Paul Van Dyk [711]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

8 Lipca w Columbiahalle w Berlinie odbedzie sie The Love From Above z udzialem PvD i Sashy w00000000t :D

Byc moze ze (podobnie jak to bylo z Arminem w Pradze) FmT bedzie organizowalo wyprawe na ten event. Na ta chwile nie mam zadnych pewnych info bo do TLFA zostalo 2 miesiace. Koszt liczylem szybko i wyszlo tak w okolicach 250 zeta. Ktos chetny?
  • Żubr Mieszko

Ja :D
  • Anonim

Witam miałem raz przyjemność być w Berlinie w Columbiahalle na premierze albumu Reflections. Paul gral wtedy z Judge Julek. Bawiłem się niesamowicie, na imprezie rozdawano fajne gadzety, a sam bilet wtsepu nie był drogi chyba około 8 euro. Z Paulem można było sobie spokojnie porozmawiac a nawet napic się wodeczki, po prostu mnie tym rozwalil, oprocz muzyki oczywiście.Tak wiec kto się wybiera powinien być gotowy na taka możliwość. Ja niestety niedawno zacząłem pracować i mój urlop jest zbyt krotki na jakikolwiek wyjazd w najbliższej przyszłości…..
  • zarofkens

też byłam na premierze Reflections w Collumbia Halle, ale było wypaśnie, nawet siem normalnie tam wzruszyłam, jedna z moich najpiękniejszych imprez !

a na TLFA z Sashą jadę ofkors!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

kto ma ochote jechac pm me
  • Anonim

o kurcze:) Tommy to sie bawilismy na jednej i tej samej imprezie... bo ja tez bylam na tej imprezie w berlinie z tego co pamietam to byla 6 wrzesnia wrzesnia 2003:))) a impreza masz racje byla niesamowita.
    pozdrawiam
    kejt
  • Anonim

ja chyba mam do tej pory taka opaske z napisem reflections......badz co badz na tej imprezie spotkalem bardzo wielu Polakow ale wiekszosc mieszkajacych w Berlinie a i mam ulotke reklamujaca te impreze:)
  • Anonim

ja tez mam ulotke stad pamietalam dobrze date :P a opaske tez pewnie bym gdzies znalazla
    a jedziesz na TLFA?
    pozdrawiam
    kejt
  • zarofkens

ja mam plakat, opaske i plastikowy kubeczek po heńku (dżołk; ))

zbierajcie sie na TLFA, to sie moze poznamy!
  • Anonim

niestety nie wybieram sie......ja od 1999 roku w kazde wakacje bylem w Berlinie, a w tym roku jakos sie nie zanosi na wizyte w tym cudownym miescie......szkoda ale licze ze sie podzielisz wrazeniami z imprezy:)pzdr.
  • Anonim

to juz dzis \o/

zaraz ruszamy :)
  • Anonim

czekam na relacje, zarówno tutaj jak i na FMT :)
| |

Paul Van Dyk (ur w 1971) to niewątpliwie jedna z największych gwiazd muzyki elektronicznej na świ...

Fotki

Miejsca grona (0)