Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Doti

Witam i proponuje zeby wszyscy czwartkowcy sie tu odezwali ja sie odzywam pierwsza:P jako ze uzalezniona jestem od tego miejsca:D
  • magic vortex

witaj i z wzajemnością :]
  • SENSEI

witam :))
  • Idalia

witam i łączę się w uzależnieniu; D
  • qba

siema siema

jateż jateż
  • Tygrysek :)

cóz, wiec ja równiez :))
  • Dudzik

Doti a Ty nie masz o czym pisać?? Uzalerznienie od PARKU to raczej zła rzecz (wiem bo sam jestem uzalerzniony :D) więc może zastanówmy się jak tam nie chodzić albo gdzie chodzić, żeby tam nie chodzić :D

POZDRO
  • Anonim

........e tam po prostu w rutyne wpadliście;P
    A dudzik wiadomo pytanie retoryczne walnoł ]:->...24 IV wpadam do punkciku powinno być interesująco.
  • Anonim

Ja też chce sie z wami przywitać:D
    a TO uzaleznienie wykańcza mnie finansowo i to jest dopiero problem...a teraz takie koncerciki się szykują ...:DDDDD
  • rajdo

nazywam się radek i jestem uzależniony od parku...
    odrazu mi lepiej:]
  • Sadiqa

hail satan!

hyhyyh
  • Gregor

Eloł. Mam na imie Grzegorz i walcze z tym cholernym uzaleznieniem juz prawie 5 lat; )
    Gdybym odkladal ta kase ktora przepuscilem w tym dobytku zla, rozpusty i szatana kupilbym pewnie..... nie wiem co, ale cos drogiego i fajnego; ]

Pozdrawiam.
  • Anonim

tia .... przepiłbyś w innym miejscu i tyle]:->
    ...a zapomniałem sie przywitać;)
    SZACUNECZEK
  • Rzeźnik

Cholera, ktoś mnie uprzedził z tym gronem! :)

Odzywam się i melduję jako jeden z najstarszych stażem i wiekiem bywalców tego przybytku rozpusty.; -P

Nawet wcześniej chodziłem na wersję tej imprezy w klubie Dekadent...

A jeszcze wcześniej na Jump Party w Remoncie. Było też coś w Hybrydach, ale nie pomnę nazwy... Alzheimer? Eee, to chyba nie ta nazwa... :)

Tak czy siak, pozdrówka i do jutra!

Rzeźnik

PS. Kilen ostatnio sięga po rzadkie kawałki. Jestem w szoku! Ale i tak 95% playlisty jest w kółko ta sama.
  • Doti

Dudzik ja moich uzaleznien nie lecze ja je pielegnuje:P
    Po co rezygnowac z uzaleznienia ktore jest przyjemnym uzaleznieniem?:P hehehe
  • Anonim

czuje sie bardzo zle ..
    i przeraza mnie jutrzejsza wizja nie wie co mam z tym zrobic...
    a problem jest taki ze nie stac mnie na jutrzejszy park i bede siedziaal w domu...
    nie wiem jak to przezyje...ale co tam..czy ktos jeszcze zostaje w domu...moze to mnie jakos pocieszy...POMOCY!!!
  • Sadiqa

nie placz, kupie Ci groszki;)
    a serio,
    mozna bylo wygrac wejsciowki do parku z tego co pamietam... dzwonilo sie gdzies.. tylko gdzie?

hmmm...

• Rzeźnik

http://www.park.com.pl

Tam jest numer telefonu i hasło (dziś brzmi "hardzone"). Dzwonisz między 16 a 16.15. Zacznij o 15:59, bo jest ciężko się dodzwonić.

W ostateczności mogę postawić wejście :). Ale co dalej? :)))
  • rajdo

no Rzeźnik: kłaniam się nisko na widok takiej osobistości!! :]
  • Rzeźnik

e tam zaraz osobistość...
    raczej osobliwość! :)

ja się kłaniam na widok takiej słomy na głowie! w końcu lepsza tam niż w butach, nie?; )

swoją drogą, nie mogę się jakoś zmusić do dredów... a szkoda...
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)