-
nuit
sadze ze propozycja polskiego rocka odbije sie od scian bez odzewu..tym bardziej ze na 100% nie powiem ze bede..
ale jakbycus to bede dzwieczna:) -
Rahaniel
-
Rahaniel
-
Feniks
no, wlasnie wrocilam do domu.. dziekuje Koanowi za świetny koncert, znajomym za super zabawe, dj Tibetowi za swietna muzyke i fasolki, oraz Black Wolfowi, Bunnyman'owi i Pakułowi, ponieważ fantazja jest od tego, aby: siedziec w NM do 2.30, pojsc na stacje po browary, wspinac sie na dach kosciola przy kasprzaka, wrocic na stacje po pasztet, spiewac "bialego misia" na torach, zjesc na sniadanie kebaba na centralnym i jechac do pracy bez spania^^ było... ZAJEBISCIE!!!!:D -
-
Feniks
-
Królik.
-
Rahaniel
dzieki publice za tak liczne przybycie...:)
a juz relacje z aftera słyszałem..:) -
Rahaniel
-
Feniks
-
Rahaniel
-
Anonim
<dziecko_neostrady>
Było zajebiaszczo :D Przede wszytskim cholernie dziekuję Koledze Rahanielowi za pamiętanie o wpisaniu mnie na listę; P Okej, ale piwo było. Dziękuję ex-szatniarzowi Leszkowi za pozytywne wibracje i coś jeszcze; ) i w ogole fajny z niego gosciu. Znajomym za gromadne przybycie i wspolna fajna zabawe, Votum i Koan za naprawde swietne granie jak dla mnie, co tam jeszcze... Didżejowi Tibetowi za muze i przede wszystikm Fasolki (i Engel i Deadsoul Tribe), a potem za afterka i falafela i w ogole; P I Rudzi za zazyganie lozka. Ale bylo w pytke.
</dziecko_neostrady>
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne