-
PlejAda
-
Ixolite
pogdybam: czy mozna patio przeznaczyc na palarnię? [czy jezeli czesc lokalu jest na swiezym powietrzu to zakaz palenia tam nie obowiazuje? a w zimie mozna zamknac drzwi przejscia do patio i wtedy mamy oddzielne pomieszczenie w dodatku [drzwi patio otwarte na zewnatrz] na swiezym powietrzu; ]
ale i tak będzie zimno; p -
rajdo
-
Ki5ieL
>rajdo napisał
>ja prawdopodobnie zobacze to dopiero w przyszłym tyg
boś lamus:P -
-
Królik.
-
PlejAda
Całkiem nieźle wydzielona palarnia, choć nie jest to "szczelnie oddzielone pomieszczenie" i czasem było czuć dym w środku.
A dzięki temu, że spora część gości siedzi właśnie w palarni to przy barze nie trzeba było czekać nawet 3 minut, żeby coś kupić:)
Muzycznie całkiem dobrze na początku, w okolicach północy nie doczekałam się jednak nic ciekawego i trzeba było iść do domu:) -
Ixolite
muzycznie bylo ok, jak nigdy tym razem na nic nie narzekalem i bawilem sie, tanczylem całą imprezę, i bardzo fajny pomysl z tą ankietą na wejsciu, ciakwe jak ona wyjdzie :) czekamy na wyniki
ale ludzi czuc bylo, ze troche mniej przyszlo, no i duzo kolorowych :| -
rajdo
-
Ixolite
na wejsciu dostawales karteczke: czy jestes za wejsciem za 5/10zl i stara promocja happy hour, czy za wejsciem za 10/20zl i piciem do polnocy -
Gregor
heheh po 10 latach lazenia do Parku w koncu cos dostalem; ]
dlugopis z nazwa klubu; ]
dobrze byo :) -
Olga
ciekawe, czy ta ankieta to tylko takie mydlenie nam oczu, czy naprawdę coś z tego wyjdzie.
a park bez dymu jest cudowny - te same dżinsy mogę założyć następnego dnia :D -
Ixolite
tej paralni jest w sezonie zimowym jeden minus - po zajsciu z parkietu czlowiek chcialby ochlanac, zlapac troche powietrza [patio] i troche przyjemnego chlodu a tu nici, w klubie moze nie jest goraco ale na pewno cieplo, a wychodzenie do obecnej palarnii nie ma sensu bo powietrza przyjemniejszego nie uswiadczysz :(
ale latem bedzie lepiej :D -
Nalka
>Muzycznie całkiem do
ze na początku, w okolicach północy nie doczekałam się jednak nic ciekawego i trzeba było iść do domu:)
no to żałuj, ja ok. 00.30 straciłam cierpliwość, poszłam do Zenka, zapytałam czy ma zamiar puścić coś dobrego i ostatnia godzina z hakiem była zniszczeniem :) więc jednak jak chce to potrafi, a ze 2 godz. stałam niedaleko parkietu wyczekując i nie usłyszałam nic ciekawego... -
PlejAda
>Ixolite napisał
>tej paralni jest w sezonie zimowym jeden minus - po zajsciu
>z parkietu czlowiek chcialby ochlanac, zlapac troche
>powietrza [patio] i troche przyjemnego chlodu a tu nici, w
>klubie moze nie jest goraco ale na pewno cieplo, a
>wychodzenie do obecnej palarnii nie ma sensu bo powietrza
>przyjemniejszego nie uswiadczysz :(
>ale latem bedzie lepiej :D
Można wyjść zupełnie na dwór bo w palarni są otwarte drzwi, żeby choć trochę dymu poszło na zewnątrz.
@Natalia
Wyszliśmy 00:15:) -
Ixolite
otwarte drzwi zastawione ławką :| ok, no niby jezeli bedzie ladna pogoda to bedzie sie wychodzic -
wloczykij stalowelovegłowe
-
Olga
@Ixolite: nie wymagajmy za wiele na raz. i tak jest dobrze. dopiero od stycznia te nowe przepisy mają być egzekwowane
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne