-
Anonim
Hardwired - Alive & Kicking
Klub Metal Cave
ul. Jana Olbrachta 46
Warszawa
Start: 20:00
Wjazd: do 21 - 4 PLN
po 21 - 6 PLN
Piwo: do 21 - 5 PLN
po 21 - 6 PLN
Podczas trwania imprezy usłyszymy utwory kapel: Slipknot, Deftones, Soulfly, Disturbed, Korn, Godsmack, Killswitch Engage, System of a Down, Otep, Clawfinger, Trivium, Mudvayne, Coal Chamber, Fear Factory, In Flames, Arch Enemy, Soilwork, Heaven Shall Burn, Machine Head, Sepultura, Tool, Pantera, Moonspell, Ministry, Static-X, A Perfect Circle, Nine Inch Nails, Marilyn Manson, Rammstein, White Zombie, The Prodigy, Massive Attack, Concrete, Miocene, Strapping Young Lad, Front Line Assembly, Analena, Antimatter, Breaking Benjamin, Isis, Neurosis, Khoma, Kidneythieves, Lamb of God, Mastodon, THCulture i innych...
W programie prezentacje klipów, animacji, wideo-instalacji i produkcji demosceny komputerowej.
Podczas tej edycji skupimy się na przedstawieniu prac Jana Švankmajera, który jest jednym z najwybitniejszych twórców animacji poklatkowej.
grono Hardwired: http://grono.net/forum/34012/0/
impreza w wydarzeniach: http://grono.net/event/pub/18360/
Spread the word! -
Feniks
-
kenny
ja bede bo czekałem na powrut tej imprezy od dawna maja swiezsza muzyke niz HZ a ten sam typ :D -
Maja
-
-
Meeko'why גבריאל
-
ChaЯlie
-
Maja
>Putridity napisał
>zainstalowac klimatyzacje!
>
>nie bedzie mnie.
może już zainstalowali :> -
Maja
zreszta,do tej pory chodziles i jakos Ci brak klimy nie przeszkadzal.Starość? :P -
Meeko'why גבריאל
oj zeby tylko starosc... ale niestety owszem ostatnio w ogole odpuszczam sobie gry i zabawy ruchowe i zajecia w podgrupach. Dom, ksiazka, komputer (niestety)... ogien w kominku (na wygaszaczu windows), czeradka dzieci biegajaca pod blokiem (nie moich na szczescie). etc etc.
A to ze mi nie przeszkadzalo ... no przeszkadzaaalo ale co poradzic jak jeden park w tygodniu to za malo... teraz jesli mam sile w sobote to raczej do tattoo sie wybieram ale ostatnio nawet na to sil brak... BA do parku nie chce mi sie chodzic ale zwalam wine na nieudolną zime a nie wiek (no faken przez 2 miesiace czlowiek moze sie zestarzec maksymalnie o 2 miesiace a nie 10 lat!) -
Anonim
>ChaЯlie napisała:
>ehh.. nie bede... zły weekend, gdyby tak o jeden
>później... :(
Oj, nieładnie bardzo. Jestem zawiedziony.
I kto mi teraz imprezę rozkręci?:/ -
~k^
-
kenny
-
~k^
-
Rahaniel
-
Anonim
oj DJ'owi naleza sie dzieki za bardzo wiele pozycji :) tylko mogloby byc troche glosniej; ) no i z jednej strony puszczanie klipow jest fajnym pomyslem ale jakosc dzwieku jest wtedy, delikatnie mowiac, mizerna, wiec to byl jedyny minus, tak to nie mam nic do zarzucenia :) poza tym ze bylo malo osob i prawie nikt sie nie bawil; P
dziekuje za Cult Of Luna. No i za Massive Attack. No i za wiele wiele innych :) zapomnialem jeszcze o Isis poprosic no ale mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda :)
pozdrowka dla wszystkich co byli -
Feniks
no, było bardzo miło, Krasnal rzeczywiscie spisal sie za djką:) nawet troszke znajomych bylo, wiec ciekawie... moze tylko gdyby nie zabierano mi ubran i nie kazano tanczyc na stole -.-' -
Anonim
Kto Ci kazał tańczyć na stole żonko..?? Było świetnie :) Dzięki wszystkim. -
Feniks
-
Maja
-
Rahaniel
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne