-
rajdo
-
Redneck
-
Sandra
-
rajdo
>Sandra napisała:
>kurw... popsuli mi urodziny =/
zgadza się z nazwą imprezy:P -
-
Sandra
hahaha =/ trudno trzeba będzie zrobić tydzień po lub przed datą właściwą =P park za karę nie zarobi =P -
Mario
>Sandra napisała:
>kurw... popsuli mi urodziny =/
Ano i mi też urodziny popsuli... -
Ki5ieL
-
Sartin
a tydzień później, TSA <tuduuum!> przyznać się kto ich się nie spodziewał; ) -
Rajek
kiedy jest otwarta kasa w parku żeby można było kupić bilet w przedsprzedaży? -
Feniks
>Sartin napisał
>a tydzień później, TSA <tuduuum!> przyznać się kto ich
>się nie spodziewał; )
Ej, jest jeszcze szansa, że umrą przed koncertem.. -
Dinek
ktoś może kupił juz bilety na koncert?? Dzisiaj zadzwoniłem do klubu i powiedzieli mi że nic o takim koncercie nie wiedza i nie maja żadnych biletów; | wtf -
Dziobak
FRONTSIDE
25 października to data ukazania się najnowszej płyty Frontside. Dzieło będzie zatytułowane „Zniszczyć wszystko” i znajdzie się na nim 12 kompozycji:
1. Zniszczyć wszystko
2. Pociągasz za spust
3. Czas desperacji
4. Droga donikąd
5. Martwa propaganda
6. Dopóki moje serce bije
7. Granice rozsądku
8. Z zimną krwią
9. Zdrajca
10. Promienie umierającego słońca
11. Nie jesteś sam
12. Nie ma we mnie Boga
Frontside wyrusza również w trasę promującą nowy album. Nawałnica przetoczy się przez cały kraj zaczynając 4 listopada w Warszawie, a kończąc 28. w Zielonej Górze. To będzie agresywna ofensywa w towarzystwie Totem, Veal, Huge ccm, Heartattack, Ketha, Coffins .
Zespół o trasie: „Będziemy głównie promować nadchodzący krążek, ale nie zabraknie sprawdzonych numerów koncertowych. Set wydłuży się o kilka nowych rzeczy z premierowego albumu, a są to numery miażdżące, które zapiszą się z pewnością w naszej historii. Ostatni okres spędziliśmy na absorbującej pracy w studio i już nie możemy doczekać się prezentacji albumu w wersji live! Stworzyliśmy najmroczniejszy, najbardziej posępny i najcięższy album spośród wszystkich dotychczasowych. Tak, chcemy zniszczyć wszystko i wszystkich! Apokalipsa trwa!”
FRONTSIDE "ZNISZCZYC WSZYSTKO TOUR 2010"
4.11 Warszawa – Klub Park, Al. Niepodleglości 196
http://www.klubpark.com.pl
(support: Totem+Coffins+Veal+The SuperGroup)
Bilety: 25 pln w przedsprzedaży i 30 pln w dniu koncertu (dostępne wyłącznie w klubie)
DZIEKI ZA WCZESNIESZE WPISY Z PELNA APROBATA - jak zwykle; ) -
Ixolite
4 czy 5 zespolow, kazdy sobie troche pokncertuje, plus czas na zmiany sprzetu miedzy koncertami.. nawet jezeli zaczna bez opoznien to nijak widze skakanie w parku, za tydzien przy tsa tez.
króóóóóóólikk! - gdzie pijemy zamiast tego? -
Margotek
-
Redneck
-
Olga
tragedia tragedia jeszcze raz tragedia. byłam ostatnio w club rocku - straszna posucha -
Ixolite
>Ixo: Club Rock albo Truetattoo. Innego wyboru raczej nie ma.
brak wyboru albo truetattoo, to nie jest wybor. do tt musi mnie ktos wyciagnac a do cr nie chodze, nie lubie, nie bede -
wloczykij stalowelovegłowe
ja qrwa pierdole... :/
dobrze, ze przypadkiem zajrzałem i nie pojadę na darmo chociaż... o_O
dobrze gadali, że trza było iść na soulfly...
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne