-
es
-
Đ3F
-
es
-
Đ3F
-
-
Anonim
-
.: A :.
-
...
-
Caney
to była pierwsza książka tego autora jaką przeczytałam ... fajna przemiana bohatrki i chec życia gdy wszystko sie wali i kończy :D -
Đ3F
Właściwie to interpretacja tej ksiażki zależy od nas samych (podobnie jak przy innych tytuach Pana P.C.). Mnie osobiście ta opowieść przebiła na wskroś i obudziła we mnie (albo pozwoliła mi znaleźć na nowo) pewne uczucia. heh....arcydzieło...?;] -
Caney
mnie pozwoliłą uwierzyc że rutyna może sie kiedys przełamać i bede bardzo chciaal życ gdy juz zabraknie mi sił :) -
Đ3F
-
es
dobre spostrzezenie i to bylo wlasnie przeslaniem autora. wlasne wyobrazenie tej historii jest znacznie lepsze od czytania zdania po zdaniu bez sensu jak robi to wiekszosc pisarzy.. :S
p.s. czy arcydzielo? - :) spoko -
Martuś
Pierwsza książka jaką przeczytałam tego autora to "Pielgrzym" - świetny...Skłonił mnie do śęgnięcia po inne i jak przeczytałam tę, to byłam pod wielkim wrażeniem(jestem cały czas)... Tak Daniel - ARCYDZIEŁO :) -
Đ3F
-
Elfik
-
martyna
a moze poprostu ukazuje stra prawde ze wariactwo jest bliskie normalnosci a zycie daje nam to co chcemy:> -
Fafiq
-
Kasia
-
Natur
Ciekawa, zyciowa z naprawde udanym zwrotem akcji. Bezwzglednie jedna z najlepszych jakie napisal Coelho. Przepaleniona naprawde madrymi myslami bedaca czyms w rodzaju wskazowki, przestrogi. Przestrogi co moze sie stac z czlowiekiem czulym pragnoacym czegos wiecej od zycia a nie majacym w sobie sily i odwagi by czasem postawic twardo na swoim i rzucic mu wyzwanie. Jesli jest tu ktos kto jej jeszcze nie czytal marsz do biblioteki; ) -
Oli.
Wlasnie jestem w trakcie czytania jej :) swietna ksiazka :D biorac pod uwage ze nie przepadam za ksiazkami a ta jak czytam to jestem w zupelnie innym swiecie i nie dociera do mnie nawet krzyk mamy; ) naprawde warto przeczytac :)