-
Feniks
-
kenny
a to czasem nie dzisiaj :D
chyba przyjde zeby zepsuc królikowi urodziny ^^ -
Królik.
>kenny napisał
>a to czasem nie dzisiaj :D
> chyba przyjde zeby zepsuc królikowi urodziny ^^
Dziękuję Ci Kenny za przybycie. -
Anonim
Wyskakałem się jakbym miał 5 parków w jednym. Ogólnie to duszno strasznie było :(
Ten dym w taką pogodę, to naprawdę niepotrzebny jest... -
-
Helvitis
Zacnie było :D Rzeczywiście, dało się nieżle wyskakać, aczkolwiek nadal z pełnym przekonaniem uważam, że ta promocja na bro jest zabójcza, przynajmniej dla ludzi którzy nastepnego dnia ida do pracy :)...no właśnie.... -
kenny
hym. a ja byłem własciwie spokojny pomijajac fakt zakrwawienia całego parku bo miałem fantazje zacisnac reke na szklance. niekturych pokrwawiłem osobiscie :P
i jakisz byłem dumny jak ktos co prawda nie znajac mnie ale czy to ty jestes ten kenny z nazistowska galeria. i ze nie moze ze mna rozmawiac :P chociaz nazista nie jestem i czyje zenie doceniono mojej galeri o nazwie do denerwowawa innych tam jest tyle innych rzeczy prucz adolfa i sfastyk :P
no generalnie było fajnie ^^ -
PlejAda
ja proszę o nieskracanie kawałków Prodigy! :)
Poza tym: było kilka dobrych setów (m.in. 36 crazyfists), gorąco na parkiecie i kilka osób tańczących z papierosami. -
Ojciec Redaktor
-
Feniks
Śmiechowo było.. Ale miło; ) Tylko spacer przez pola do domu juz był pewnym wyzwaniem, ale dało radę; ) -
Królik.
>PlejAda napisała:
>ja proszę o nieskracanie kawałków Prodigy! :)
O to to. -
Messenjah
-
Redneck
-
Anonim
-
Tera Patrick
>Messenjah napisał
>>Ojciec Redaktor napisał
>>3 of 1; )
>
>Co było?
36CF i KSE :) -
Anonim
>Tera Patrick napisał
>>Messenjah napisał
>>>Ojciec Redaktor napisał
>>>3 of 1; )
>>
>>Co było?
>
>36CF i KSE :)
i Prodigy -
Ojciec Redaktor
>Tera Patrick napisał
>>Messenjah napisał
>>>Ojciec Redaktor napisał
>>>3 of 1; )
>>
>>Co było?
>
>36CF i KSE :)
3 pierwsze tracki z Snow Capped Romance
i DKL na poczatku
-
szever
Dobrze było...nawet bardzo dobrze :) rzeknę.
A ten DJ to z piekła rodem zacnie czadzi muzą po czarciemu !
Bardzo miłe zaskoczenie - hołd Steelowi- {My girlfriend's,girlfriend } szmat czasu już nie słyszany jak i NIN - {The Perfect Drug}...
Jeszcze raz wielki ukłon w stronę władcy Djki za "niezwykłą elastyczność" przy komponowaniu setlisty - mój apetyt na destrukcje parkietową wczoraj w zupełności został zaspokojony :P
-
Feniks
Akurat "my girlfirend's girlfrien" i "perfect drug" to kawałki, które od lat leciały w parchu...; ]
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne