pedagogika, czyli ars educandi [1137]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • You Once Told Me...

no wiecie ja mam jedna ale jej nie zdradze ......poczekam na inne przykłady

ale uprzedzam moja ma 16 stron
  • Dąbrówa-Olszówa NowyLepszySatan

chyba pozostaniesz mistrzem:) ale dla zasady udam się jutro do mej biblioteki:P
  • Anonim

16 stron? nawet nie próbuje Cię przebijać; ) heheh, ciekawa jestem co to za ksiązka..pozdrawiam!
  • viscera

moje notatki;P
  • You Once Told Me...

hmm...coraz lepiej....no moze sie jush przyznam ze z ta ksiazka 16 stronnicowa to był maly kit..niewinny zarcik....a tak wogole to jest taka ksiazka pedagogiczna ma kolo 30 stron(dobrze nie pamietam) cos o wychowaniu jakos"o dobrym wychowaniu..." czy podobnie....ksiazka jest stara bo wydana zaraz po wojnie...czy jeszcze przed....no kurcze musze koniecznie przypomniec sobie jej tytul ...bo to dobra opcja dla leniuchow...kiedy profesor kaze jakas zreferowac......
  • ....

moje pewnie tez:P
  • Anonim

hmmm nie wiem czy dobrze kojarze, ale mialam jakis czas temu doczynienia z taka ksiazeczka pt. "Pedagodzy o oświacie i wychowaniu". musialam sprawdzic w bibliografii, bo korzystalam z niej do jednj z prac zaliczeniowych, autor Czesław Banach. Z tego co pamietam, ksiazeczka byla wielkosci nie wiem czy dzis jeszcze uzywanych "zeszytow do slowek". Fakt, nie byla tez za obszerwa, a wrecz przeciwnie. I z tego co pamietam, to skladala sie z samych cytatow na okreslone tematy slawniejszych pedagogow :)

nie wiem czy o to chodzilo, no ale moze jednak, jesli nie, to ta ksiazeczka zajmuje zaraz za tamta 2 miejsce; )

pozdrawiam :)
  • Anonim

jaki wdzięczny temat, problem.
| |

dla wszystkich pedagogow - gronowiczow  WSZELKIE OGŁOSZENIA, KTÓRE ZOSTANĄ UMIESZCZONE POZA TE...

Fotki

Miejsca grona (0)