Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Pan Adam.

Tutaj bedziemy wpisywali godziny i dni TRENINGOW, a nie ustawek. Trening rozni sie tym o d ustawki, ze trenujemy, a nie ustawiamy sie i siekniemy czasem jakis trik.
    Kazdy z nas jest trenerem i uczniem drugiego. Szacunek dla innych to podstawa.
    Pozdrawiam Fucan'a; )
  • Pan Adam.

data: 7.07.2005
    czas: 17.30-18.00
    miejsce spotkania: parking kolo multikina
    miejsce docelowe: szkola na szolc-rogodzinskiego

PAMIETAJCIE, ZE PARKOUR MOZE NAUCZYC SIE KAZDY, DLATEGO KAZDY CHETNY MILE WIDZIANY!
  • Anonim

O wlasnie, kazdy jest trenerem i uczniem drugiego...podoba mi sie to zdanie :] czyli wzajemna pomoc mile widziana :]
  • Bartosz M

i jak z treningiem?bo leje
  • i ten tego w sensie ze no...

torba mnie napierdala :>
  • Bartosz M

kurwa powiem krotko....dobrze ze udalo mi sie pariasa ogarnac bo inaczej zbluzgalbym to forum jak skurwysyn kurwa jade z broodna ponad godzine na imielin i kolejne dwie czekm w roznych miejscach a tu huj okazuje sie ze ustawki nie ma noooooo kurwaaaa jebana mac ja pierdole myslalem ze komus jebne przeciez normalnie na trening nie zabiera sie telefonu wiec kurwa nie moglem odebrac pierdolonego esa o tym z enie ma ustawki ktory z reszta i tak byl wyslany kiedy nylem juz kurwa w zajebanym metrze ale tak jak mowie na szczescie spotkalem pariasa i sie uspokoilem bo inaczej bym tu kurwa strasnzie przeklinal pozdro logan lecz torbe i zapierdalamy ja zawsze jak mialem problemy z torbami to napierdalalem fastum zajebsicie pomaga yo ziammmm
  • Anonim

kto kupuje w biedronce ?
  • Pan Adam.

wlasnie, wlasnie! bylem na parkingu i nadaje sie do treningu.. o 17.30 tak samo sie nadawal.. naspteny w sb!
  • Bartosz M

ne rozume ??parias ne rozumem?? a ja kupuje w biedronce bo uwielbiam ogorki kiszone z biedronki chociaz na poczatku myslalem ze te ogroki sa z ogorkow
  • Anonim

w biedronce są dobre czipsy; ] A swoją drogą to ja bym był chętny do nauki PK.
  • ! <-:[ Pawełas ]:-> !

elo to kiedy nastepna ustawka?w sobote?moglby mnie ktos nauczyc dasha?:P
  • Bartosz M

w sobote trening nie ustawka dash jasne niema problemu moge ja a moz ektos lepszy a ja potrenuje precisioni wreszcie sie rozruszam yo!
  • Pan Adam.

data: 9.07.2005
    czas: 14.30-15.00
    miejsce spotkania: parking kolo multikina
    miejsce docelowe: szkola na szolc-rogodzinskiego
  • Anonim

a moze cos dzis ?? :>
    bo dzis mam odrobinke czasu, a jutro nichuja...
  • IREALND..

shkoda ze wy zawsze tak daleko mnie miacie te treningi...... :(:(:(:(:(:(:(:(
  • Anonim

O 15 dziś multikino...
  • Anonim

Hmmm dla mnie daleko jest ten imielin, lecz no metro robi swoje; >
  • Bartosz M

jak znowu kurw anikogo nie bedzie to sie wkurwie pozatym parias to za wczensie jest 14.30 jak bedzie goraco to kurwa popadamy jak muchy bez sensu jak dla mnie o tej godzinie pozatym ja i tka sie nie wyrobie bo pewnie kolo 14.00 skoncze robote dopiero
  • Still have to run... I guess...

w sobotę o 18tej proponuję bo do 15 mam robotę a to takie zadupie że do domu jadę 1h. jakby jakieś zmiany zaszły to czekam na odpowiedź na tel. pozdrawiam!
  • Anonim

Ssspoczko - i dolozylem dwa nowe tricki do swojego repertuaru :]
| |

1. Zanim coś napiszesz pomyśli chwilę nad treścią, a następnie zastanów, czy jest w ogóle se...

Fotki

Miejsca grona (0)