-
Anonim
Heh.. to bardzo ciekawy i obszerny temat na jaki można sie wypowiedzieć....=))) chętnie poznałabym jakieś ciekawe ploteczki sprzed lat o nauczycielach z tej szkoły...=))) -
Mike
Ja narazie nie pamietam ploteczki ale wiem jedno ze Nadolska to jest szmata mialas z nia historie? -
Anonim
ja miałem historie z Surmacz, ona zawsze robiła wszystko dla dobra klasy :p -
Anonim
Nadolska=>no i tak też słyszałam, ale histori z nią (naszczęście) niemiałam, historie mam z nowym facetem Romek=> facet z epoki kamienia łupanego=))) -
-
Anonim
też chcieliśmy Surmacz zamiast tego "neandertalczyka", ale... zmiana nauczyciela.. nie taka prosta sprawa=(((.... -
Justina
hello Paulinko :) Powiem Ci że mam z nadolską i jest w sumie ok. bo można nieźle ściągać--- nic się nie uczę i mam piąteczki :)
A tego waszego nauczyciela nie znam- podobne jest jaiś "inny"... -
Anonim
Justynka zapewniam ci, ze on jest "inny"... =))) on ma własna teorię na temat biegu zdarzeń histori i czasem trudno się z nim dogadać, ale wiadomo to nauczyciel "ma zawsze racje"..... -
Anonim
Paula no co Ty mowisz,Romek jest fajny,najfajniejszy bym nawet powiedziala:) i wcale nie jest dziwny tylko oryginalny:D hehe -
Anonim
Evelajna=/ ile razy mam ci przypominać kolejność! najorginalniejszy=>to fakt , a co do najFajniejszych...=> to może SZYSZKO!, wkoncu zawsze wskarze ci azymut hehehe to było dobre=))) Evelajn...KuFFcze ty i ta twoja tolerancja....=))) -
Katarzyna K.
hej dla mnie wspomnienia zwiazane z Krasowskim wrrrrrr....
ojej te rozwiazywanie zadan przy tablicy
koszmar -
Anonim
heh... Krasowski... było ok. dopóki nie dostałam u niego pierwszej 2, wtedy usłyszałam "zawiodłem sie na tobie" he he he, a przy tablicy to najlepsze są teksty jego: "ubóstwo umysłowe..." itp. =) -
Anonim
ja Krasowskiego wspominam mile, tylko, ze z nim mialam w podstawowce...lubil mnie pewnie dlatego, ze mialam dobre oceny; p w liceum Malinowski, swietny facet, moge zaryzykowac stwierdzenie, ze on tez mnie lubil, mimo juz roznych ocen; ]]]] -
Anonim
Malinowski ostatnio można to zauważyć "lansuje się" chłopak z garniaka przeżucił sie na strój dzinsowy kurtałka i spodenki, żeby nie było dżinsik przetarty=) (ale krawat został na swoim miejscu=) -
Anonim
hehe slyszalam od znajomego...ale nie potrafie sobie tego wyobrazic...tyle lat go widywalam, jak jeszcze bylam w podstawowce, a jednak zawsze byl w garniturze...;p raz mu sie chyba zdarzylo, ze inaczej byl ubrany; ] -
Anonim
dżins- dżinsem ale po chodzeniu w tym przez tydzień mógłby zmienić ubranie =))) -
Anonim
Wracając do powiedzeń to dobry był też "wtórny analfabetyzm" - nie ma jak powiedzonka Krasowskiego...w końcu był moim wychowawcą... -
Anonim
-
Anonim
-
Ślimak
Heh, Malinowski w dżinsie, to musi być widok :D A cały czas popyla z Trybuną pod pachą?? Czy przerzucił się na Gazetę Polską ?
Co do Krasa to fakt, ciśnienie na jego lekcjach przekraczało wszelkie normy baryczne, ale matmy nas nieźle nauczył.
Szczota w dupę dla geogłafa. -
Anonim
co wam powiem to wam powiem ale Rodatusem to ja miala historie w podtawowce i w gimnazjum i dziewczynki ladny wyglad moze jakis dekolcik i jest wasz; ] sie wie sie mialo 5 i 4 :D