-
PabloS
-
Anonim
-
-=StRz3cHu=-
-
Zuza
Ja mówie do mojego Skarba Pawełek i nie wyobrażam sobie żebym mogła powiedzieć Paweł :) -
-
ByQ - przyjaciel żubra:)
-
Anonim
Prawie wszyscy znajomi mówią na mnie Pawełek. Zaczęło się jak byłem mały i tak już zostało; D -
Beata Kiełsa
-
Anonim
Nie cierpię nie trawię nie nawidzę - Pawełek - jak to brzmi - może jeszcze Pablo? ychh Dziękuję postoję. -
pa6L0! ©
mi pawełej tak średnio..pablo wynika z tego jakie mam chobby...zato jak pueblo powiedzą wtedy jest serio ok:P -
Beata Kiełsa
-
-=StRz3cHu=-
Mi nie przeszkadza ani Pawełek, ani Pablo, Pawcio, itp... jedynie mnie wqrwia jak kolezanka do mnie mowi Pawlaczek! wrrrrr.... -
Anonim
-
pa6L0! ©
dla mine ten "Pawełek" dlatego ze tak zdrobniale mi mówią ciocie itp sztucznie przesłodzone osoby..i mi troche pozostał uraz, dlatego takie stwierdzenie...no ale zalezy tez z czyich ust się to wydobywa;) -
Anonim
-
Pawlo.
ja tam mam przezwisko FiluŚ.a zdrobnienia pawełek hmm//zależy od kogo:] -
Martyna.aa
-
PaWeŁ
-
Grono.Net
nie lubie wręcz nienawidze, moze teraz tak mam... i poprostu wspomnienia robia swoje.
a kochana osoba zawsze cos na mnie wymysli, a to kotek, zboczuszek, rybka i tym podobne texty. -
Anonim
Do mnie od kiedy pamiętam zawsze mówili Pawełek i tak zostało do dziś moze dlatego ze zawsze byłem mniejszy od innych...hehe!! POZDRO -
brochu