Paulo Coelho [6548]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

KTO PRZECZYTAL?JAKIE WRAZENIA?CZY WARTO?
  • Haneczka;)♫♪

jestem w trakcie czytania... ZAJEBIASZCZA!!! Warto przeczytać!
    choć jeszcze nie skończyłam, ale po kilkudziesięciu stronach można już stwierdzić, że jest superr
  • ambition

Tez zaczelam ja czytac podoba mi sie w realiach osadzona
  • ambition

skonczylam czytac:) tak zdecydowanie polecam!
  • Anonim

tak wiec i ja zabieram sie za czytanie
  • Anonim

Dostałam w prezencie i też niedługo zabiorę się do czytania.
  • Jędrzej

Książka jest naprawdę dobra...gorąco polecam; )
  • Użytkownik Usunięty

a o czym tak w ogóle jest ?
  • Anonim

Przeczytaj, zobaczysz; )
  • piggy

nie byłam pewna czy kupić paula czy erica odette czy coś takiego ale stwwiedziałam ze poszłam specjalnie po nią , bo widziałam reklame w metrze . KUPiłam i jestem zajebiscie zadowaona, świetna ksiązka.
  • ambition

sława,pieniądze, wszystko w świetle jupiterów - Cannes,zatracone wartości, I jeden szaleniec Igor, który goni za złudnym szczęściem, nie wie co jest dobrem, a co złem. Czytać! to nie jest kryminał!
  • Zuzia

A mi się książka nie podoba. Początek nudny, musiałam się zmusić żeby przebrnąć dalej. Później stała się dużo ciekawsza, ale cały efekt popsuło zupełnie nieudane zakończenie. Jestem bardzo rozczarowana. Przede wszystkim nie podobał mi się wątek Igora. Najciekawsza była historia Gabrieli.

Ale zachęcam do przeczytania. Książka ta jest nieco inna niż pozostała twórczość Coelho i myślę, że warto wyrobić sobie zdanie na ten temat; ]

Pozdrawiam!
  • Mgr. !

w trakcie :) troche zakrecona mieszanie histori zupełnie jak w filmie :)
  • aj_em

a ja poki co widzialam ja w sklepie. o jakimkolwiek czytaniu dla relaksu moge pomyslec po 3 lipca. takze... niech czeka na mnie w ksiegarni :))
  • .Seraphina.

jestem na 130 stronie i nie moge dalej jakos przebrnac. nie wciaga mnie ta ksiazka. mln watkow pobocznych, przez co mozna sie zgubic. ciagle zmiany miejsca akcji i bohatera przyprawiaja o zawrot glowy. no ale coz... pewnie i tak kiedys ja przeczytam xP
  • Ruda

Bardzo ciekawa powieść Coelho. Autor ukazuje nam tajniki życia ludzi sławnych, jak wygląda ich świat za kulisami.To czego nie możemy zobaczyć tv, przeczytać w gazecie, pokazuje jak wygląda ich codzienne życie? Pogoń za kasą młodych ludzi, którzy chcą być sławni i bogaci. Poświęcają temu wszystko, całe swoje życie. Bardzo spodobał mi się fragment gdzie Coelho opisuje jak powstaje film, na podstawie powieści. W tej książce jest wiele zwrotów akcji i to sprawia że opowieść jest jeszcze bardziej ciekawa. Na prawdę gorąco polecam!
  • dominisia :)

Książka bardzo mi sie podobała jednakże spodziewałam się innego zakończenia. Ogólnie jednak polecam; )
  • przemor25

Właśnie zacząłem czytać :)
  • chodek

o niebo lepsze od ost wydania! Polecam:D
  • aj_em

przeczytalam 160 stron (poki co) i moim zdaniem tym razem Coelho przedobrzył... zbyt duzo opisów poza wlasciwa akcja ksiazki (np. o tych diamentach), jak dla mnie nie potrzebnie sie o tym rozpisal. moze chodzilo "na ilosc" ???

ale czytam dalej
  • 1
  • 2
| |

"Moje serce obawia się cierpień, powiedz mu ,że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż ...

Fotki

Miejsca grona (0)