-
irena
Mam pytanie, czy ktoś wie jak wygląda podział na godziny (w sensie jaka grupa kiedy wchodzi) na egzamin z tpw? na wykłady jest mi nie do końca po drodze a docierają do mnie różne informacje- że egzamin jest o 12 dla wszystkich, albo że są 2 grupy. Natomiast w harmonogramie sesji na naszej stronie napisane jest, że egzamin trwa od 11 do 13. Czy ktoś się orientuje jak jest naprawdę? -
little miss sunshine
Są dwie grupy, jedna jest od 11-12, a druga od 12-13. Czyli egazmin trwa godzinę. Niestety nie wiem które grupy mają o której godzinie i na jakiej zasadzie był dokonywany podział. Ja chodziłam na ćwiczenia we wtorki na 10.00 i jestem w grupie która ma egzamin o 11. Taką informację podał nam doktorek na zajęciach :> -
Dori
-
irena
-
-
Anonim
-
*Kasia*
-
dżej dżej
-
irena
-
dżej dżej
czy moglby ktos mnie uswiadomic co tak naprawde obowiazuje na egzamin z tpw? -
アグニェシカ
-
dżej dżej
ok czyli wszytsko :)
Bo jakies glosy krązą po wydziale ze same wykłady; ) -
アグニェシカ
na moich cwiczeniach, tj wtorek 11.45 jedna dziewczyna zapytala sie dolaty, czy egz jest z samych wykladow ,a on odpowiedzial , że z ćwiczen tez, tak jak to jest podane w skrypcie, więc informacja sprawdzona niestety :) -
Garam masala
-
Dori
-
ynka
-
Dori
-
アグニェシカ
-
Jot
-
m.
czy ktos widzial gdzie liste z ocenami za cwiczenia u pana Dolaty? bo ja w sobote oblecialam caly wydzial i nic nie zauwazylam
pozdrawiam
m. -
Dori
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne