Paulo Coelho [6548]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • es

co sądzicie o tej książce =)?
  • Đ3F

że jest najlepszą jaką Coehlo napisał.
  • es

bdb odpowiedź; ) pozdrawiam.
  • Đ3F

;)a dzięki, nawzajem:) a Twój faworyt?:D
  • Anonim

Zajebista ksiażka warto przeczytac....:)
  • .: A :.

uwazam że jest dobra; )
  • ...

świetna, jedna z lepszych tego autora...
  • Caney

to była pierwsza książka tego autora jaką przeczytałam ... fajna przemiana bohatrki i chec życia gdy wszystko sie wali i kończy :D
  • Đ3F

Właściwie to interpretacja tej ksiażki zależy od nas samych (podobnie jak przy innych tytuach Pana P.C.). Mnie osobiście ta opowieść przebiła na wskroś i obudziła we mnie (albo pozwoliła mi znaleźć na nowo) pewne uczucia. heh....arcydzieło...?;]
  • Caney

mnie pozwoliłą uwierzyc że rutyna może sie kiedys przełamać i bede bardzo chciaal życ gdy juz zabraknie mi sił :)
  • Đ3F

jeśli zabraknie
  • es

dobre spostrzezenie i to bylo wlasnie przeslaniem autora. wlasne wyobrazenie tej historii jest znacznie lepsze od czytania zdania po zdaniu bez sensu jak robi to wiekszosc pisarzy.. :S
    p.s. czy arcydzielo? - :) spoko
  • Martuś

Pierwsza książka jaką przeczytałam tego autora to "Pielgrzym" - świetny...Skłonił mnie do śęgnięcia po inne i jak przeczytałam tę, to byłam pod wielkim wrażeniem(jestem cały czas)... Tak Daniel - ARCYDZIEŁO :)
  • Đ3F

o Marta :D:D
  • Elfik

uwielbiam te ksiazke ona daje mi sile aby dalej trwac:) i wierzyc
  • martyna

a moze poprostu ukazuje stra prawde ze wariactwo jest bliskie normalnosci a zycie daje nam to co chcemy:>
  • Fafiq

moja ulubiona ze wszystkich
  • Kasia

co o niej sądzę? jest świetna;)
  • Natur

Ciekawa, zyciowa z naprawde udanym zwrotem akcji. Bezwzglednie jedna z najlepszych jakie napisal Coelho. Przepaleniona naprawde madrymi myslami bedaca czyms w rodzaju wskazowki, przestrogi. Przestrogi co moze sie stac z czlowiekiem czulym pragnoacym czegos wiecej od zycia a nie majacym w sobie sily i odwagi by czasem postawic twardo na swoim i rzucic mu wyzwanie. Jesli jest tu ktos kto jej jeszcze nie czytal marsz do biblioteki; )
  • Oli.

Wlasnie jestem w trakcie czytania jej :) swietna ksiazka :D biorac pod uwage ze nie przepadam za ksiazkami a ta jak czytam to jestem w zupelnie innym swiecie i nie dociera do mnie nawet krzyk mamy; ) naprawde warto przeczytac :)
| |

"Moje serce obawia się cierpień, powiedz mu ,że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż ...

Fotki

Miejsca grona (0)