Paweł - Pawełek [594]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • PabloS

lubicie jak sie tak do Was zwracaja znajomi?
  • Anonim

Pawełek , Pawis , Pawisek , Pawcio , Pawliszka :D ahahha
  • -=StRz3cHu=-

To zalezy z czyich ust jest wypowiadane to zdrobnienie; )
  • Zuza

Ja mówie do mojego Skarba Pawełek i nie wyobrażam sobie żebym mogła powiedzieć Paweł :)
  • ByQ - przyjaciel żubra:)

Ej, mi nie przeszkadza, ale wolę jak się mówi Pawciu :]
  • Anonim

Prawie wszyscy znajomi mówią na mnie Pawełek. Zaczęło się jak byłem mały i tak już zostało; D
  • Beata Kiełsa

Ja do swojego chłopaka mwię Pawełek, Pawcio i Paul (czyt.Pol) :D:D:D
  • Anonim

Nie cierpię nie trawię nie nawidzę - Pawełek - jak to brzmi - może jeszcze Pablo? ychh Dziękuję postoję.
  • pa6L0! ©

mi pawełej tak średnio..pablo wynika z tego jakie mam chobby...zato jak pueblo powiedzą wtedy jest serio ok:P
  • Beata Kiełsa

Mój chłopak też nie cierpi, gdy ktoś zwróci się do niego "Pablo" :D
  • -=StRz3cHu=-

Mi nie przeszkadza ani Pawełek, ani Pablo, Pawcio, itp... jedynie mnie wqrwia jak kolezanka do mnie mowi Pawlaczek! wrrrrr....
  • Anonim

albo Pawis , Pawisek :] albo pawliszka :P hahaha
  • pa6L0! ©

dla mine ten "Pawełek" dlatego ze tak zdrobniale mi mówią ciocie itp sztucznie przesłodzone osoby..i mi troche pozostał uraz, dlatego takie stwierdzenie...no ale zalezy tez z czyich ust się to wydobywa;)
  • Anonim

też prawda
  • Pawlo.

ja tam mam przezwisko FiluŚ.a zdrobnienia pawełek hmm//zależy od kogo:]
  • Martyna.aa

Pawełek hmmm... Filuś....
  • PaWeŁ

A ja uwielbiam jak ktos do mnie mowi Pawelek
    Hehehe:)
  • Grono.Net

nie lubie wręcz nienawidze, moze teraz tak mam... i poprostu wspomnienia robia swoje.

a kochana osoba zawsze cos na mnie wymysli, a to kotek, zboczuszek, rybka i tym podobne texty.
  • Anonim

Do mnie od kiedy pamiętam zawsze mówili Pawełek i tak zostało do dziś moze dlatego ze zawsze byłem mniejszy od innych...hehe!! POZDRO
  • brochu

ja nie prze[padam za tym zdrobnienioem--wole pawcio:)
| |

Zapraszamy Wszystkich Pawłów :] :D Piszcie jak sie czujecie nosząc Własnie imie Paweł :] - Paw...

Miejsca grona (0)