Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • PlejAda

Ciekawe jak wygląda Park bez dymu?:)
  • Ixolite

pogdybam: czy mozna patio przeznaczyc na palarnię? [czy jezeli czesc lokalu jest na swiezym powietrzu to zakaz palenia tam nie obowiazuje? a w zimie mozna zamknac drzwi przejscia do patio i wtedy mamy oddzielne pomieszczenie w dodatku [drzwi patio otwarte na zewnatrz] na swiezym powietrzu; ]
    ale i tak będzie zimno; p
  • rajdo

ja prawdopodobnie zobacze to dopiero w przyszłym tyg
  • Ki5ieL

>rajdo napisał
    >ja prawdopodobnie zobacze to dopiero w przyszłym tyg

boś lamus:P
  • Królik.

Obecny.
  • PlejAda

Całkiem nieźle wydzielona palarnia, choć nie jest to "szczelnie oddzielone pomieszczenie" i czasem było czuć dym w środku.
    A dzięki temu, że spora część gości siedzi właśnie w palarni to przy barze nie trzeba było czekać nawet 3 minut, żeby coś kupić:)

Muzycznie całkiem dobrze na początku, w okolicach północy nie doczekałam się jednak nic ciekawego i trzeba było iść do domu:)
  • Ixolite

muzycznie bylo ok, jak nigdy tym razem na nic nie narzekalem i bawilem sie, tanczylem całą imprezę, i bardzo fajny pomysl z tą ankietą na wejsciu, ciakwe jak ona wyjdzie :) czekamy na wyniki
    ale ludzi czuc bylo, ze troche mniej przyszlo, no i duzo kolorowych :|
  • rajdo

a co to za ankieta?
  • Ixolite

na wejsciu dostawales karteczke: czy jestes za wejsciem za 5/10zl i stara promocja happy hour, czy za wejsciem za 10/20zl i piciem do polnocy
  • Gregor

heheh po 10 latach lazenia do Parku w koncu cos dostalem; ]
    dlugopis z nazwa klubu; ]

dobrze byo :)
  • Olga

ciekawe, czy ta ankieta to tylko takie mydlenie nam oczu, czy naprawdę coś z tego wyjdzie.
    a park bez dymu jest cudowny - te same dżinsy mogę założyć następnego dnia :D
  • Ixolite

tej paralni jest w sezonie zimowym jeden minus - po zajsciu z parkietu czlowiek chcialby ochlanac, zlapac troche powietrza [patio] i troche przyjemnego chlodu a tu nici, w klubie moze nie jest goraco ale na pewno cieplo, a wychodzenie do obecnej palarnii nie ma sensu bo powietrza przyjemniejszego nie uswiadczysz :(
    ale latem bedzie lepiej :D
  • Nalka

>Muzycznie całkiem do
    ze na początku, w okolicach północy nie doczekałam się jednak nic ciekawego i trzeba było iść do domu:)

no to żałuj, ja ok. 00.30 straciłam cierpliwość, poszłam do Zenka, zapytałam czy ma zamiar puścić coś dobrego i ostatnia godzina z hakiem była zniszczeniem :) więc jednak jak chce to potrafi, a ze 2 godz. stałam niedaleko parkietu wyczekując i nie usłyszałam nic ciekawego...
  • PlejAda

>Ixolite napisał
    >tej paralni jest w sezonie zimowym jeden minus - po zajsciu
    >z parkietu czlowiek chcialby ochlanac, zlapac troche
    >powietrza [patio] i troche przyjemnego chlodu a tu nici, w
    >klubie moze nie jest goraco ale na pewno cieplo, a
    >wychodzenie do obecnej palarnii nie ma sensu bo powietrza
    >przyjemniejszego nie uswiadczysz :(
    >ale latem bedzie lepiej :D

Można wyjść zupełnie na dwór bo w palarni są otwarte drzwi, żeby choć trochę dymu poszło na zewnątrz.

@Natalia
    Wyszliśmy 00:15:)
  • Ixolite

otwarte drzwi zastawione ławką :| ok, no niby jezeli bedzie ladna pogoda to bedzie sie wychodzic
  • wloczykij stalowelovegłowe

ankieta do netu dla nieobecnych...!
  • Olga

@Ixolite: nie wymagajmy za wiele na raz. i tak jest dobrze. dopiero od stycznia te nowe przepisy mają być egzekwowane
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)