-
Anonim
Hejka, ciekawa jestem czy znajdą się tutaj kobiety perkusistów chętne do wymiany wrażeń i podzielenia się trudami bycia z tym gatunkiem:P Ja jestem w związku z perkusistą od 5 lat (buziaczki dla mojego Uzurpatorka:*), więc troszkę doświadczenia mam;)
Chłopaki, przysyłajcie swoje kobity tu:D
Pozdr for all:D -
Budzick
Ja Tobie nie podesle mojej kobity, bo takowej nie mam... :P Nie wiem czy to dla tago ze jestem perkusista... ?? -
Budzick
-
Anonim
długo czekałam na jakiś odzew, ehh:) no to szkoda, ale dzieki za odpowiedź bo juz stracilam nadzieję:) -
-
Anonim
cóż za zbieg okoliczności, ja też nie mam dziewczyny....
moze perkusiści nie mają? bo wszystkie dziewuchy lecą na gitarzystów bo ich widać na scenie i moga sie pochwalic;p... -
Cień
-
Cień
-
jano
-
Wojtek
-
Anonim
-
Anonim
-
bruklin
-
Cień
-
Není český, není hezký
No jestem, tzn jestem chyba tutaj pierwszą dziewczyną perkusisty i córką perkusisty także. Chyba tak w genach mam zapisane, że perkusista to dobry człowiek! -
Cień
-
asia
-
Xilent
a ja jestem samotny pałker.
też jak ktoś wyżej mam to w genach po ojcu; ]
-
...
Ja mam swojego perkusistę :) oooo i to jaka dupa z niego :) ło ho ho :) Variath KOCHAM CIĘ :* dobrze,ze masz zwinne paluszki :*
Nio i oczywiście gra świetnie! ba! wręcz zajeKURWAbiście :D
pozdro :P -
vth.
-
msx
Drodzy samotni perkmani, nie zaniedbujcie kobiet na rzecz perkusji. Czerpcie przyklad ze Zwierzaka, ktory wyznawal zasade: kobiety, jedzenie, bebnienie :D
To trzy podstawowe czynniki, by osiagnac mistrzostwo w tej sztuce.
Pani mego serca nie raz podkresla moje perkusyjne umiejetnosci. Trzymanie rytmu to podstawa :>