Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jednak nie poszedłem na koncert, słucham w radiu. Pójdę do Parku i mam nadzieję,że nie będę się musiał przez 2 godziny męczyć innymi zespołami.

Teraz grają Władcę danych, ładne gitary.

Markowski się chyba nigdy nie nauczy, była już Hiacynta a teraz Hortensja w Soho :D
    Bez solo na bębnach i inne gitary, nawet spoko.

Bażancie życie.
  • Anonim

Ten moment.

Biała mysz.

Ale wkoło jest wesoło.

Chcemy być sobą. (to chyba będzie krótki koncert, nie wiem, o której się zaczęło)
  • Anonim

na bis tradycyjnie Niepokonani i kawałek Jeszcze nie umarłem. Mogliby coś zmienić :-/

Drugi bis:

Bla, bla, bla
  • Anonim

Po koncercie Antyradio puściło Bażancie życie w wersji studyjnej, jeszcze kilka innych i nawet Coś dzieje się w mojej głowie, nieźle.
  • Aguś

jaki monolog :)
  • Anonim

Za trudne słowo jak dla mnie :/
  • Generał Ferreira

>Piotruś napisał

>Markowski się chyba nigdy nie nauczy, była już Hiacynta a
    >teraz Hortensja w Soho :D

też mnie to rozśmieszyło:P

Ale generlanie duże zaskoczenie moje jak usłyszałem 'Nie daj sie zabić', 'Władca danych', 'Ten moment', 'Nieme kino'. Koncert bardzo fajny, choć przez radio to nie ma tej energii;)
    Ale smak jest, teraz tylko wytrzymać do 21 na koncert w Parku.

Nagrałem ten koncert, teraz go tylko obrobie trochę i wrzuce na jakiegoś rapida czy gdzieś, więc jak ktoś nie słuchał, to warto;)
  • Generał Ferreira

Tak jak obiecałem: http://www.megaupload.com/?d=T0XYFV...

Plik jest spakowany w zip. W folderze znajduje się też lista piosenek z minutami w której się zaczynają
| |

Forum legendarnego zespołu Perfect, który od 30 lat króluje na Polskiej scenie muzycznej. Muzyka...

Fotki

Miejsca grona (0)