Pedagogika UW [1966]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Proponuję żeby dobrym zwyczajem studentów z wydziału Pedagogicznego stało się dzielenie się materiałami. Jakiś czas temu założony został e-mial zbiorczy, na ktory wrzucane są różne materiały przydatne studentom. Jeśli i Wy wykażecie się aktywnością i będziecie nie tylko ściągać, ale i zamieszczać to wszystkim będzie się studiowało lepiej.

E-mail znajduje się na stronie Google czyli - Gmailu.
    1. https://www.google.com/accounts/Man...
    2. login: pedagog.uw
    3. hasło:kluska

Posidane materiały wysyłajcie na adres: pedagog.uw@gmail.com

PS. Wchodzimy tylko przez stronę www! Cytuj Odpowiedz
    PS.2 Wątek założony na prośbę moderatora - w celu odśmiecenia starego, nieaktualnego
  • wiki

dramat... przecież na gmailu było wszystko... i do tej pory nie było większych problemów. I to jeszcze przed sesją...
  • Anonim

Zostało również założone konto z materiałami na chomikuj.pl

http://chomikuj.pl/pedagogika.uw

Każdy może tam wrzucać materiały, ale tylko posiadacz hasła (akurat tak się złożyło, że ja) może je usuwać.

Trochę materiałów już udało nam się odzyskać.
  • Paula

gmailowe konto już nieaktualne, szukaj na chomiku
  • Anonim

Ktoś podprowadził hasło i konto padło.

• Anonim

Uprzedzam nastepnych zrozpaczonych, że niestety, ale to nie ja zakładałam to konto. Ja tylko napisałam do niego instrukcję a kto zakładał nie pamiętam...W związku z tym z przykrością muszę poinformować szanownych pedagogów, że hasła nie mam jak odzyskać. Także b. was prosze nie zapychajcie mi gronowej skrzynki. Pozdrawiam
  • Anonim

Niestety, osoba z gmail'a zaginęła, więc nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem, a wydaje mi się, że wiele osób jednak ma na swoich komputerach materiały pobrane ze starego maila, więc jak je odszukają i wrzucą, to jakoś sobie poradzimy.
  • Anonim

Jedna uwaga :D

Dobrze by było, gdyby ten co dodaje pliki choć w dwóch słowach napisał w opisie co ten plik zawiera, bo nazwy plików sa bardzo różne i czasem niekoniecznie odpowiadają temu co jest w środku :)

A po za tym bardzo dobry pomysł z Chomikiem.. dużo materiałów można tam zmieścić :)) i bardzo łatwy w użytkowaniu
  • Anonim

Cześć
    Czy ktoś posiada notatki z wykładów dr Godonia ( Filozoficzne podstawy pedagogiki) ????
    Pozdrawiam

• małgo

byłabym wdzięczna gdyby ktoś mi przesłał listę lektur na antropologię która była na koncie pedagog.uw.
    ktoś napewno zapisał to na kompie, prawda??? :)
    mój mail: gosia.brzezinska@gazeta.pl
  • Anonim

czy ktoś wie jak się tutaj loguje
    http://www.pedagog.uw.edu.pl/login/... ?
  • *Megi*

HEk,a ja mam prośbę o udostępnienie hasła do chomika i loginu,bo pliki większe niż 1 MB można ściągać dopiero po zalogowaniu....,z góry dziękuję.
  • kiler

musisz swój własny profil założyć na chomiku żeby ściągać takie pliki
  • Anonim

Przykro mi, hasło nie zostanie udostępnione, aby nie dopuścić do sytuacji, jaka miała miejsce z gmailem.
  • Anonim

Ale przecież chomik to jest inna sprawa niż mail. Na chomiku jest właściciel, który ma dostęp do ustawień, może kasować pliki, edytować, przenosić itd. Inne osoby nawet po podaniu hasła dostępu mogą TYLKO ściągać pliki, ale usunąć czy czegoś innego nie mogą, bo nie mają do tego dostępu.
    Pozdrawiam
  • Anonim

Nie, na naszym chomiku nie ma hasła dostępu, jest tylko hasło, które ja posiadam, które właśnie daje mi uprawnienia moderatora do przenoszenia i usuwania plików. Innego hasła nie ma.
  • Anonim

To napisz do chomika i Oni dadzą Ci " chomika edu". z niego można ściagac pliki ile sie chce, nie ma żadnych ograniczeń i wtedy Ty nie musisz się dzielić hasłem :) Chomik edu jest przydzielany Studentom, uczniom itd, osobom które używają go w celu edukacyjnym.
  • Anonim

Wysłane, zobaczymy co się da zrobić.

Właśnie, a kto byłby chętny do przejęcia potem nadzoru na chomikiem? Bo ja już tylko ostatnie miesiące na tym wydziale, a potem po prostu nie będę miała czasu. Jakaś chętna i odpowiedzialna osoba, do zaopiekowania się gryzoniem?
  • Anonim

Właśnie to dostałam:

Witam serdecznie,

dziękujemy za zgłoszenie. Miło nam poinformować, że Chomikowi został przyznany
    status Chomik.Edu - transfer plików z tego Chomika będzie sponsorowany przez
    Portal. Wszystkie osoby będą mogły pobierać pliki z Chomika bez konieczności
    logowania, a ściągnięcia nie będą odliczane z ich transferu.

Informuję tym samym, że na Chomiku tym wolno przechowywać jedynie materiały
    dydaktyczne i naukowe, służące poszerzaniu wiedzy i umiejętności, przeznaczone
    dla osób uczących się lub prowadzących badania naukowe. Jedynym możliwym
    dodatkiem są galerie zdjęć osób/grup osób korzystających lub oraz niewielkie
    pliki nie przekraczające 1MB. Ograniczenie to dotyczy wszystkich folderów
    Chomika, w tym zahasłowanych.

Bardzo prosimy też o sprawdzenie, czy opis Chomika wyczerpująco opisuje
    charakter przechowywanych tam materiałów - i ewentualnie o jego uzupełnienie,
    a także pilnowanie aktualności tych informacji. Jeśli przewidziany jest upload
    dla osób z zewnątrz, potrzebna jest też wyraźna instrukcja, jakie materiały
    wolno ładować.

Wszelkie inne zastosowanie Chomika i przechowywanie innych materiałów stanowić
    będzie nadużywanie uprzejmości Portalu, i będzie karane: od zabrania statusu
    Chomik.Edu, po jego usunięcie wraz ze wszystkimi plikami, a także
    konsekwencjami wobec osoby zakładającej/zgłaszającej. Zastrzegamy sobie
    również zmianę tych warunków, o czym w takim przypadku poinformujemy poprzez
    email wpisany w koncie.
    Jeśli będzie potrzeba zmiany tego statusu, i przechowywania także innych
    plików, prosimy o kontakt.

Zmiana statusu będzie widoczna na koncie niebawem, życzymy wiele radości z
    dzielenia się wiedzą!

P.S.: Nadal szukamy nowego opiekuna.
  • Anonim

Chomik ma nowych moderatorów!
    Jakby były jakieś wątpliwości, pytania, rzeczy do usunięcia, to zapraszam o zwracanie się do nie:

Kasia ( http://grono.net/users/278205/)

i

Mateusz ( http://grono.net/users/280110/)

Pozdrawiam wszystkich i dzięki za współpracę :)
| |

REGULAMIN GRONA wydziału PEDAGOGICZNEGO UW: 1. Nie dublujemy tematów (wszelakie ogłoszenia o prac...

Uniwersytet Warszawski

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (4)