-
Anonim
1. Czy pierwszego września juz mamy zajęcia<dużo osób mnie pytało a ja nie wiem> ?
2. Czy wiadomo kiedy będą zapisy na biomedyke ? -
O!
1.października (: i tak mamy
co do 2 pytania to nie wiem czekam na wypowiedz któregoś z opiekunów
-
dżagoda
-
Anonim
>Illumination napisała:
>1.października (: i tak mamy
>
sorki przejęzyczyłam się... -
-
Alebaba
-
dżagoda
-
kasiamarta
no dobra, tez mam pytanie - jak to bedzie z wydawaniem indeksow i legitymacji, jesli w czasie, ktory byl na to przeznaczony (pon 10-12) polowa z nas ma zajecia? 100 osob odbierze w czasie jednej przerwy?
(w koncu dziekanat nie pracuje w poniedzialki normalnie, wiec obawiam sie, ze pozniej moze byc kiepsko, a mi juz na legitymacji zalezy...) -
Anonim
dlaczego zajęcia są już jutro? czy na dniach adapatcyjnych jakaś pani nie mówiła ze w pon. tylko idneksy? -
アグニェシカ
mówiła ,ale potem zmieniła zdanie:P
ogłaszała to w czwartek podczas szkolenia bhp -
Anonim
no to fajnie bo nam jako studentom rownoległym zalecali nie isc na pozniejsze dni adapatcyjne i stad ma niewiadoma:/ a czy dzieknata jutro dział czy tylko indeks mozna odebrac no i o ktorej bo wersje tez są rózne -
アグニェシカ
o ile dobrze pamietam to indeksy i legitymache jutro mozna odebrac w godzinach 10-12 -
offca
-
kasiamarta
czyli nikt nie wie, jak to w koncu jutro bedzie z tymi legitymacjami? cholera...
(a tak apropos legitymacji - wiecie, ze studenci uw maja 50% znizki w pizzeriach dominium? tylko trzeba przy skladaniu zamowienia legitymacje pokazac :D) -
dżagoda
-
kasiamarta
no wlasnie chodzi mi o to, co napisalam wyzej - mialo byc 10-12, w tym czasie moje kochane k7 i jeszcze 3 inne grupy maja zajecia, a pozniej wszyscy mamy wyklad (o 11.45). i nie wiem, jak to ma byc, bo znajac zapal do pracy pan z dziekanatu to nawet te 2h by im nie wystarczyly, a co dopiero 100 osob na jednej przerwie :] -
dżej dżej
pewnie w czasie przerw bedziedzemy chodzic..ale moznaby poprosic wykladowców zeby wybaczyli nam sponienie i po porstu czekac w olejce..
miejmy nadzieje, ze dziekanat sie szsybko ogarnie z tym wszystkim; D -
kasiamarta
dziekanat? jak? nie wierze... (szczegolnie, ze jutro normalnie nie pracuje) -
AEnema
Ktoś sie pytał od kiedy zaczynają się zajęcia z w-f. Otóź doczytałam się na stronie, że: "Student bez względu na termin rejestracji zobowiązany jest uczestniczyć w zajęciach od dnia ich rozpoczęcia, tj. od dnia 2 Października 2007"... Więc od 2 a nie 1;] -
dżagoda
-
offca
>kasiamarta napisała:
>(a tak apropos legitymacji - wiecie, ze studenci uw maja 50%
>znizki w pizzeriach dominium? tylko trzeba przy skladaniu
>zamowienia legitymacje pokazac :D)
taak???ciekawe...bo jak się ma jeszcze zniżkę karty EURO26 to chyba już wogóle pizze za darmo dają...:P nie no pewnie nie kumulują niestety...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne