pedagogika, czyli ars educandi [1137]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

naprawdę błagam.....potrzebne mi sa na egz,najlepiej wszystkie, jeśłi ktos tu ejst dobry samarytanin to będę dozgonnie wdzięczna :>
    rrosemary@o2.pl
  • Grono.Net

A nie lepiej poprosić kogoś z roku i skserować?

Poza tym, to jest chyba forum dyskusyjne, a nie tablica ogłoszeń... Jakkolwiek to wrednie zabrzmiało jest to tylko stwierdzenie faktu.
  • Dąbrówa-Olszówa NowyLepszySatan

dodam do tego, iż dziej sie tutaj bardzo smutna rzecz...
    a więc owe grono pzrerodziło sie w nie dość ze tablice ogłoszeń to jeszcze centrum wzajemnej adoracji studentów z wawy...:/
    może by tak tematy zwiazane z tematem?
    ;>
    popieram femelle
    :)
  • Grono.Net

Dzięki za poparcie; )
    Miło, że nie tylko ja tak myślę.
  • Anonim

a chu......spróbuj się domyślec gdzie to mam...
    no gdzie....?
    dokładnie tam....właśnie tam.....a chuuuu......
  • Grono.Net

Kultura osobista niektórych "pedagogów" jest powalająca...

elokwencja również <i padła na kolana>;>
  • Grono.Net

Olszówa, a może to teraz taka moda, by lepiej zrozumieć młodzież, która w przyszłości będzie naszymi podopiecznymi, trzeba być tak wulgarnym jak oni i iść na łatwiznę? Może ja jestem po prostu jakaś uwsteczniona :|

spokojnie femmelle, nauczym się... tzreba tylko wskoczyć do jakiejś ciemnej bramy na pzredmieściu...
    moze to rodzaj pedagogiki alternatywnej z elementami maskowania sie wśród młodzieży;>

spokojnie femmelle, nauczym się... tzreba tylko wskoczyć do jakiejś ciemnej bramy na pzredmieściu...
    moze to rodzaj pedagogiki alternatywnej z elementami maskowania sie wśród młodzieży;>
  • Anonim

sabbatha przenieś się może z tym na to nasze forum pedagogika UW, bo tam więcej osób od nas jest i ten temat już chyba nawet był, a tu jak nas nie chcą to się wyniesiemy :)
    ja tam nie mam za wielu wykładów, ale napewno się ktoś znajdzie
    http://grono.net/user/forum-show.js...
  • Ja nie istnieje (FURBY)

Jak ktos mysli ze inna osoba ma notatki na kompie podczas gdy est humanistka i zapisuje wszytko w kajeciku to ma mocno nasran pod czerepem...nawet zatwardziali szyfrancji z Politechnik nie trzymaja notatke na kompie....
  • Anonim

ej no nie przesadzasz trochę?? Ja tam tylko na humanistycznych kierunkach studiuję, no może poza paroma przedmiotami humanistycznych :) a notatki robię głównie na kompie, na zajęciach to nie ma takiej możliwości, ale to co mam to na kompa wrzucam, bo z zeszytami i innymi papierami to bym się pogubiła za chwilę...

"Ja tam tylko na humanistycznych kierunkach studiuję, no może poza paroma przedmiotami humanistycznych :) "

Jestes zajebsita humanistka...co to znaczy ?

• Anonim

dlaczego Dziadku uważasz, że chodzi mi o notatki na kompie? równie dobrze mogę się umówić na wydziale z kimś kogo znam tylko tutaj na gronie :>

to święcie obudrzonych przyszłych pedagożek a propos mojej kultury osobustej...cóż szkoda, że nie słuchacie zespołu Hey,nie wydaje mi się żeby moja ospowiedź była wulgarna.a możę obie panie macie PMS?wtedy to wszystko zrozumiem :>

Pytasz na gronie pedagogów a jakby ie okazał o ma je jakas laska z Akademi Pedagogicznej w Krakowie... mądra jestes; -)

Sabatha... spokojnie, ja mam tylko ADHD 4;>
    załóz sobie zwyczajnie swoje własne grono, zaproś zajomych z uczelni, podwrórka, kosicioła... kogo zechcesz... tutaj mamy grono PEGAGOGIKA... czytanie ze zrozumieniem????
    Hey nie jest mi obcy... nawet bliski...
    pozdrawiam;>;)
  • Grono.Net

Olszówa, spokojnie. Złość piękności szkodzi.; )

Kurcze, nawet moją osiemnastoletnią siostrę cioteczną, która wydawała mi się pusta jak bęben Beatles'ów to rozbawiło. I tym mnie uspokoiła, bo też się młoda na pedagogikę wybiera.

Chyba sie zgodzicie wszyscy ze mną ze PEDAGOGIKA sucks; -)

Dziadek, konfidencie...;>
    pocałuj mnie w monitor;>
    :)
  • 1
  • 2
| |

dla wszystkich pedagogow - gronowiczow  WSZELKIE OGŁOSZENIA, KTÓRE ZOSTANĄ UMIESZCZONE POZA TE...

Fotki

Miejsca grona (0)