-
Olla
Chętnie bym pojechała na obóz, ale w 9 miesiącu ciąży mogłoby się to źle skończyć :P -
......
mam pytanie czy na dniach adaptacyjnych dla mgr oprócz planów zajęć przekazywali jakieś ważne informacje? -
student
tak, bardzo ważne informacje...między innymi to,że mamy szybko wpłacić kasę na konto;-) Pani prowadzącą cały czas powtarzała,że to dla nas bardzo ważna informacja.
No i jeszcze zostały podane lektury dotyczące przedmiotu WSPÓŁCZESNE KIERUNKI PEDAGOGICZNE na następne zajęcia. -
student
mam pytanie..czy ktoś się orientuje czy na jakimś chomiku/stronie - gdzieś w necie można znaleźć skany tych rzeczy do przeczytania na następne zajęcia i na pozostałe? bo na chomiku pedagogika.uw nic nie ma dla nas zaocznych?;) -
-
......
a mógłbyś podać te lektury na przyszłe zajęcia? może ja coś mam w moich zbiorach.. -
Kinia:)
hej wie ktoś może gdzie znajdę informację do jakiej grupy zostałam przydzielona? -
student
Już się robi;)
Lektury dotyczące przedmiotu WSPÓŁCZESNE KIERUNKI PEDAGOGICZNE:
M. Mead, Płeć i charakter, S. Wołoszyn, 1998, tom III, ks. 2 (715-723)
D. Majkowska, Nowa interpretacja w starych ramach "Szkice o feminiżmie, kobiecej transgresji i antropologii kultury", w: M. Radkiewicz, Gender w humanistyce, Kraków 2001 (251-262)
dzięki z góry -
student
Witam. mam 2 kolejne pytania odnoście rejestracji na zajęcia dla I roku niestacjonarnych, z tego co pamiętam, mamy zapisywać się tylko na seminaria,ale czy jest gdzieś informacja, jakie to będą seminaria(tematyka) i prowadzący? chodzi o jakieś info przed rejestracją
drugie pytanie: czy obowiązują nas fakultety? czy, jeśli uda mi się przepisać przedmiot, to muszę nadrobić ilość punktow fakultetami?
dzięki za odp -
......
-
student
jutro, tj. od 28 od godz.21, ale spoko już ogarnąłem temat i jest podana tematyka i prowadzący na usosweb w zakładce Rejestracja na przedmioty;p
no szkoda z tymi tekstami,ale dzięki,że probowałaś przynajmniej i wyraziłaś chęć;) -
......
A u mnie w tej zakładce są tylko przedmioty to co w planie i nie ma seminariów! -
student
rejestracji na przedmioty przecież nie ma, szukasz w zakładce Dla studentów/Rejestracja/wydział pedagogiczny potem Rejestracja na Seminarium Magisterskie-1r drugiego stopnia (to jest mniej więcej na środku) i tam jest spis, tylko generalnie nie ma podziału na grupę animację, lider itd tylko jest wszystko w jednym,więc generalnie trzeba polukać co dotyczy twojej grupy, tak mi się zdaje.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne