-
śmiertelna cisza
ktoś był? ktoś widział? co myślicie? chciałabym pójść. jestem ciekawa Waszych opinii. -
Anonim
-
śmiertelna cisza
-
Anonim
ja się zastanawiam czy iść. szczerze, wykreowałam sobie już własne postacie z tej książki a jakbym obejrzała film, to czułabym jak ktoś mi narzuca tylko jakie mają one być;P
ale zapewne i tak się wybiorę ot tak, z czystej ciekawości;) -
-
śmiertelna cisza
-
kuik.
Ja na pewno tego nie obejrzę. Książka bardzo mi się podobała, jest dla mnie świetna i boję się że ta ekranizacja zniszczy ten obraz. I jakoś inaczej sobie wyobrażałam te niektóre rzeczy które były w trailerze. -
Nati
Ja pewnie obejrzę, ale też się boję, że zaburzy moje wyobrażenia...
P.S. Premiera chyba 02.10., a nie 09.10. jak pisał ktoś wyżej. -
Anonim
premiera jest dziś w kinach ^^
ja zamierzam iść, wiadomo, że film nie odda książki, ale może być dobry :) -
...sk8er girl...
Bardzo balam sie na niego isc... przez Gellar, ktora grala w malo ambitnych filmach i z mysla jak mozna zekranizowac Weronike lub kazda inna ksiazke Coelho. Ale film mnie zaskoczyl. Mega wzruszajacy, idealnie oddajacy kazda scene z ksiazki, swietna muzyka i ujecia. I aktorka tez sie nawet wpisala wrecz idealnie w ten film; ) Powalil mnie na kolana... -
karolina
-
Peloniusz xD
byłem wczoraj na premierze. Dla mnie rewelacyjny. Sarah Michelle Gelar świetnie zagrała Weronikę. Film dający wiele odpowiedzi na pytania typu: "czy warto żyć?" Film był wzruszający. Muzyka do filmu genialna. Aż się popłakałem po filmie czego mi nie wypada :P -
Anonim
-
Anonim
wpisz soundtrack z weronika postanowiła umrzeć w Google i na pewno Ci znajdzie :)
film dobry, bardzo podobało mi się zakończenie. Były elementy, które bardziej podobały mi się w filmie i vice versa :) -
Peloniusz xD
a ja myślałem że Weronika umarła. Oczywiście wszystkie książki jego przeczytałem tylko nie tej czego bardzo żałuję :( -
Anonim
Byłam.
i powiem tak, aktorzy głównych postaci idealnie dobrani choć jak usłyszałam ze Gellar ma grać Weronike to byłam sceptycznie nastawiona ale całe szczęście okazało się że się myliłam.
Film z deczka ubogi w porównaniu z książką ponieważ kilka wątków po prostu w filmie się nie pojawiło jednakże jest on bardzo ale to bardzo wzruszający.Biorąc pod uwagę fakt że "Weronika.." to moja ulubiona książka to film był dla mnie za krótki:P mogłabym go oglądać i analizować godzinami :)
Podsumowując,filmik pierwsza klasa i zdecydowanie polecam :) -
kuik.
po przeczytaniu Waszych komentarzy, jednak rozważę czy przypadkiem się nie wybrać na ten film :) -
k.
ja byłam dzisiaj i też jestem mile zaskoczona :) podeszłam do filmu bardzo sceptycznie, bo Coelho twierdził, że nie zezwoli na ekranizację, a tu taka niespodzianka.. Przede wszystkim bardzo się cieszę, że reżyser nie zmienił wydarzeń zgodnie ze swoimi wyobrażeniami i film jest wierny książce :) na prawdę nie ma się chyba do czego przyczepić, oprócz oczywiście niektórych brakujących wątków z ksiązki.. Ale generalnie super, czytelnikom Coelha radzę obejrzeć :) -
...sk8er girl...
>Peloniusz xD napisał
>byłem wczoraj na premierze. Dla mnie rewelacyjny. Sarah
>Michelle Gelar świetnie zagrała Weronikę. Film dający
>wiele odpowiedzi na pytania typu: "czy warto żyć?" Film
>był wzruszający. Muzyka do filmu genialna. Aż się
>popłakałem po filmie czego mi nie wypada :P
Na moim seansie to prawie kazdy plakal i nikt sie od razu nie ruszyl po obejrzeniu :P -
Peloniusz xD
-
Anonim
jak tak czytam Wasze komentarze to chyba też się jednak wybiorę. chociaż opinie są bardzo skrajne, jak zawsze z resztą, co nie pomaga w podjęciu decyzji.