Pedagogika UW [1966]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Adam ++

Mam pytanie jak wygląda kwestia seminariów magisterskich u nas na wydziale. Czy może ktoś wie u kogo najszybciej ludzie się bronią, kogo nie warto brać, a kto jest idealnym promotorem.
    Bardzo proszę o odzew.
  • à bout de souffle

Wiem, że bardzo szybko obroniły się osoby u p. Woynarowskiej. Chyba było to w marcu albo na początku kwietnia. Podobno jest ona bardzo pomocna jeśli chodzi o bibliografię, a kontakt z nią jest często mailowy, więc nie ma potrzeby częstego ganiania na wydział.
  • ^lina.

Fajna i łatwa praca w Internecie! Bez wychodzenia z domu! Zarobki powyżej 1000 zł, przy minimalnym nakładzie sił. Wymagane zdolności to obsługa poczty elektronicznej w podstawowym zakresie. Chętny/a? Hubert.zz25@interia.pl
  • Pudzia

Ja mogę polecić panią Żytko. Co prawda trudna tematyka do wyboru, ale pani doktor jest bardzo pomocna i wszystko idzie w miarę szybko i sprawnie. A wiecie jak się zapisać do USOSA na zaoczne seminarium magisterskie I rok II stopień? Wcześniej byłam na dziennych i teraz mam problem.
  • /Trischia/

A jeśli mielibyście wybierać między H. Deptą, a A. Wiłkomyrską

Do kogo lepiej udać się na seminarium? :)
  • Marta Kunka

Jakieś opinie o prof.Krystynie Milczarek-Pankowskiej? Co sądzicie? Jakie macie doświadczenia?
  • Anonim

Witajcie, kogo polecacie panią A. Siemak-Tylikowską czy może A. Wiłkomirską?? Bardzo proszę o uzasadnienie bo mam problem z wyborem seminarium..
  • Kuzka

Hej!

A czy ktoś wie jak wygląda seminarium u p. B. Wilgockiej-Okoń?
  • Kasia Markowicz

Witam
    Na razie same pytanie i żadnej podpowiedzi. Ja też poszukuję opinii o p. Skibińskiej i p. Szymańskim. Mam absolutorium i muszę zmienić promotora, pisałam u p. Karney.
    Temat był już opisywany http://grono.net/forum/topic/122650... ale nie znalazłam tam dużo opinii o p. Skibińskiej i p. Szymańskim. Może ktoś tu pomoże?
  • Milena

Nie polecam Skibińskiej, miałam z tą kobietą zajęcia, była koszmarna!!!!!!zakompleksiona i niezrealizowana... totalny niesmak i pomyłka, jako promotorka zapewne nie lepsza....;/
    Ja pisałam u Folkierskiej, wbrew temu co wiele osób sadzi a temat Pani profesor...to jest do rany przyłóż rewelacyjna promotorka, super jest też Lewowicki:)
| |

REGULAMIN GRONA wydziału PEDAGOGICZNEGO UW: 1. Nie dublujemy tematów (wszelakie ogłoszenia o prac...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)