PERKUSJA [2829]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Hejka, ciekawa jestem czy znajdą się tutaj kobiety perkusistów chętne do wymiany wrażeń i podzielenia się trudami bycia z tym gatunkiem:P Ja jestem w związku z perkusistą od 5 lat (buziaczki dla mojego Uzurpatorka:*), więc troszkę doświadczenia mam;)
    Chłopaki, przysyłajcie swoje kobity tu:D
    Pozdr for all:D
  • Budzick

Ja Tobie nie podesle mojej kobity, bo takowej nie mam... :P Nie wiem czy to dla tago ze jestem perkusista... ??
  • Budzick

:D
  • Anonim

długo czekałam na jakiś odzew, ehh:) no to szkoda, ale dzieki za odpowiedź bo juz stracilam nadzieję:)
  • Anonim

cóż za zbieg okoliczności, ja też nie mam dziewczyny....
    moze perkusiści nie mają? bo wszystkie dziewuchy lecą na gitarzystów bo ich widać na scenie i moga sie pochwalic;p...
  • Cień

Ja mam :>
  • Cień

Ja mam :>
  • jano

ja tez mam:)
  • Wojtek

i ja mam; -)
  • Anonim

moi aussi
  • Anonim

no to gdzie one są?? dawać je tu:P
  • bruklin

to ja jestem dziewczyna:P ale perkusistka:P
  • Cień

yyy... to znaczy że też masz :D
  • Není český, není hezký

No jestem, tzn jestem chyba tutaj pierwszą dziewczyną perkusisty i córką perkusisty także. Chyba tak w genach mam zapisane, że perkusista to dobry człowiek!
  • Cień

Czy to nie wada genetyczna?; )
  • asia

ja tez jestem dziewczyna perkusisty:)
  • Xilent

a ja jestem samotny pałker.
    też jak ktoś wyżej mam to w genach po ojcu; ]
  • ...

Ja mam swojego perkusistę :) oooo i to jaka dupa z niego :) ło ho ho :) Variath KOCHAM CIĘ :* dobrze,ze masz zwinne paluszki :*

Nio i oczywiście gra świetnie! ba! wręcz zajeKURWAbiście :D

pozdro :P
  • vth.

ło masz :D
  • msx

Drodzy samotni perkmani, nie zaniedbujcie kobiet na rzecz perkusji. Czerpcie przyklad ze Zwierzaka, ktory wyznawal zasade: kobiety, jedzenie, bebnienie :D
    To trzy podstawowe czynniki, by osiagnac mistrzostwo w tej sztuce.
    Pani mego serca nie raz podkresla moje perkusyjne umiejetnosci. Trzymanie rytmu to podstawa :>
| |

Grasz? Starasz się? Coś Ci wychodzi? Czyli grono dla perkusistów i dla osób chcących nimi zosta...

Fotki

Miejsca grona (2)