-
Doti
Witam i proponuje zeby wszyscy czwartkowcy sie tu odezwali ja sie odzywam pierwsza:P jako ze uzalezniona jestem od tego miejsca:D -
magic vortex
-
SENSEI
-
Idalia
-
-
qba
-
Tygrysek :)
-
Dudzik
Doti a Ty nie masz o czym pisać?? Uzalerznienie od PARKU to raczej zła rzecz (wiem bo sam jestem uzalerzniony :D) więc może zastanówmy się jak tam nie chodzić albo gdzie chodzić, żeby tam nie chodzić :D
POZDRO -
Anonim
........e tam po prostu w rutyne wpadliście;P
A dudzik wiadomo pytanie retoryczne walnoł ]:->...24 IV wpadam do punkciku powinno być interesująco. -
Anonim
Ja też chce sie z wami przywitać:D
a TO uzaleznienie wykańcza mnie finansowo i to jest dopiero problem...a teraz takie koncerciki się szykują ...:DDDDD -
rajdo
nazywam się radek i jestem uzależniony od parku...
odrazu mi lepiej:] -
Sadiqa
-
Gregor
Eloł. Mam na imie Grzegorz i walcze z tym cholernym uzaleznieniem juz prawie 5 lat; )
Gdybym odkladal ta kase ktora przepuscilem w tym dobytku zla, rozpusty i szatana kupilbym pewnie..... nie wiem co, ale cos drogiego i fajnego; ]
Pozdrawiam. -
Anonim
tia .... przepiłbyś w innym miejscu i tyle]:->
...a zapomniałem sie przywitać;)
SZACUNECZEK -
Rzeźnik
Cholera, ktoś mnie uprzedził z tym gronem! :)
Odzywam się i melduję jako jeden z najstarszych stażem i wiekiem bywalców tego przybytku rozpusty.; -P
Nawet wcześniej chodziłem na wersję tej imprezy w klubie Dekadent...
A jeszcze wcześniej na Jump Party w Remoncie. Było też coś w Hybrydach, ale nie pomnę nazwy... Alzheimer? Eee, to chyba nie ta nazwa... :)
Tak czy siak, pozdrówka i do jutra!
Rzeźnik
PS. Kilen ostatnio sięga po rzadkie kawałki. Jestem w szoku! Ale i tak 95% playlisty jest w kółko ta sama. -
Doti
Dudzik ja moich uzaleznien nie lecze ja je pielegnuje:P
Po co rezygnowac z uzaleznienia ktore jest przyjemnym uzaleznieniem?:P hehehe -
Anonim
czuje sie bardzo zle ..
i przeraza mnie jutrzejsza wizja nie wie co mam z tym zrobic...
a problem jest taki ze nie stac mnie na jutrzejszy park i bede siedziaal w domu...
nie wiem jak to przezyje...ale co tam..czy ktos jeszcze zostaje w domu...moze to mnie jakos pocieszy...POMOCY!!! -
Sadiqa
nie placz, kupie Ci groszki;)
a serio,
mozna bylo wygrac wejsciowki do parku z tego co pamietam... dzwonilo sie gdzies.. tylko gdzie?
hmmm...
-
Rzeźnik
http://www.park.com.pl
Tam jest numer telefonu i hasło (dziś brzmi "hardzone"). Dzwonisz między 16 a 16.15. Zacznij o 15:59, bo jest ciężko się dodzwonić.
W ostateczności mogę postawić wejście :). Ale co dalej? :))) -
rajdo
-
Rzeźnik
e tam zaraz osobistość...
raczej osobliwość! :)
ja się kłaniam na widok takiej słomy na głowie! w końcu lepsza tam niż w butach, nie?; )
swoją drogą, nie mogę się jakoś zmusić do dredów... a szkoda...
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne