Pearl Jam [1570]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

to moze zaczniemy obstawiac, kiedy przyjada do nas.. (moze tym samym przyspieszymy jakas trase; ) hihih a kto zgadnie...to zaprasza wszystkich na koncert! na koszt wlasny, of course:) chyba,ze zrobimy dobroczynna zrzutke i pomozemy kolezance/koledze:) ( a jak wygram w totka, to bezblednego zgadywacza/ bezbledna zgadywaczke:) i jej cala rodzine (z rodzenstwem,rodzina, mezem,zona,psem, kotem, kanarkiem:) wezme gratis:)

a jak nie pearl jam, to... kogo chcielibyscie uslyszec... (kapele nieistniejace tez mile widziane:)

i jak myslicie, jaka fryzure sprawi sobie tym razem ed?:)
  • Anonim

Za dużo pytań i pracy mego małego mózgu na raz; )
  • Anonim

najbardziej chcialbym piosenke Pana Koracza uslyszec:))

[ciekawe, kto zgadnie, z jakiego to filmu:))]
  • sirona

ja obstawiam druga polowe tego lub pierwsza polowe przyszlego roku. oczywiscie w spodku bo tam mam blisko :D natomiast eddie bedzie mial poldlugie jakos fikusnie wygolone wlosy :D to moj typ :)))))
    a poza pearlem chcialabym zobaczyc temple of the dog :PPP ewentualnie stone temple pilots ale z poczatkow kariery. moze mad season? alice in chains? tree fish? albo green river... jej tyle tego jest :D
  • Anonim

Jakos w okolice lata ich poproszę, no ewentualnie od września- grudnia mogą wpaść :P W Warszawie najlepiej :)
    Eddie z półdługimi włoskami, lub nieco krótszymi, byle nie za krótkimi...zresztą whatever to Eddie, może być nawet łysy; )
    Chciałabym zobaczyć Mad Season Lub Alicje, bo Layne to mój Bożek wokalu...
  • Anonim

Tyle, że to niestety niemożliwe, bo Layne'a już nie ma :(
  • Anonim

Wow, serio?
    Życie marzeniami w trudnych chwilach nabiera jakiegoś sensu, więc to praktykuje...
  • Marianek

Fajnie by było gdzieś w hmm... przełom wiosny/lata? Eddi wyskoczy w iroku :P żarrtowałam, chciałam być oryginalna :P
    A chciałabym tam zobaczyć...
    ALICE IN CHAINS !!!! i Mad Season... iiii... oj dużo jeszcze rzeczy, Mother Love Bone na przykład... nic mi nie przychodzi do głowy. Za pusta :P
  • Anonim

ach... kurcze, ja to bym chciala, zeby Eddie wyszedł na scene tak z 15 lat młodszy; )) heh, ale zejdzmy na ziemie, i tak świetnie wygląda :> a co do fryzurki, to pewnie bedzie miał krotkie :( i tak na dobrą sprawę, to nie ma znaczenia gdzie zagrają, pojadę choćby na drugi koniec Polski; ) sprzedam kota, brata i komputer, ale pojade! nie ma przebacz; ))

chętnie bym usłyszała [jak większość tutaj;)] Alice in Chains, albo.. Godsmack'a; )
    pozdrawiam
  • iG

ja mam kilka takich spraw, których w życiu przegapić nie mogę, jedną z nich jest koncert Jamu. Niech tylko zbliżą się do europy..
  • Anonim

Obstawiam I polowe 2006
    Moze nie Polska, ale gdzies w Europie
  • iG

i ja tam będę, muszę! oby..; )
  • Anonim

no zaraz, przecież ostatni rumour pit mówił wyraźnie: płyta w drodze i "european fans can start celebrating". obstawiam jesienną trasę po europie, z obowiązkowym koncertem w polsce, na 99% w spodku (po katowickich wydarzeniach z 2000 roku nie wyobrażam sobie trasy bez koncertu u nas). a może znowu zdublują? może raz spodek, raz torwar? miło by było. :)
  • Anonim

bosko by było.... nieważne kiedy ważne zeby szybko!oby jak najszybciej. nieważne jaki fryzur u eddiego ważne zeby ed!
    inne zespoły u nas... rhcp i tool i z nierealnych alice in chains
  • iG

to ja dodam jeszcze dwa mało realne: a perfect circle i stary dobry knż
  • Anonim

a perfect circle tez miałam wpisac ale już mi sił zabrakło..;)
    i the gathering chcę jeszcze i metallicę! o!
| |

cokolwiek przyjdzie wam na myśl słysząc: PEARL JAM

Fotki

Miejsca grona (0)