-
*Kasia*
My miałyśmy w sali recenzentki pracy, bo wcześniej tam trwały obrony prac magisterskich, ale sale są obok siebie. Promotor pewnie i tak na Was będzie czekać przed swoim pokojem, ponadto podążaj za kwiatkami i ludźmi wystrojonymi, a na pewno znajdziesz. Gdyby jednak w pokoju promotorki nie było spytać warto kogoś z portierni, jaki klucz pobrał promotor. Będzie dobrze. (o ile pytanie jest aktualne) -
Kaaz
My miałyśmy w sali, gdzie urzędowała na dyżurach nasza promotorka. Powodzenia! -
Anonim
czy numer dyplomu dostaje się od razu po obronie czy później? bo on jest potrzebny przy rejestracji na drugi etap, tak? co jeśli się bronię 14 lipca - zdążę otrzymać ten numer, żeby go wpisać?
dzięki za odpowiedź od zorientowanych:) -
アグニェシカ
później, np. następnego dnia możesz zadzwonić lub pójśc do dziekanaty po numer dyplomu/zaświadczenie o ukończeniu dyplomu (na którym jest oczywiście numer)
zarejestrować się musimy (ponoć - inf. od kierowniczki Katedry Ed. Ustawicznej i Andragogiki) do 5 lipca, obronic do 15 -> tak, więc rejestruj się już teraz na wybrany kierunek/ki i nr dyplomu wpiszesz sobie 15 lipca:) -
-
Anonim
na IRK jest informacja, że rejestracja i wnoszenie opłat jest do 15 lipca a numer dyplomu można wpisać nawet później bo jest potrzebny dopiero jak się drukuje podanie, które trzeba zanieść jak już się jest zakwalifikowanym :)
A może ktoś wie, jaką datę mamy wpisać jako datę wydania dyplomu? -
アグニェシカ
na takowe pytanie - jaką datę mamy wpisać
dostałam takową (:D) odpowiedz:
"Witam Panią,
Proszę zostawić pole z data puste.
Pozdrawiam,
Agnieszka Majewska"
hm, a jak załóżmy wyniki będą 20-25 to i tak duża część osób nie będzie miała jeszcze dyplomu (bo raczej wątpie, by się uwinęły i tym, co się bronili 14 wystawiły w 10 dni dyplom wydano, skoro np. ja muszę czekać miasiąc -
Agnieszka
>Poszukuje osoby broniącej się 29 czerwca w katedrze u dr Świerczyńskiej i dr Walczewskiej
Pilnie proszę o kontakt :)
to byłam ja:) -
Kaaz
Jak ja dzwoniłam do dziekanatu w tej właśnie sprawie (jaką datę wpisać jako datę wydania dyplomu), Pani powiedziała mi, żeby wpisać datę obrony. Czyli, jak widzę, są widzę różne wersje :)
A tak a propos, nie mogłam doszukać się informacji na stronie- kiedy są wyniki I tury rekrutacji? Z góry dzięki za info :) -
Agnieszka
Mam pytanko do ogarniających:
czy dokumenty na studia trzeba składac osobiście? czy wystarczą moje podpisy przy deklaracji i wniosku o ELS? -
アグニェシカ
http://rekrutacja.uw.edu.pl/files/p...
http://www.pedagog.uw.edu.pl/REKRUT...
Agnieszka-> dokumenty może za Ciebie złożyć ktoś inny, a w razie odebrania dok za Ciebie potrzebne jest pisemne upoważnienie
ps. legitymacje maja nam przedłużyć -wiec nie placisz i nie skladasz wniosku o ELS -
Kaaz
-
Agnieszka
-
Anonim
-
moni
zaświadczenie dostaje się od ręki - najpierw u nas, a potem w BUW-ie
Podczas rekrutacji mamy wpisać te dane:
Ocena końcowa ze studiów licencjackich - ok rozumiem
Ocena z egzaminu dyplomowego (licencjat) - też wiem
Ocena z pracy dyplomowej (licencjat) - ok
Średnia ocen uzyskanych w toku studiów I stopnia - a tu ma być średnia ocen z USOSA???? -
Anonim
Tak, to ma być średnia z całości studiów I stopnia, znajduje się w USOSie w zakładce "zaliczenia etapów".
Btw, na pedagogikę II stopnia trzeba wpisać 3 oceny:
"Ostateczny wynik, który uzyska kandydat, to suma trzech składników: średniej ocen z toku studiów, oceny z pracy dyplomowej i oceny z egzaminu dyplomowego"
więc ta ocena ze studiów to chyba w przypadku rekrutacji na inne kierunki :) -
moni
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne