-
Katarzyna Marta Czapska
hahaha zajebiście było, odchodziły niezłe akcje :P mam nadzieje ze w tym roku bedzie tak samo :D -
-
Anonim
pamietam takich gostkow po 18 lat. oni mieli niezle akcji takie jak np: kto dalej wbiegnie po dachu domku, albo kto stojac na zewnatrz domku trafi pilka siatkowa w telewizor hehe =P -
---->CeeZetU<----
hehe...pasym 2004...2 turnus...tam to było pieknie...tam się zawsze coś dzialo... -
-
...
Nooooooooo..........2 turnus był zajebistyyyyyy =) Mowa oczywiscie o grupie z kosza.........heh caly czas jakies akcje.....PS. Pozdrowienia dla Krzysia....=DDDDDD hahaha -
---->CeeZetU<----
taakk...Krzyś...czego on by nie zrobił za hajsy których i tak potem nie dostawał; d -
Anonim
nom byłam w zeszłym roku na samym początku sierpnia, grupa siatkarska. Mało nas było, coś około 12osób, ale przynajmniej każdy znał każdego... do tej pory żałuję, że w tym roku nie pojechałam; ( -
Paulina
-
---->CeeZetU<----
a ty byłaś rok temu na 2 turnusie....hmm nie pamietam twojej ośóbki z tego wyjazdu... -
Paulina
-
---->CeeZetU<----
aha...no tak...no to wynika z tego że jakoś powinien cie kojarzyć...bo i rok temu i dwa lata temu tam bylem...w tym roku już nie bo uznałem że Pasym i zorganizowane są zbyt nudne...ale jakoś cie mimo wszystko nie kojarze -
Paulina
Może nie zwróciłeś jakoś uwagi ze względu iż jestem prawie dwa lata od Ciebie młodsza?:p -
---->CeeZetU<----
hmm...to jest pewna możliwość to fakt...aczkolwiek czy ja wiem czy te 2 lata aż tak duzo znaczą...:D:D -
Paulina
Wiesz mi rok temu ktoś na obozie powiedział, że wyglądam na 13 :|... masakra; ]
|A w ogóle w tym roku mało osób z Wawy jechało; \ -
---->CeeZetU<----
wiem właśnie...w sumie z ekipy z która ja byłem 10 osób to w tym roku nikt nie pojechał...więc wiesz...zmiana pokoleń :p...no jak wyglądałaś na 13 to może i dlatego nie kojarze... -
Paulina
Tak domyślam się... w tym roku niecałe 10% obozu to byli ludzie, który mieli 16 lub więcej lat -
---->CeeZetU<----
wiec sama widzisz...no ja bym sie już źle czuł w tak młodym towarzystwie...tymabrdziej ze z 10 ośób jechały by 3...
-
Paulina
Rozumiem... dlatego zastanawiam się czy za rok jechać do Pasymia czy zagranicę. -
---->CeeZetU<----
no...ja bym ci radzil zagranice...pasym jest fajny...ale tam za mlodzi ludzie już jeżdzą
chyba ze pojedziesz jakaś ekipą...to będzie fajnie -
Paulina
w sumie mam ekipe... ale nie wiem... w tym roku jakoś tak sobie się z nimi dogadywałam... może jakaś aspołeczność z mojej strony; p