Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Feniks

Ano, ludzi mało i na początku zapowiadała sie iście chujowa impreza, ale jakoś tak się rozkręciło, że wyszła całkiem zajebista:D i znajmoi dopisali, i set lista podeszła (Hava nagila i 3 Mansony pod rząd - rzeźnia <3), i powrocik na piechotę z parku na pl. Wilsona :D No, generalnie baaaardzo in da plus wieczór^^
  • Satrina; )

Feniks jak to na piechote? Ja Cię zostawiłam na przystanku przecież zebys autobusem jechała.
    No nie ładnie... zamiast szybko do domu to się jeszcze szlaja gdzieś:P

Wieczor dziwny...najpierw drętwy,potem sie rozkręcił. Muzycznie jakoś tak średnio mi się podobało albo to wina zmeczenia żeby skakać na parkiecie tyle co zawsze...ale za to osoby i rozmowy nadrabiały te braki;) Podsumowując na PLUS
  • Feniks

>Satrina; ) napisała:
    >Feniks jak to na piechote? Ja Cię zostawiłam na przystanku
    >przecież zebys autobusem jechała.
    >No nie ładnie... zamiast szybko do domu to się jeszcze
    >szlaja gdzieś:P
    bo sie okazało, że przystanek jest sporo dalej, i autobus mi spieprzył:D Ale pod domem go dogoniłam xD
  • ~k^

nie Ty go dogoniłaś tylko on Cie dublował :P face it. :)
  • Feniks

>~k^ napisał
    >nie Ty go dogoniłaś tylko on Cie dublował :P face it. :)

Nie mów do mnei po niemiecku :<
  • nuit

>Feniks napisała:
    >i powrocik na piechotę z parku na pl. Wilsona :D No,
    >generalnie baaaardzo in da plus wieczór^^

ej no:/ jak zostaje do konca to nuit sam zasowa z buta a jak sie nudzi i wychodzi wczesniej to sie okazuje ze by mial kompana.no zesz w morde jeza
    ale zaliczyl bekarty dzis:D rewelaja z owacjami na stojaco-mieliscie racje:D!
  • Feniks

Aływederczy:D
  • ~k^

bądziąłłno :P
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)