LO 78 Pawlikowska-Jasnorzewska [1048]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Heh.. to bardzo ciekawy i obszerny temat na jaki można sie wypowiedzieć....=))) chętnie poznałabym jakieś ciekawe ploteczki sprzed lat o nauczycielach z tej szkoły...=)))
  • Mike

Ja narazie nie pamietam ploteczki ale wiem jedno ze Nadolska to jest szmata mialas z nia historie?
  • Anonim

ja miałem historie z Surmacz, ona zawsze robiła wszystko dla dobra klasy :p
  • Anonim

Nadolska=>no i tak też słyszałam, ale histori z nią (naszczęście) niemiałam, historie mam z nowym facetem Romek=> facet z epoki kamienia łupanego=)))
  • Anonim

też chcieliśmy Surmacz zamiast tego "neandertalczyka", ale... zmiana nauczyciela.. nie taka prosta sprawa=(((....
  • Justina

hello Paulinko :) Powiem Ci że mam z nadolską i jest w sumie ok. bo można nieźle ściągać--- nic się nie uczę i mam piąteczki :)
    A tego waszego nauczyciela nie znam- podobne jest jaiś "inny"...
  • Anonim

Justynka zapewniam ci, ze on jest "inny"... =))) on ma własna teorię na temat biegu zdarzeń histori i czasem trudno się z nim dogadać, ale wiadomo to nauczyciel "ma zawsze racje".....
  • Anonim

Paula no co Ty mowisz,Romek jest fajny,najfajniejszy bym nawet powiedziala:) i wcale nie jest dziwny tylko oryginalny:D hehe
  • Anonim

Evelajna=/ ile razy mam ci przypominać kolejność! najorginalniejszy=>to fakt , a co do najFajniejszych...=> to może SZYSZKO!, wkoncu zawsze wskarze ci azymut hehehe to było dobre=))) Evelajn...KuFFcze ty i ta twoja tolerancja....=)))
  • Katarzyna K.

hej dla mnie wspomnienia zwiazane z Krasowskim wrrrrrr....
    ojej te rozwiazywanie zadan przy tablicy
    koszmar
  • Anonim

heh... Krasowski... było ok. dopóki nie dostałam u niego pierwszej 2, wtedy usłyszałam "zawiodłem sie na tobie" he he he, a przy tablicy to najlepsze są teksty jego: "ubóstwo umysłowe..." itp. =)
  • Anonim

ja Krasowskiego wspominam mile, tylko, ze z nim mialam w podstawowce...lubil mnie pewnie dlatego, ze mialam dobre oceny; p w liceum Malinowski, swietny facet, moge zaryzykowac stwierdzenie, ze on tez mnie lubil, mimo juz roznych ocen; ]]]]
  • Anonim

Malinowski ostatnio można to zauważyć "lansuje się" chłopak z garniaka przeżucił sie na strój dzinsowy kurtałka i spodenki, żeby nie było dżinsik przetarty=) (ale krawat został na swoim miejscu=)
  • Anonim

hehe slyszalam od znajomego...ale nie potrafie sobie tego wyobrazic...tyle lat go widywalam, jak jeszcze bylam w podstawowce, a jednak zawsze byl w garniturze...;p raz mu sie chyba zdarzylo, ze inaczej byl ubrany; ]
  • Anonim

dżins- dżinsem ale po chodzeniu w tym przez tydzień mógłby zmienić ubranie =)))
  • Anonim

Wracając do powiedzeń to dobry był też "wtórny analfabetyzm" - nie ma jak powiedzonka Krasowskiego...w końcu był moim wychowawcą...
  • Anonim

o matko, najwiekszy stres w budzie, z Krasowskim :D
  • Anonim

btw Malinowski w dzinsach robi furore, ta figura i woooogole; D
  • Ślimak

Heh, Malinowski w dżinsie, to musi być widok :D A cały czas popyla z Trybuną pod pachą?? Czy przerzucił się na Gazetę Polską ?
    Co do Krasa to fakt, ciśnienie na jego lekcjach przekraczało wszelkie normy baryczne, ale matmy nas nieźle nauczył.
    Szczota w dupę dla geogłafa.
  • Anonim

co wam powiem to wam powiem ale Rodatusem to ja miala historie w podtawowce i w gimnazjum i dziewczynki ladny wyglad moze jakis dekolcik i jest wasz; ] sie wie sie mialo 5 i 4 :D
| |

Elitarne warszawskie LO gromadzące w swoich murach kwiat złotej, polskiej młodzieży. Witamy w p...

LO nr 78

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (3)