Paulo Coelho [6548]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • A.

a ja dziś zabieram się za jej czytanie, zobaczymy.
  • Reason

Ja tez uważam ze trochę za dużo w niej opisów. Ale ksiazka ciekawa choc moglaby się skończyć inaczej;p
    Polecam.
  • k.

przeczytałam wszystkie jego książki i szczerze powiem, że ta jest zupelnie inna od pozostałych.. napisana w odmiennym stylu, ale historia ogolnie ciekawa i wciągajaca, rowniez polecam :)
  • przemor25

Dla mnie czasami była szokująca.
  • piggy

CUDOWNA! ciekawa historia, przedstawiona ciekawym językiem. :)
  • Anonim

Mnie też ciężko było przez tę książkę przebrnąć. Jak dla mnie - bez rewelacji.
  • A.

bez dreszczy ale i tak wciaga :)
    warto
  • Karolka

jestem w trakcie czytania,ale tez jakos trudno mi ją skończyć... dziwna jakaś; /
  • Katerina

ksaizka swietna :) zupelnie inna od pozostalych Coelho, troche w stylu kryminalu (oczywiscie nie jest to ten rodzaj), co wedle mnie jest jednym z jej najwiekszych plusow. na poczatku ciezko bylo mi sie wciagnac, ale po kilkudziesieciu stronach zrobila sie naprawde ciekawa (nawiasem mowiac to nie tylko moja opinia - kolezanka przeczytala ja w ciagu 3 dni i tez bardzo jej sie podobala); )
  • Mgr Sylwia Krawczyk

Klapa... kupiłam ponad 2 miesiące temu, wzięłam nawet ze sobą na wakacje na Mazury i nie miałam ani tam, ani tu w domu czasu/ ochoty/ chęci żeby ją otworzyć.... aż mi wstyd...
  • GoS!a

Jestem z trakcie czytania i przyznam, że jest to pierwsza książka Coelho, którą tak długo czytam :/
    Chyba nie potrafimy odnaleźć się w tej rzeczywistości jupiterów...
  • Anonim

Dla mnie ciężka książka..nie mogę przez nią przebrnąć. Tak jak jego książki łatwo i lekko mi sie czytało..tak ta zupełnie odwrotnie.
  • CRIS

Nie wiem jak taką książeczkę może się wolno czytać... Nie wydaje mi się, żeby była jakoś specjalnie ciężka:P W każdym razie bardzo mi się podobała.
  • jo

a ja się bardzo rozczarowałam:(. Książkę owszem przeczytałam bardzo szybko, ale tylko dlatego,że miałam trochę wolnego czasu. W Coelho zawsze ceniłam subtelność jego przekazu - "Zwycięzca jest sam" jest dla mnie zbyt dosłowna, wprost i przez to zwykła i nieciekawa..
  • Anonim

pierwsze strony fajne, wprowadzają w klimat, ciekawe podejście do zycia i milosci a pozniej... wieje nudą. ledwo prebrnelam przez te opisy dot. świata filmu ktore mnie zwyczajnie nudzily.
    Ciekawa historia ujeta z pkt widzenia Ewy i przejmujące historie aktorek.
    dobre zakonczenia, zaskakujace:D
  • Wiki

Mnie bardzo spodobała się ta książka. Jest inna niż jego poprzednie powieści. Moja recenzja: http://www.wiadomosci24.pl/artykul/...
| |

"Moje serce obawia się cierpień, powiedz mu ,że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż ...

Fotki

Miejsca grona (0)