Park/hardzone [649]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Olga

Przydałoby się ją lepiej odgrodzić, zamykać drzwi. Pomimo, że cały wieczór moja bluza wisiała na drążku przy parkiecie, to po wyjściu z klubu waliła fajkami.
  • rajdo

albo może jakaś lepsza wentylacja palarni, np. wiatrak wyciągający powietrze na zewnątrz.
  • Anonim

Ja się zastanawiam, jak to będzie w lato, jak dwór ma być palarnią , to ktoś kto nie pali, ma nie wychodzić na zewnątrz ?? jak tam będzie np z deka siekiera?? Nawet do jadalni ciężko iść mi przez tą siekierę jak jest patio zamknięte . Tak wiem marudzę pewnie.. :)
  • Feniks

Jak będzie lato, to będzie tam powietrze, i nie będzie w ogóle dymu, teraz jest siekiera nie do zniesienia, bo nie ma dostępu powietrza. W lecie to jest otwarty teren. Trochę myślenia nie boli.
  • Redneck

>Dez (Devilek) napisał
    >Ja się zastanawiam, jak to będzie w lato, jak dwór ma
    >być palarnią , to ktoś kto nie pali, ma nie wychodzić na
    >zewnątrz ??

Tak. A najlepiej to nie wychodzić z domu bo ktoś na ulicy jeszcze chuchnie.
  • Rzeźnik

ale faktem jest, że w tej chwili na parkiecie bardziej wali dymem niż przed zakazem - cały dym zasysany jest do środka przez drzwi koło didżejki
    normalnie nie da się tam skakać, bo aż dusi
  • ~k^

prawo prawem, a wychodzi jak zwykle :)
  • PlejAda

W prawie jest napisane, że powinno być szczelnie oddzielone jeśli dobrze pamiętam.
    Też czuję trochę dymu, ale i tak cieszę się, że zostało to tak zaaranżowane. Staram się nie wchodzić do palarni więc udaje mi się wrócić do domu nieuwędzoną:)
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)