Pedagogika UW 2007-2010 [300]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • L :)

z tego co się orientuję, to przysługuje Ci nawet na innym wydziale. Musisz po prostu donieść zaświadczenie do dziekanatu o średniej ocen.
  • MADaline

Jestem dozgonnie wdzięczna, dzięki za info;)
  • Anonim

Nie wiem czy jest osobny wątek o opiniach n/t przedmiotów i wykładowców, więc zapytam tu.
    1) fakultet "Narracje w kulturze" z Panią Świerczyńską-Jelonek?
    2) fakultet "Myślenie magiczne w kulturze popularnej" z Panią Olgą Kłosiewicz
    Jeśli ktoś chodził prosiłabym o inf. zachęcające bądź zniechęcające:p dopóki możmna się jeszcze wyrejestrować;)
    z góry dzięki!
  • asik_kowalsky

myślenie magiczne----------> chodziłam i odradzam;/ tzn Pani bardzo miła, ale zajęcia nudne (filozofia generalnie, nic magicznego jak dla mnie). zaliczenie polegało na wygłoszeniu referaatu. Niby co tydzien trzeba bylo cos czytac, ale robily to nielicze osoby.
  • Anonim

Dzięki za info, szkoda, że takie negatywne wiadomosci, bo taka byłam zachwycona z opisu tym przedmiotem.
  • asik_kowalsky

To nie sugeruj sie tak bardzo. ja poprostu maialm przesyt filozofii, bo w jednym semetrze mialam wspolczesna, fpp i to myslenie magiczne.... takze wymiekalam. poza tym mnie taka tematyka nie interesuje;) ale ogolnie to zajecie bezstresowe;) takze jesli Cie zainteresowal tematu to nie wypisuj sie;) jedynym zagrozeniem jest nuda;) tak to wszytko oki;)
  • Anonim

dzięki za te cenne rady:) Zastanawiam się bo ja też filozofii nie lubię i raczej wole trzymać się od niej z daleka....wprawdzie w opisie przedmiotu było co nieco o filozofii, więc byłam tego świadoma, ale nie sądziłam, że będzie odgrywała decydująca rolę na tych zajęciach.
  • KarolaJn

Hej!

Mam takie pytanie - czy ktoś z Was orientuje się czy na trzecim (ostatnim) roku można mieć warunek ? Tzn czy można mieć warunek z przedmiotu nieobowiązkowego (typu OG-UN lub lektorat), zapłacić za niego i mimo wszystko zostać dopuszczonym do obrony pracy ?
  • L :)

Nie, musisz mieć wszystko zaliczone na trzecim roku. Jedyna możliwość to rezygnacja lub porzucenie przedmiotu.
  • ynka

czy wymiary zdjęć, które trzeba przynieść w dniu obrony, podane na naszej stronie są na pewno prawidłowe? - 4,4x6,5 cm ? a nie przypadkiem 4,4x3,5 cm?
  • MADaline

chyba nie, trzeba 4,4,x6,5, wątpię, żeby się pomylili:)
    mam inne pytanie, jak zalogować się na irk jeśli nie mam numeru matury, a tym bardziej licencjatu, bo jeszcze się nie broniłam?
  • MADaline

a, już wiem;)
  • ynka

wymiary zdjęcia są OK
  • Surrender to You

Czy ktoś wie, do której dzisiaj czynny jest dziekanat naszego wydziału???
  • アグニェシカ

>Surrender to You napisała:
    >Czy ktoś wie, do której dzisiaj czynny jest dziekanat
    >naszego wydziału???

DLA STUDENTÓW
    pn,wt,sr 9-12
    czw nieczynny
    pt 10-14
  • Surrender to You

>アグニェシカ napisała:
    >>Surrender to You napisała:
    >>Czy ktoś wie, do której dzisiaj czynny jest dziekanat
    >>naszego wydziału???
    >
    >DLA STUDENTÓW
    >pn,wt,sr 9-12
    >czw nieczynny

dzięki
  • Anonim

Hej, czy ktoś już odebrał dyplom? Trzeba oddawać legitymację?
  • dżagoda

niesttety trzeba
  • Anonim

Jak zostajesz na UW i pokażesz Pani decyzję o przyjęciu (na nasz bądź inny wydział), to Pani poprosi Cię o podpisanie pewnego papierka i Ci nie zabierze legitki.
  • Anonim

To jednak dobra wiadomość :) Dziękuję :)!
| |

Grono licencjatu Wydziału Pedagogicznego Uniwersytetu Warszawskiego. Lata 2007-2010.

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)