Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • xavi .......

Jakie są Wasze aktualne doświadczenia z firmą New Nails?
    Kto w ostatnim czasie korzystał z ich usług i co może o nich powiedzieć?
  • Felicja Martynowska

Przecież pisaliśmy w drugim wątku na ten temat - czemu nie zajrzysz do niego?
    Tam można sporo poczytać; -)
  • xavi .......

Bo po prostu szukam informacji jeszcze bardziej aktualnych, więc może opisz swoje ostatnie doświadczenie, a tym sposobem powstanie wątek z aktualnymi danymi.
  • Felicja Martynowska

Byłam na kolejnym szkoleniu stosunkowo nie dawno. Co mogę napisać? Kosmetyki ok, instruktorki Ok(nawet jedna mnie kojarzyła), program zrealizowany... Nie wiem w czym mam się powtarzać i jaki to ma tak naprawdę cel; -)
  • xavi .......

Ehh... skoro nie rozumiesz.... Fajnie, że na Twoim szkoleniu wszystko było OK - niezmiernie się z tego cieszę, ale czekam również na aktualne recenzje szkolenia w New Nails, które było organizowane w ostatnim czasie. Odezwijcie się proszę; -)
  • Felicja Martynowska

Być może cokolwiek da ci fakt, że w najbliższym czasie zamierzam wybrać się na kolejne szkolenie w New Nails, w ramach poszerzanych kwalifikacji. Chcę wiele zmienić w swojej pracy, i dlatego stawiam kolejne kroki; -)
  • xavi .......

W końcu jakieś konkrety. Jakie to będzie szkolenie i co chcesz dzięki temu osiągnąć? Z pracy ci kazali się uczyć?
  • Felicja Martynowska

Nie z pracy - sama chcę się rozwijać i za jakiś czas zmienić pracę. Jeśli będę stała w miejscu to nie ma szans na lepsze wynagrodzenie. Inwestuję w wizaż. Chcę mieć dokładnie opanowany zarówno wizaż, jak i stylizację. Wtedy będzie mi łatwiej o karierę; -)
  • xavi .......

Czy to coś da to zależy już od salonu. Generalnie firmy inwestują w specjalistów z konkretnych dziedzin. Wiedza ogólna z wizażu, stylizacji itp. przyda ci się dopiero jeśli otworzysz własną działalność. Tak poza tym, to nie sądzę by miało to znaczenie; -)
  • Felicja Martynowska

Ma znaczenie - lepiej jest zatrudnić jednego specjalistę z konkretnej dziedziny, niż kilku, prawda? Dla firmy to spore oszczędności. Wiele zależy jeszcze od tego, jak wielu klientów ma firma. Jeśli na wszystkie usługi mają ich mnóstwo, to wtedy muszą zatrudnić kilka osób.
  • xavi .......

To tylko twoja teoria. W praktyce wszystko uzależnione jest od konkretnej firmy.
    Każda firma ma inne metody działania i dobierania pracowników. Inaczej tratuje poszczególnych specjalistów. Generalnie - im więcej umiesz tym lepiej i tyle w tym temacie.
  • paula

uprzejmie informuję
    że od dzisiaj można się zapisać na kurs w ramach PROGRAMU "SZANSA"
    w ramach którego można skorzystać z 40% dofinansowania
    i to bez formalności

także zapraszamy na szkolenia
    :)
  • xavi .......

A na jakich zasadach?
| |

Wszystkich miłośników pięknych pazurków serdecznie zapraszam do odwiedzenia naszego forum. Jeś...

Fotki

Miejsca grona (0)