- 1
- 2
-
Wujek Voynar Renifer Rudolf
Zapraszam wszystkich Voynarolubów :) na XXV-lecie waszej pasji; P
19:30 pod Pomnikiem Jazdy Jazdy Polskiej - a potem pajdiom do Parq!
pzdrv -
Anonim
-
Gregor
Esz wybacz Voynarku, nie bedzie mnie (juz wczesniej to pisalem) tym bardziej ze szanowni panowie w mundurkach z napisem Polycja na plecach pol godziny temu wlepili mi mandat...... w sumie za nic...... Ech wszystkiego naj, i nie spij sie za bardzo; ) -
Rzeźnik
czyżbyś był pierwszą ofiarą policyjnej akcji walki z łamaniem przepisów przez pieszych? -
-
Gregor
Brawo Rzeźnik......; ] Tylko czemu wiekszosc ludzi dookola wiedziala o akcji ktora ma obecnie miejsce w centrum, a ja jak zwykle dowiaduje sie bezposrednio od przedstawicieli wymiaru sprawiedliwosci...? Lepiej, dostalem nawet od nich tekst w stylu "No tak, ma pan racje, rzeczywiscie nawet w tym momencie ta grupa przechodzi w tym miejscu co pan, ale przeciez nie zostawimy pana tak nagle i nie pobiegniemy za nimi..." (nie dziwie sie, ich bylo 4 narabanych dresiarzy, a ich 2ch biedakow... lepiej dopieprzyc mandat biednemu studentowi;) Heh i jeszcze tekst "...no widzi pan i w zwiazku z ta akcja, nasi przelozeni kazali nam karac za kazde wykroczenie (blabla), poniewaz staraja sie o dodatkowe premie, a ze my jestesmy tylko zwyklymi sierzantami..." (tu pewnie chcial dodac ze im tez dodatkowa kasa zawsze sie przyda...)
Ale mam nauczke... Wiecej przy centralnym przez ulice nie przechodze; ] -
rajdo
-
dzialfoto.pl
zawsze wiedzialem ze nasz wymiar sprawiedliwosci w jakiej to postaci nie byl to wielgie G....:////// -
Anonim
-
dzialfoto.pl
-
WIELKIE DZIĘKI WSZYSTKIM!!!!
Za wczoraj - i przed Parkiem i za Park - nie będę wymieniał osobistych zasług, ale naprawdę - aż Voynarek do tej pory jest wzruszony :)
No może jedna osobista zasługa - czyli największa niespodzianka wieczoru - pojawienie się Gregorka kochanego :)) -
dzialfoto.pl
-
Anonim
no Gregora miało nie byc, ale jak sie okazało był i został przez Margo zapoznany live; -)
Voynar - w tym fartuchu na plecach to jak supermen wygladaleś wczoraj; -) -
dzialfoto.pl
nie to byl Batman:)hahhahaha mi sie wydawalo ze to taki duzy sliniaczek:) -
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
znaczy sie nie bylo chuja sam juz nie wiem wczoraj poszly 2 flachy ognistej wody i ciagle jestem czerwono skory a o 14 do job'u;/ -
Anonim
-
-
dzialfoto.pl
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne