Park/hardzone [649]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • nuit

sadze ze propozycja polskiego rocka odbije sie od scian bez odzewu..tym bardziej ze na 100% nie powiem ze bede..
    ale jakbycus to bede dzwieczna:)
  • Rahaniel

polski rock jest zaplanowany:)
  • Rahaniel

dzieki wszystkim za przybycie:)
  • Feniks

no, wlasnie wrocilam do domu.. dziekuje Koanowi za świetny koncert, znajomym za super zabawe, dj Tibetowi za swietna muzyke i fasolki, oraz Black Wolfowi, Bunnyman'owi i Pakułowi, ponieważ fantazja jest od tego, aby: siedziec w NM do 2.30, pojsc na stacje po browary, wspinac sie na dach kosciola przy kasprzaka, wrocic na stacje po pasztet, spiewac "bialego misia" na torach, zjesc na sniadanie kebaba na centralnym i jechac do pracy bez spania^^ było... ZAJEBISCIE!!!!:D
  • Feniks

p.s. sorry, Koan, za robienie obciachu na koncercie.. xD
  • Królik.

Jor łelkom.
    Dzięki Koan za koncert.
    :P
  • Rahaniel

dzieki publice za tak liczne przybycie...:)

a juz relacje z aftera słyszałem..:)
  • Rahaniel

a to dla przyszlych fanow:)

http://grono.net/forum/446173/0/

:)
  • Feniks

a u mnie na profilu sa juz fotki, zapraszam do czestowania sie^^
  • Rahaniel

niektore trzeba by ocenzurowac;p
  • Anonim

<dziecko_neostrady>
    Było zajebiaszczo :D Przede wszytskim cholernie dziekuję Koledze Rahanielowi za pamiętanie o wpisaniu mnie na listę; P Okej, ale piwo było. Dziękuję ex-szatniarzowi Leszkowi za pozytywne wibracje i coś jeszcze; ) i w ogole fajny z niego gosciu. Znajomym za gromadne przybycie i wspolna fajna zabawe, Votum i Koan za naprawde swietne granie jak dla mnie, co tam jeszcze... Didżejowi Tibetowi za muze i przede wszystikm Fasolki (i Engel i Deadsoul Tribe), a potem za afterka i falafela i w ogole; P I Rudzi za zazyganie lozka. Ale bylo w pytke.
    </dziecko_neostrady>
| |

Jeśli lubisz włóczyć się w to samo miejsce co tydzień, żłopać zasilane niefiltrowaną wiś...

Fotki

Miejsca grona (3)