- 1
- 2
-
Anonim
naprawdę błagam.....potrzebne mi sa na egz,najlepiej wszystkie, jeśłi ktos tu ejst dobry samarytanin to będę dozgonnie wdzięczna :>
rrosemary@o2.pl -
Grono.Net
A nie lepiej poprosić kogoś z roku i skserować?
Poza tym, to jest chyba forum dyskusyjne, a nie tablica ogłoszeń... Jakkolwiek to wrednie zabrzmiało jest to tylko stwierdzenie faktu. -
Dąbrówa-Olszówa NowyLepszySatan
dodam do tego, iż dziej sie tutaj bardzo smutna rzecz...
a więc owe grono pzrerodziło sie w nie dość ze tablice ogłoszeń to jeszcze centrum wzajemnej adoracji studentów z wawy...:/
może by tak tematy zwiazane z tematem?
;>
popieram femelle
:) -
Grono.Net
-
-
Anonim
a chu......spróbuj się domyślec gdzie to mam...
no gdzie....?
dokładnie tam....właśnie tam.....a chuuuu...... -
Grono.Net
-
-
Grono.Net
Olszówa, a może to teraz taka moda, by lepiej zrozumieć młodzież, która w przyszłości będzie naszymi podopiecznymi, trzeba być tak wulgarnym jak oni i iść na łatwiznę? Może ja jestem po prostu jakaś uwsteczniona :| -
spokojnie femmelle, nauczym się... tzreba tylko wskoczyć do jakiejś ciemnej bramy na pzredmieściu...
moze to rodzaj pedagogiki alternatywnej z elementami maskowania sie wśród młodzieży;> -
spokojnie femmelle, nauczym się... tzreba tylko wskoczyć do jakiejś ciemnej bramy na pzredmieściu...
moze to rodzaj pedagogiki alternatywnej z elementami maskowania sie wśród młodzieży;> -
Anonim
sabbatha przenieś się może z tym na to nasze forum pedagogika UW, bo tam więcej osób od nas jest i ten temat już chyba nawet był, a tu jak nas nie chcą to się wyniesiemy :)
ja tam nie mam za wielu wykładów, ale napewno się ktoś znajdzie
http://grono.net/user/forum-show.js... -
Ja nie istnieje (FURBY)
Jak ktos mysli ze inna osoba ma notatki na kompie podczas gdy est humanistka i zapisuje wszytko w kajeciku to ma mocno nasran pod czerepem...nawet zatwardziali szyfrancji z Politechnik nie trzymaja notatke na kompie.... -
Anonim
ej no nie przesadzasz trochę?? Ja tam tylko na humanistycznych kierunkach studiuję, no może poza paroma przedmiotami humanistycznych :) a notatki robię głównie na kompie, na zajęciach to nie ma takiej możliwości, ale to co mam to na kompa wrzucam, bo z zeszytami i innymi papierami to bym się pogubiła za chwilę... -
Ja nie istnieje (FURBY)
"Ja tam tylko na humanistycznych kierunkach studiuję, no może poza paroma przedmiotami humanistycznych :) "
Jestes zajebsita humanistka...co to znaczy ?
-
Anonim
dlaczego Dziadku uważasz, że chodzi mi o notatki na kompie? równie dobrze mogę się umówić na wydziale z kimś kogo znam tylko tutaj na gronie :>
to święcie obudrzonych przyszłych pedagożek a propos mojej kultury osobustej...cóż szkoda, że nie słuchacie zespołu Hey,nie wydaje mi się żeby moja ospowiedź była wulgarna.a możę obie panie macie PMS?wtedy to wszystko zrozumiem :> -
Ja nie istnieje (FURBY)
Pytasz na gronie pedagogów a jakby ie okazał o ma je jakas laska z Akademi Pedagogicznej w Krakowie... mądra jestes; -) -
Sabatha... spokojnie, ja mam tylko ADHD 4;>
załóz sobie zwyczajnie swoje własne grono, zaproś zajomych z uczelni, podwrórka, kosicioła... kogo zechcesz... tutaj mamy grono PEGAGOGIKA... czytanie ze zrozumieniem????
Hey nie jest mi obcy... nawet bliski...
pozdrawiam;>;) -
Grono.Net
Olszówa, spokojnie. Złość piękności szkodzi.; )
Kurcze, nawet moją osiemnastoletnią siostrę cioteczną, która wydawała mi się pusta jak bęben Beatles'ów to rozbawiło. I tym mnie uspokoiła, bo też się młoda na pedagogikę wybiera. -
Ja nie istnieje (FURBY)
-
- 1
- 2