- 1
- 2
-
Kaaz
Witam!
Jako że były osoby, ktore chciały poznać wrażenia po obronie, niniejszym pragnę wszystkich uspokoić, że atmosfera na obronie jest bardzo sympatyczna. Ja zdawałam u dr Piotrowskiej, moim recenzentem byla dr Bieleń. Generalnie pełen luz, brakowało tylko herbatki i kilku ciasteczek. Także naprawdę, nie jest strasznie. Wiem, łatwo mówic, kiedy ma sie to już za sobą. Ale może Wam, którzy jeszcze czekacie na swoje obrony, jakos to pomoże. :-)
Pozdrawiam! -
ynka
-
m.
a o co pytali?
Wiem, że pewnie z pracą związane,ale zacytuj please :)
Dzięki Kasia i gratulacje!!
pozdrawiam
m. -
Anonim
Pytania związane z pracą to jedno, a mnie interesuje np. kwestia pytań spoza pracy czyli z dydaktyki i ped.społ. Faktycznie dziekan jest w komisji i jest pilnowane, aby pytać również o inne poza pracą rzeczy?
Dzięki za odp. i również gratuluję:) -
-
madziula
A czy ktoś wie jakie znaczenie ma kapitał ludzki dla pedagogiki społecznej ? Proszę o pomoc
-
moni
Gratuluje wszystkim, którzy zdali!
A co się w końcu dzieje z naszą legitymacją, bo ploty różne chodziły po wydziale?? -
Karolina
Trzeba napisać oświadczenie, że odasz przy okazji odbioru dyplomu. Po obronie zanosisz to oświadczenie wraz z dokumentami potrzebnymi do wystawienia dyplomu. -
moni
-
Anonim
Poszukuje osoby broniącej się 29 czerwca w katedrze u dr Świerczyńskiej i dr Walczewskiej
Pilnie proszę o kontakt :) -
Kaaz
Bardzo Wam dziękuję :)
Jesli chodzi o pytania, nas pytały tylko z dydaktyki.
Natomiast pytania dotyczące pracy były z gatunku "jak np. wiek(czy inna zmienna) wpływał na opinie badanych". -
Anonim
pytanie do zorientowanych, od strony technicznej. Jak to jest z kwiatami? Każdy broniący kupuje dla komisji? Bronię się we wtorek i nie wiem co mam robić, zwłaszcza że nie znalazłam nikogo kto również wtedy ma egzamin... -
Powiem Ci tak - nie patrz na innych czy kupują czy nie. Ja kupiłem większy bukiet promotorce, i mniejsze recenzentce oraz kierowniczce katedry. Możesz również tym dwóm ostatnim kupić po jednym większym kwiatku albo po bombonierce, chociaż w te upały to chyba nie do końca najlepszy pomysł. Powodzenia.
-
Anonim
Dzięki za odpowiedź :)
A i jeszcze jedno. Słyszałam że dziekanat potwierdza datę i godzinę obrony? Czy to prawda? -
Anonim
Mi nie potwierdzał :) Sama musiałam podać do dziekanatu datę obrony i nazwisko recenzenta (do tej pani, która odbierała ode mnie pracę licencjacką). A potem już nikt się do mnie nie zgłaszał, tylko pani promotor ustaliła datę i godzinę i tyle.
I po obronie zanosisz do dziekanatu te wszystkie dokumenty (zaświadczenia z bibliotek, potwierdzenie opłaty za dyplom, zdjęcia itd) :) Po numer dyplomu można się zgłosić później telefonicznie (ja miałam obronę w piątek, a w poniedziałek już był numer). Można też w dziekanacie odebrać zaświadczenie o zdaniu egzaminu dyplomowego.
Może i wszyscy o tym wiedzą, ale może komuś się przydadzą te informacje; )
Trzymam kciuki! -
dżagoda
a sam dyplom jest do odbioru miesiąc po obronie:) (przynajmniej tak twierdzi pani z dziekanatu) -
Anonim
>Mæŷëvșĸŷ napisał
>Powiem Ci tak - nie patrz na innych czy kupują czy nie. Ja
>kupiłem większy bukiet promotorce, i mniejsze recenzentce
>oraz kierowniczce katedry. Możesz również tym dwóm
>ostatnim kupić po jednym większym kwiatku albo po
>bombonierce, chociaż w te upały to chyba nie do końca
>najlepszy pomysł. Powodzenia.
W te upały kwiaty to też nie jest strzał w 10;] nic innego już chyba nie pozostaje;) generalnie powinnismy leżeć gdzieś nad wodą, a nie w tych mało wygodnych strojach, cali w nerwach zdawać cokolwiek, ale jakoś to trzeba przeżyć:D
Ja mam obronę w piątek, wiem, że ma być gorąco, natomiast ponieważ jestem osobą dojeżdżająca, nie uśmiecha mi się targać 3 bukietów kwiatów, mi jest wygodneij kupić 3 bombonierki i nawet łatwiej je zostawić przed salą i wręczyć tuż po egzaminie. Ale oczywiscie każdy indywidualnie zdecyduje co i jak. Najwazniejsze co mamy w głowach i jak się zaprezentujemy;)
Sobie i pozostałym życzę powodzenia!:) -
Anonim
Aaa, zapomniałabym. Wiem, że aby mieć dłużej legitymację, trzeba złożyć tuż po obronie do dziekanatu wniosek, natomiast czy jest jakiś wzór tego wniosku dostepny, a my go tylko wypełniamy, czy sami mamy maznąć na zwykłej kartce parę zdań, że prosimy o przedłużenie czasu posiadania legitymacji do momentu wydania dyplomu????
Będę wdzięczna za odpowiedź. -
Anonim
>BOBIK napisała:
>Aaa, zapomniałabym. Wiem, że aby mieć dłużej
>legitymację, trzeba złożyć tuż po obronie do dziekanatu
>wniosek, natomiast czy jest jakiś wzór tego wniosku
>dostepny, a my go tylko wypełniamy, czy sami mamy maznąć
>na zwykłej kartce parę zdań, że prosimy o przedłużenie
>czasu posiadania legitymacji do momentu wydania dyplomu????
>Będę wdzięczna za odpowiedź.
Sami piszemy takie oświadczenie, że oddamy legitymację w dniu odebrania dyplomu.
A co do prezentów jeszcze, ja wolałam zamiast kwiatów za te same pieniądze kupić po jednej fajnej książce dla każdej pani w komisji :) -
アグニェシカ
a np. nasza grupa seminaryjna postanowiła złożyć się na wspólny prezent dla komisji, pomimo iż zdawaliśmy w dwóch różnych dniach:) -
MADaline
hej, mam pytanie, w jakich salach odbywają się obrony? bo promotorka mi nie odpisuje... tam gdzie ma dyżur, czy może tam gdzie odbywało się seminarium czy może jeszcze gdzie indziej?
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne