-
Anonim
8 Lipca w Columbiahalle w Berlinie odbedzie sie The Love From Above z udzialem PvD i Sashy w00000000t :D
Byc moze ze (podobnie jak to bylo z Arminem w Pradze) FmT bedzie organizowalo wyprawe na ten event. Na ta chwile nie mam zadnych pewnych info bo do TLFA zostalo 2 miesiace. Koszt liczylem szybko i wyszlo tak w okolicach 250 zeta. Ktos chetny? -
Żubr Mieszko
-
Anonim
Witam miałem raz przyjemność być w Berlinie w Columbiahalle na premierze albumu Reflections. Paul gral wtedy z Judge Julek. Bawiłem się niesamowicie, na imprezie rozdawano fajne gadzety, a sam bilet wtsepu nie był drogi chyba około 8 euro. Z Paulem można było sobie spokojnie porozmawiac a nawet napic się wodeczki, po prostu mnie tym rozwalil, oprocz muzyki oczywiście.Tak wiec kto się wybiera powinien być gotowy na taka możliwość. Ja niestety niedawno zacząłem pracować i mój urlop jest zbyt krotki na jakikolwiek wyjazd w najbliższej przyszłości….. -
zarofkens
też byłam na premierze Reflections w Collumbia Halle, ale było wypaśnie, nawet siem normalnie tam wzruszyłam, jedna z moich najpiękniejszych imprez !
a na TLFA z Sashą jadę ofkors!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! -
-
Anonim
-
Anonim
o kurcze:) Tommy to sie bawilismy na jednej i tej samej imprezie... bo ja tez bylam na tej imprezie w berlinie z tego co pamietam to byla 6 wrzesnia wrzesnia 2003:))) a impreza masz racje byla niesamowita.
pozdrawiam
kejt -
Anonim
ja chyba mam do tej pory taka opaske z napisem reflections......badz co badz na tej imprezie spotkalem bardzo wielu Polakow ale wiekszosc mieszkajacych w Berlinie a i mam ulotke reklamujaca te impreze:) -
Anonim
ja tez mam ulotke stad pamietalam dobrze date :P a opaske tez pewnie bym gdzies znalazla
a jedziesz na TLFA?
pozdrawiam
kejt
-
zarofkens
ja mam plakat, opaske i plastikowy kubeczek po heńku (dżołk; ))
zbierajcie sie na TLFA, to sie moze poznamy! -
Anonim
niestety nie wybieram sie......ja od 1999 roku w kazde wakacje bylem w Berlinie, a w tym roku jakos sie nie zanosi na wizyte w tym cudownym miescie......szkoda ale licze ze sie podzielisz wrazeniami z imprezy:)pzdr. -
Anonim
-
Anonim