-
Olga
Przydałoby się ją lepiej odgrodzić, zamykać drzwi. Pomimo, że cały wieczór moja bluza wisiała na drążku przy parkiecie, to po wyjściu z klubu waliła fajkami. -
rajdo
albo może jakaś lepsza wentylacja palarni, np. wiatrak wyciągający powietrze na zewnątrz. -
Anonim
Ja się zastanawiam, jak to będzie w lato, jak dwór ma być palarnią , to ktoś kto nie pali, ma nie wychodzić na zewnątrz ?? jak tam będzie np z deka siekiera?? Nawet do jadalni ciężko iść mi przez tą siekierę jak jest patio zamknięte . Tak wiem marudzę pewnie.. :) -
Feniks
Jak będzie lato, to będzie tam powietrze, i nie będzie w ogóle dymu, teraz jest siekiera nie do zniesienia, bo nie ma dostępu powietrza. W lecie to jest otwarty teren. Trochę myślenia nie boli. -
-
Redneck
>Dez (Devilek) napisał
>Ja się zastanawiam, jak to będzie w lato, jak dwór ma
>być palarnią , to ktoś kto nie pali, ma nie wychodzić na
>zewnątrz ??
Tak. A najlepiej to nie wychodzić z domu bo ktoś na ulicy jeszcze chuchnie. -
Rzeźnik
ale faktem jest, że w tej chwili na parkiecie bardziej wali dymem niż przed zakazem - cały dym zasysany jest do środka przez drzwi koło didżejki
normalnie nie da się tam skakać, bo aż dusi -
~k^
-
PlejAda
W prawie jest napisane, że powinno być szczelnie oddzielone jeśli dobrze pamiętam.
Też czuję trochę dymu, ale i tak cieszę się, że zostało to tak zaaranżowane. Staram się nie wchodzić do palarni więc udaje mi się wrócić do domu nieuwędzoną:)
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne