Pedagogika UW 2007-2010 [300]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • *Kasia*

My miałyśmy w sali recenzentki pracy, bo wcześniej tam trwały obrony prac magisterskich, ale sale są obok siebie. Promotor pewnie i tak na Was będzie czekać przed swoim pokojem, ponadto podążaj za kwiatkami i ludźmi wystrojonymi, a na pewno znajdziesz. Gdyby jednak w pokoju promotorki nie było spytać warto kogoś z portierni, jaki klucz pobrał promotor. Będzie dobrze. (o ile pytanie jest aktualne)
  • Kaaz

My miałyśmy w sali, gdzie urzędowała na dyżurach nasza promotorka. Powodzenia!
  • Anonim

czy numer dyplomu dostaje się od razu po obronie czy później? bo on jest potrzebny przy rejestracji na drugi etap, tak? co jeśli się bronię 14 lipca - zdążę otrzymać ten numer, żeby go wpisać?
    dzięki za odpowiedź od zorientowanych:)
  • アグニェシカ

później, np. następnego dnia możesz zadzwonić lub pójśc do dziekanaty po numer dyplomu/zaświadczenie o ukończeniu dyplomu (na którym jest oczywiście numer)
    zarejestrować się musimy (ponoć - inf. od kierowniczki Katedry Ed. Ustawicznej i Andragogiki) do 5 lipca, obronic do 15 -> tak, więc rejestruj się już teraz na wybrany kierunek/ki i nr dyplomu wpiszesz sobie 15 lipca:)
  • Anonim

na IRK jest informacja, że rejestracja i wnoszenie opłat jest do 15 lipca a numer dyplomu można wpisać nawet później bo jest potrzebny dopiero jak się drukuje podanie, które trzeba zanieść jak już się jest zakwalifikowanym :)
    A może ktoś wie, jaką datę mamy wpisać jako datę wydania dyplomu?
  • アグニェシカ

na takowe pytanie - jaką datę mamy wpisać
    dostałam takową (:D) odpowiedz:

"Witam Panią,

Proszę zostawić pole z data puste.

Pozdrawiam,

Agnieszka Majewska"

hm, a jak załóżmy wyniki będą 20-25 to i tak duża część osób nie będzie miała jeszcze dyplomu (bo raczej wątpie, by się uwinęły i tym, co się bronili 14 wystawiły w 10 dni dyplom wydano, skoro np. ja muszę czekać miasiąc
  • Agnieszka

>Poszukuje osoby broniącej się 29 czerwca w katedrze u dr Świerczyńskiej i dr Walczewskiej
    Pilnie proszę o kontakt :)

to byłam ja:)
  • Kaaz

Jak ja dzwoniłam do dziekanatu w tej właśnie sprawie (jaką datę wpisać jako datę wydania dyplomu), Pani powiedziała mi, żeby wpisać datę obrony. Czyli, jak widzę, są widzę różne wersje :)
    A tak a propos, nie mogłam doszukać się informacji na stronie- kiedy są wyniki I tury rekrutacji? Z góry dzięki za info :)
  • Agnieszka

Mam pytanko do ogarniających:
    czy dokumenty na studia trzeba składac osobiście? czy wystarczą moje podpisy przy deklaracji i wniosku o ELS?
  • アグニェシカ

http://rekrutacja.uw.edu.pl/files/p...

http://www.pedagog.uw.edu.pl/REKRUT...

Agnieszka-> dokumenty może za Ciebie złożyć ktoś inny, a w razie odebrania dok za Ciebie potrzebne jest pisemne upoważnienie

ps. legitymacje maja nam przedłużyć -wiec nie placisz i nie skladasz wniosku o ELS
  • Kaaz

Dzięki Agnieszka :)
  • Agnieszka

DZIĘKI アグニェシカ !

• Anonim

czy zaświadczenie z biblioteki dostaje się od ręki?
  • moni

zaświadczenie dostaje się od ręki - najpierw u nas, a potem w BUW-ie

Podczas rekrutacji mamy wpisać te dane:
    Ocena końcowa ze studiów licencjackich - ok rozumiem

Ocena z egzaminu dyplomowego (licencjat) - też wiem

Ocena z pracy dyplomowej (licencjat) - ok

Średnia ocen uzyskanych w toku studiów I stopnia - a tu ma być średnia ocen z USOSA????
  • Anonim

Tak, to ma być średnia z całości studiów I stopnia, znajduje się w USOSie w zakładce "zaliczenia etapów".

Btw, na pedagogikę II stopnia trzeba wpisać 3 oceny:

"Ostateczny wynik, który uzyska kandydat, to suma trzech składników: średniej ocen z toku studiów, oceny z pracy dyplomowej i oceny z egzaminu dyplomowego"

więc ta ocena ze studiów to chyba w przypadku rekrutacji na inne kierunki :)
  • moni

hmmm... ok, dziękuję:)
| |

Grono licencjatu Wydziału Pedagogicznego Uniwersytetu Warszawskiego. Lata 2007-2010.

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)