylko cosik powrotna droga z tym busem moze nie hulać bo on cos szybko kończy jazde, no ale dowiedzieć się zawsze można
  • rajdo

>kenny napisał
    >juz na nas czekaja miejscowi tylko hym nas moze byc wiecej
    >^^

i my mamy po swojej stronie bydło:P

no właśnie z powrotem jest najgorzej bo pierwsze cokolwiek jest koło 7 rano:\
  • Nalka

ja się jeszcze waham. Jeśli jadę do w sobotę z bydłem Kennym jak go pan w autobusie określił jak jechaliśmy na myslovitz na torwarze jak grał 8 czerwca czy kiedyśtam. a jak jadę do wrócę pewnie w niedzielę nie za wcześnie, przynajmniej podobno mam nocleg załatwiony :)
  • Feniks

Natalia, uważaj, Twoja stylistyka zaczyna przypominać stylistykę Kennego:P
  • kenny

com to the dark sate jung podowan :P ze tak ładnie zwiesniacze ^^
  • Sartin

Miałem przez chwilę wizję kiedy to wszystkim na gronach Park/Neo udzieli się styl pisania Kenne'go. scaaaaary....
  • kenny

ma szmoc jest wielka ^^
  • 1
  • 2
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)