Park/hardzone [649]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Muza zajebongo, No i kółeczka były:D

chce już czwartek następny :)
  • Gregor

Byo super.
  • Ojciec Redaktor

odezwal sie; p
  • Gregor

;)
  • PlejAda

>rajdo napisał
    >>misiek napisał
    >>Dlaczego w tym jebanym państwie, nawet na imprezach
    >meczyku
    >>są górą?
    >
    >mogę się mylić ale może dlatego że wiele osób jest
    >meczykiem zainteresowanych:P
    >ale spoko, jest rozwiązanie: jeśli nie możesz kogoś
    >pokonać, przyłącz się do niego:P

Ja rozumiem, że ludzie są zainteresowani meczem, ale ponieważ jest to klub, w którym z założenia odbywa się impreza taneczna z MUZYKĄ, a nie pub gdzie się przychodzi obejrzeć mecz przy piwku, to mecz powinien lecieć bez głosu a impreza odbywałaby się normalnie. Przecież i tak liczy się to, co widać a nie komentarze, które i tak często są nie na temat!
  • misiek

>PlejAda napisała:
    >>rajdo napisał
    >>>misiek napisał
    >>>Dlaczego w tym jebanym państwie, nawet na imprezach
    >>meczyku
    >>>są górą?
    >>
    >>mogę się mylić ale może dlatego że wiele osób jest
    >>meczykiem zainteresowanych:P
    >>ale spoko, jest rozwiązanie: jeśli nie możesz kogoś
    >>pokonać, przyłącz się do niego:P
    >
    >Ja rozumiem, że ludzie są zainteresowani meczem, ale
    >ponieważ jest to klub, w którym z założenia odbywa się
    >impreza taneczna z MUZYKĄ, a nie pub gdzie się przychodzi
    >obejrzeć mecz przy piwku, to mecz powinien lecieć bez
    >głosu a impreza odbywałaby się normalnie. Przecież i tak
    >liczy się to, co widać a nie komentarze, które i tak
    >często są nie na temat!

prawdę mówisz tak właśnie powinno być albo przynajmniej przedłużona impreza o te 2h, ale niestety tak się nie stanie, bo nie wszyscy to rozumieją i cześć osób to i tak woli siedzieć, popijawszy alkoholik i patrzeć na mecz, bo o tej nawet 21 to osób na parkiecie można policzyć na palcach 2 rąk. Ale przychodziłem tam dla tańczenia, skakani, machania głową i o tej 21 byłem już na parkiecie, a teraz przychodzę 22-23 bo gówno mnie obchodzi mecz.
  • rajdo

ta dyskusja będzie zaczynana co tydzień od początku, pomimo że wszyscy już wyrazili swoje zdanie na ten temat w poprzednim wątku.
    z nowych opinii: impreza trwająca do 4? większość ludzi i tak idzie następnego dnia do pracy więc jakoś tego nie widze. dodatkowo niektórym żal koło 1 zapłacić 5zł za browara który przed chwilą był za darmo, a co dopiero o 3/4.
  • misiek

Owszem będzie się zaczynać od początku, tak samo jak kwestia muzy, ale jest o tyle dobrze że mecze się kończą już niedlugo.
    Co do pracy niestety to coś wiem na ten temat i to bardzo dobrze. Co do piwa masz rację, bo po 12 jest więcej osób na parkiecie, a mniej siedzi i pije, ale to ich sprawa, tak samo mi jest żal 20zł na wejście, wolę jakbyło po 10zł, bo i tak piwa nie piję.
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)