Pedanci [274]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Catbury

Pamietacie Nicholsona w "As good as it gets" i jego bzdurne obsesje jak np. omijanie zlaczen plyt chodnikowych [siedlisko zarazkow!!;P] albo wyrzucanie mydla po jednokrotnym umyciu nim rak?:>>> Hehe a jakie sa te wasze bzdurne obsesje?Macie cos takiego?:>Na pewno macie:PPPPP Np. Nolis nie zasnie dopoki glosniki od wiezy rowno nie stoja:PPPP
  • Anonim

moich by pewnie za dużo było gdybym miała wymienić... poza tym to ciężko jest tak o nagle przypomnieć sobie bo dla mnie to jest już tak normalne że nie postrzegam tego jako obsesji:P:P:P

co by tu napisać... obsesją jest moje łóżko - jest na nim nakrycie i nie może ono być nigdy pogniecione, poduszki muszą być na swoich miejscach i jakieś miśki też:P
    obsesją jest moja szafa w której wszystko na wieszaczkach wisi bądź jest posegregowane w pudełkach...
    nienawidze kurzu tak więc pronto mam w ręku dzień w dzień

o wiem!! dywanik!! błagam powiedzcie mi że też nie możecie mieć nigdy krzywo dywanu na podłodze?? mój musi być zawsze równolegle do regału.... pod kątem 90 stopni do widea.... dżisas....

albo w sql sie znajomi śmieją że po każdym użyciu gumki do ścierania, muszę ją wyczyścić bo nienawidze mieć brudnej gumki! :]

wystarczy chyba.....:P
  • Catbury

Bosze jakbym Nolis slyszala:PPP Ona mnie sciga non stop za dywan!!:P
  • Anonim

prawidłowo:)
  • Catbury

Nieprawda:>>To jest psychiczne molestowanie;P Ale teraz ja wlasnie pokaralo za to hyhy;>
  • Anonim

I'm proud of person that I am :]
    skromnie rzecz ujmując:P
  • Catbury

A ja jestem Demolka Woman:PP I tez jestem z siebie dumna:]]]]
  • Dżanek Wiśniewski

Jak zwykle prawda leży po środku. yin i yang: W życiu potrzebna jest harmonia... i dobra rozpierducha
  • Anonim

Ionic -----> Nie schlebiaj sobie :> Wcale mnie za to nie pokarało; P
  • Catbury

Dż---->ze wskazanim na rozpierduche:PPPP

Nolis--->hehe ja sobie nie schlebiam...po prostu Cie pokaralo:>>A jak nie to jeszcze nadejdzie ten sadny dzien:]]
  • Anonim

Wróciłam z Kraka nareszcie i zrobiłam porządki generalne :> Teraz mogę spać spokojnie; P Dopóki jakieś tornado nie nawiedzi mojego mieszkanka :D Coś cicho na tym gronie. Trzeba będzie nowy temat wymyślić ale to jeszcze nie teraz; ) Pozdrawiam.
  • Anonim

tak już poza tematem: wszystkiego najlepszego w dniu twoich urodzin, Nolis :o)
  • Anonim

Uleń dziękuję Ci bardzo :))) Pozdrawiam.
  • Catbury

Nolis---->Tornado?! Mam wyrazne wrazenie,ze cos sugerujesz??:PPP
  • Anonim

Dokładnie sugeruję i to bardzo wyraźnie :>
  • Catbury

To co znowu sie klocimy?:PP Dopsze...to ja pierwsza strzele focha...NIE WPADNE DO CIEBIE NEVER ZOBACZYSZ!!:P
  • Anonim

w mojej szafie ubrania są poukładane kolorami, książki na półce stoją od najmniejszej do największęj, sznurówki muszą być idealnie równiutkie, nawet w torbie mam wszystko "po swojemu"; ) nie mogę wytrzymać, gdy ktoś kto do mnie przychodzi zostawia buty "byle jak", ja je muszę od razu poprawić, żeby stały obok siebie, a moje włosy muszą być proste, no, przynajmniej do perfekcji :D nawet tzw. "artystyczny nieład" musi być dopracowany w najdrobniejszych szczegółach; ) Madziara, moja koleżanicha; ) odkąd zobaczyła na TVNie "Detektywa Monk'a" bez przerwy mówi, ze on i ja jesteśmy pod tym względem identyczni; ) i robi mi na złość!!! przestawia wszystko w moim pokoju, a mnie wtedy trafia szlag :D:D też macie takie problemy??; ) pozdr; )
  • Catbury

Ojjj tez bym cos poprzestawiala hyhhyy:]]] Ale poki co zadowalam sie robieniem burdelu u Nolisa;PP Puste butelki po Coli rzadza!!:P
  • Anonim

aaaa!!!!!!! jak sobie tylko pomysle, co ty tam jej wyprawiasz, to wydaje mi sie, ze siedzie na podlodze z podkulonymi kolanami, a wokol mnie rosna piramidy papierow, smieci i... pustych butelek po coca coli!!!!!!
  • Catbury

...I tak sobie siedzisz...i Ci tylko czubek glowy widac hyhy...piekne!;PPPP Ale coby Cie pocieszyc...i zeby butelki coli nie czuly ie osamotnione to dorzuce jeszcze sterte recznikow jednorazowych (albo jak to my z Nolisem mowimy "szmat":P);]
| |

Pedanteria (fr. pédanterie, z wł. pedanteria) - przesadna dokładność, skrupulatność, drobiazg...

Miejsca grona (0)