-
Catbury
Trza cos ruszyc tym gronem,bo sie niemrawo zrobilo;P Wiec zapodajemy z Nolisem new theme;)))
-
Catbury
W morde Nolis mialas sie wpisac goopia!!:PP Ale i tak wszystkim powiem ze masz swira na punkcie Cillita Bang;PPPP -
Anonim
ze środków czystości to fornit różany do mebli, bo ja mam obsesję na punkcie mebli i kurzu na meblach. a tak poza tym to życie jest prostsze gdy się ma gumowe rękawiczki.
i poza tym wszystko absolutnie co pachnie cytrusami.
(witam wszystkich, tak btw) -
Catbury
Ol maj...wchodzisz do domu a tam zamiast kapci to gumowe rekawiczki czekaja;PPP [O ile najpierw bylsk mebla nie porazi:P] -
-
Anonim
ja tylko na boso po mieszkaniu. a rękawiczki to tylko do sprzątania, jeszcze nie jestem mamą dextera.:> -
Catbury
-
Anonim
barrrdzo ładny zapach.
ale większość mieszkania to dywany lub wykładziny. starannie odkurzone oczywiście;> -
Catbury
I wyprane Vanishem do dywanow....bo sie przeciez jakims Wezyrem nie skalasz hyhyh;P -
Anonim
jestem pedantką a nie robolem.:>
generalnie uwielbiam mieć wszystko po swojemu, a jak mi się nie chce sprzątać to zostawiam sobie na kiedy indziej. sprzątanie to fajna forma odreagowania czasami:> -
Catbury
Czyli wykazujesz slady normalnosci;P Nolis mnie dreczy kiedy tylko moze...i nie ma ze "zaraz ta butelke po Pepsi wyrzuce";]] Eeee chyba sa jednak lepsze formy:>> -
Anonim
mnie po prostu szlag trafia jak coś jest krzywo i nie po mojemu;> ale jeśli ta butelka po pepsi stoi gdzieś na boku i nie wadzi nikomu to ja ją wyrzucę za parę chwil, jak będę miała ochotę tyłek podnieść;> -
Catbury
Bosze co wy macie z tym "cos jest krzywo i nie po mojemu'..jaka to roznica czy cos stoi 3 mm bardziej w prawo niz w lewo...?:PPP A butelki po Pepsi rzucam gdzie mi najblizej wiec pewnie tez bys mnie pogonila...zreszta poczytaj inne tematy to sie przekonasz;]]] -
Anonim
czytałam. ale wykazuję sporą dozę tolerancyjności, jako że sama przez pewien okres swojego życia miałam taki bajzel,że przejść nie było można. -
Catbury
-
Anonim
pewnego razu w poszikiwaniu czegoś musiałam posprzątać. i uzależniłam się. -
Catbury
Ale jak to?Ja zazwyczaj klne na czym swiat stoi i zarzekam sie ze nigdy wiecej;]]]] -
Anonim
-
Catbury
-
Anonim
Cilit Bang króluje :> I ten jego porywający różowy kolor... <lol> Teraz są nowe wersje, jedna do tłuszczu w spray'u, druga też w spray'u ale do kamienia i jeszcze taka w proszku do rozpuszczenia w wodzie; P Muszę mieć je wszystkie :> Oczywiście każdą z powierzchni w domu czyszczę preparatami specjalnie do nich przeznaczonymi :D Tak więc.. cytrusowe Pronto do sprzętu RTV, pronto specjalne do mebli, też takie w postaci ściereczek nie tylko to w sprayu; P Do komputera i reszty sprzętu komputerowego także specjalna pianka a do monitora inny, już przezroczysty środek ale też spryskujący :> Do terakoty CIF Oxy- Gel a do podłóg drewnianych Pronto w płynie :D Nie wyobrażąm sobie mycia wszystkiego tym samym. Do sanitariatów wiadomo Cilit Bang :] Lubię środki o zapachu w wersjach: ocean, morskim albo cytrusowym, kwiatowe raczej odpadają :D Pozdrawiam :) -
Anonim
Ojezu! Mam dokładnie ten sam zestaw :D Zestaw Cytrusowe Pronto rządzi. Super pachnie! Nie polecam wycierania najmniejszych nawet plamek na podłodze - sprejem do mebli. Raz z lenistwa tak zrobiłam. Wywinęłam takiego orła, że na samo wspomnienie coś mnie w krzyżu łupie; )