Pedagogika UW 2007-2010 [300]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • irena

Mam pytanie, czy ktoś wie jak wygląda podział na godziny (w sensie jaka grupa kiedy wchodzi) na egzamin z tpw? na wykłady jest mi nie do końca po drodze a docierają do mnie różne informacje- że egzamin jest o 12 dla wszystkich, albo że są 2 grupy. Natomiast w harmonogramie sesji na naszej stronie napisane jest, że egzamin trwa od 11 do 13. Czy ktoś się orientuje jak jest naprawdę?
  • little miss sunshine

Są dwie grupy, jedna jest od 11-12, a druga od 12-13. Czyli egazmin trwa godzinę. Niestety nie wiem które grupy mają o której godzinie i na jakiej zasadzie był dokonywany podział. Ja chodziłam na ćwiczenia we wtorki na 10.00 i jestem w grupie która ma egzamin o 11. Taką informację podał nam doktorek na zajęciach :>
  • Dori

grupy środowe maja o 12
  • irena

a np. poniedziałkowe? :)
  • Anonim

i piątkowe?;)
  • *Kasia*

poniedziałkowe i wtorkowe na 11 a środowe i piątkowe na 12
  • dżej dżej

super dzieki za info :)
  • irena

dzięki bardzo! :D
  • dżej dżej

czy moglby ktos mnie uswiadomic co tak naprawde obowiazuje na egzamin z tpw?
  • アグニェシカ

wykłady + ćwiczenia
  • dżej dżej

ok czyli wszytsko :)
    Bo jakies glosy krązą po wydziale ze same wykłady; )
  • アグニェシカ

na moich cwiczeniach, tj wtorek 11.45 jedna dziewczyna zapytala sie dolaty, czy egz jest z samych wykladow ,a on odpowiedzial , że z ćwiczen tez, tak jak to jest podane w skrypcie, więc informacja sprawdzona niestety :)
  • Garam masala

W wie ktoś może jak ma wyglądać egzamin? pytania otwarte czy test?
  • Dori

test
    podobno
  • ynka

test z jedną prawidłową odpowiedzią - dobra nasza; D
  • Dori

a ile pytań?:)
  • アグニェシカ

30:)
  • Jot

chyba 30 ale pokrętne
  • m.

czy ktos widzial gdzie liste z ocenami za cwiczenia u pana Dolaty? bo ja w sobote oblecialam caly wydzial i nic nie zauwazylam

pozdrawiam
    m.
  • Dori

jutro ma być
| |

Grono licencjatu Wydziału Pedagogicznego Uniwersytetu Warszawskiego. Lata 2007-2010.

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)