Pedagogika UW 2007-2010 [300]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

1. Czy pierwszego września juz mamy zajęcia<dużo osób mnie pytało a ja nie wiem> ?

2. Czy wiadomo kiedy będą zapisy na biomedyke ?
  • O!

1.października (: i tak mamy

co do 2 pytania to nie wiem czekam na wypowiedz któregoś z opiekunów
  • dżagoda

czy EPJ zaczyna języki od 1.10 czy jak reszta od 8.10?
  • Anonim

>Illumination napisała:
    >1.października (: i tak mamy
    >
    sorki przejęzyczyłam się...
  • Alebaba

A od kiedy zaczynamy wf-y??
  • dżagoda

1.10
  • kasiamarta

no dobra, tez mam pytanie - jak to bedzie z wydawaniem indeksow i legitymacji, jesli w czasie, ktory byl na to przeznaczony (pon 10-12) polowa z nas ma zajecia? 100 osob odbierze w czasie jednej przerwy?

(w koncu dziekanat nie pracuje w poniedzialki normalnie, wiec obawiam sie, ze pozniej moze byc kiepsko, a mi juz na legitymacji zalezy...)
  • Anonim

dlaczego zajęcia są już jutro? czy na dniach adapatcyjnych jakaś pani nie mówiła ze w pon. tylko idneksy?
  • アグニェシカ

mówiła ,ale potem zmieniła zdanie:P
    ogłaszała to w czwartek podczas szkolenia bhp
  • Anonim

no to fajnie bo nam jako studentom rownoległym zalecali nie isc na pozniejsze dni adapatcyjne i stad ma niewiadoma:/ a czy dzieknata jutro dział czy tylko indeks mozna odebrac no i o ktorej bo wersje tez są rózne
  • アグニェシカ

o ile dobrze pamietam to indeksy i legitymache jutro mozna odebrac w godzinach 10-12
  • offca

A EPJ odbiera dopiero od 12:30...
  • kasiamarta

czyli nikt nie wie, jak to w koncu jutro bedzie z tymi legitymacjami? cholera...

(a tak apropos legitymacji - wiecie, ze studenci uw maja 50% znizki w pizzeriach dominium? tylko trzeba przy skladaniu zamowienia legitymacje pokazac :D)
  • dżagoda

legitymacje tez chyb jutro:)
  • kasiamarta

no wlasnie chodzi mi o to, co napisalam wyzej - mialo byc 10-12, w tym czasie moje kochane k7 i jeszcze 3 inne grupy maja zajecia, a pozniej wszyscy mamy wyklad (o 11.45). i nie wiem, jak to ma byc, bo znajac zapal do pracy pan z dziekanatu to nawet te 2h by im nie wystarczyly, a co dopiero 100 osob na jednej przerwie :]
  • dżej dżej

pewnie w czasie przerw bedziedzemy chodzic..ale moznaby poprosic wykladowców zeby wybaczyli nam sponienie i po porstu czekac w olejce..

miejmy nadzieje, ze dziekanat sie szsybko ogarnie z tym wszystkim; D
  • kasiamarta

dziekanat? jak? nie wierze... (szczegolnie, ze jutro normalnie nie pracuje)
  • AEnema

Ktoś sie pytał od kiedy zaczynają się zajęcia z w-f. Otóź doczytałam się na stronie, że: "Student bez względu na termin rejestracji zobowiązany jest uczestniczyć w zajęciach od dnia ich rozpoczęcia, tj. od dnia 2 Października 2007"... Więc od 2 a nie 1;]
  • dżagoda

a ja taniec zaczynam jutro;p
  • offca

>kasiamarta napisała:
    >(a tak apropos legitymacji - wiecie, ze studenci uw maja 50%
    >znizki w pizzeriach dominium? tylko trzeba przy skladaniu
    >zamowienia legitymacje pokazac :D)

taak???ciekawe...bo jak się ma jeszcze zniżkę karty EURO26 to chyba już wogóle pizze za darmo dają...:P nie no pewnie nie kumulują niestety...
| |

Grono licencjatu Wydziału Pedagogicznego Uniwersytetu Warszawskiego. Lata 2007-2010.

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)