-
Analiza statystyczna SPSS
Wykonam analizę statystyczną wyników badań w programie SPSS wraz z ich interpretacją, zgodnie wymogami uczelni i obowiązującymi standardami APA. Mam kilkuletnie doświadczenie w pracy ze studentami z kierunków społecznych i medycznych, wiem co to znaczy trudny promotor, niezrozumiałe wymagania oraz pusty portfel.
Dlatego w przystępnej cenie nie tylko sam raport z SPSS, ale pełne opracowanie, które zawiera opis wykonanych procedur w SPSS, uzyskane wyniki wraz ich interpretację, weryfikację hipotez oraz tabele i wykresy tworzone własnoręcznie. OPRACOWANIE TAKIE MOŻE PEŁNIĆ ROLĘ GOTOWEGO ROZDZIAŁU ANALIZY WYNIKÓW.
Po oddaniu analizy pomagam ją zrozumieć oraz nanoszę wszelkie uwagi. Pomogę również przejść przez wczesniejszy etap projektowania, realizacji badania, zliczania wyników, ustalania pytań i hipotez badawczych.
Dla naukowców i firm tworze również krótsze raporty, w tym też multimedialne.
Wprowadzam dane do programu SPSS.
Czas oczekiwania na analizę to 2-3 dni.
Ponieważ moja działalność jest legalnie zarestrowana współpracując ze mną macie GWARANCJĘ RZETELNOŚCI I UCZCIWOŚCI!! A przy tym pełnej anonimowości jesli sobie tego życzycie.
Agnieszka Jarosińska
mgr psychologii
tel.: 517 178 006
email: alex.jaros@wp.pl
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne