-
A.
-
Reason
Ja tez uważam ze trochę za dużo w niej opisów. Ale ksiazka ciekawa choc moglaby się skończyć inaczej;p
Polecam. -
k.
przeczytałam wszystkie jego książki i szczerze powiem, że ta jest zupelnie inna od pozostałych.. napisana w odmiennym stylu, ale historia ogolnie ciekawa i wciągajaca, rowniez polecam :) -
przemor25
-
-
piggy
-
Anonim
Mnie też ciężko było przez tę książkę przebrnąć. Jak dla mnie - bez rewelacji. -
A.
-
Karolka
jestem w trakcie czytania,ale tez jakos trudno mi ją skończyć... dziwna jakaś; / -
Katerina
ksaizka swietna :) zupelnie inna od pozostalych Coelho, troche w stylu kryminalu (oczywiscie nie jest to ten rodzaj), co wedle mnie jest jednym z jej najwiekszych plusow. na poczatku ciezko bylo mi sie wciagnac, ale po kilkudziesieciu stronach zrobila sie naprawde ciekawa (nawiasem mowiac to nie tylko moja opinia - kolezanka przeczytala ja w ciagu 3 dni i tez bardzo jej sie podobala); ) -
Mgr Sylwia Krawczyk
Klapa... kupiłam ponad 2 miesiące temu, wzięłam nawet ze sobą na wakacje na Mazury i nie miałam ani tam, ani tu w domu czasu/ ochoty/ chęci żeby ją otworzyć.... aż mi wstyd... -
GoS!a
Jestem z trakcie czytania i przyznam, że jest to pierwsza książka Coelho, którą tak długo czytam :/
Chyba nie potrafimy odnaleźć się w tej rzeczywistości jupiterów... -
Anonim
Dla mnie ciężka książka..nie mogę przez nią przebrnąć. Tak jak jego książki łatwo i lekko mi sie czytało..tak ta zupełnie odwrotnie. -
CRIS
Nie wiem jak taką książeczkę może się wolno czytać... Nie wydaje mi się, żeby była jakoś specjalnie ciężka:P W każdym razie bardzo mi się podobała. -
jo
a ja się bardzo rozczarowałam:(. Książkę owszem przeczytałam bardzo szybko, ale tylko dlatego,że miałam trochę wolnego czasu. W Coelho zawsze ceniłam subtelność jego przekazu - "Zwycięzca jest sam" jest dla mnie zbyt dosłowna, wprost i przez to zwykła i nieciekawa.. -
Anonim
pierwsze strony fajne, wprowadzają w klimat, ciekawe podejście do zycia i milosci a pozniej... wieje nudą. ledwo prebrnelam przez te opisy dot. świata filmu ktore mnie zwyczajnie nudzily.
Ciekawa historia ujeta z pkt widzenia Ewy i przejmujące historie aktorek.
dobre zakonczenia, zaskakujace:D -
Wiki
Mnie bardzo spodobała się ta książka. Jest inna niż jego poprzednie powieści. Moja recenzja: http://www.wiadomosci24.pl/artykul/...