PERKUSJA [2829]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Don Przemo

jesli ktoś z szanowanych bębniarzy będzie chciał dokonać jakiś opcji jakie są w w/w temacie to dawajno; ).ja pozwole sobie byc pierwszym;)

sprzedam ride Meinl Meteor 20 łącznie ze statywem pod talerz ,łamany amati,stan talerze ,oprócz odcisków paluchów itd, naparwde dobry,żadnych pęknięc ani keyholi,stan statywu określiłbym jako dostatecznie dobry,są slady rdzy gdzieniegdzie,ale spełnia swoją rolę.

tyle z mojej strony,chętnych prosze o kontakt, narka;)
  • Cień

Ja z okazji zakupów mam do sprzedania swojego ride'a - Amati 19", brzmi genialnie/ nie żartuję/
    Można posłuchać na http://www.wartime.prv.pl :)

Stan idealny.
  • Anonim

a ja bym se chetnie upchnął WERBEL BLASZAK 14x6 albo 6,5" PEARL-a
  • Budzick

Ja mam do sprzedania werbel drewniany 14x6,5" (chyba, nie pamietam glebokosci...) Amati.
    Cena do uzgodnienia... Zapewniam ze niska... :D
  • Cień

MENDA - jeszcze raz - Pearl 14x6,5" - jaka seria, korpus drewno czy blacha? być może byłbym zainteresowany...
  • Anonim

blaszak od exporta
  • Anonim

jeszcze chetnie sprzedam crash/ride oriona twistera 18" lekko pekniety, ale nie stracil na brzmieniu, dla poczatkujacych jak znalazl
  • Anonim

a chetnie kupil bym jakies samo ramie pod talerz
  • Anonim

ktos ma jakiegos crasha??? z checia bym kupil jakiegos srednio uzywanego za rozsadna cene:D
    najlepiej 16" lub 18" jesli ktos by mial to prosze pisac do mnie wiadomosc na gronie...
  • bartkiller

sprzedam idealny zestaw do nauki :d

centrala amati (chyba 21'' :o ) bez tylnego naciągu, przedni nie wiem jaki :) ale dobrze się trzyma i 'brzmi', jeden półkocioł (nie wiem ile ma :o nie chce mi sie mierzyc a na oko nie wiem nigdy ile jest :d) naciąg tez tylko z przodu , ale za to podwójny remo z olejowy.
    kocioł w stanie powiedziałbym średnim (troche pordzewiałe metalowe części i zjechany naciąg)

werbel względnie nowy hohner (średniej głębokości), naciąg trochę tylko zużyty. stan bardzo dobry. statyw pod hi-hat sonor też stan bdb. stopka amati. z blach jest jakaś china meinla, splash też meinl , i crash amati (mozna iść z nim nad wisłę, i podobno fajnie lata).

wybacznie dość ogólnikowy opis. jak się położy na kazdym bębnie jakąś szmatę to całkiem dobrze się puka.

jak ktoś jest zainteresowany, to mogę porobić zdjęcia i wysłać
  • Cień

• Anonim

MENDA...masz moze zdj tego crash/ride????
    bylbym zainteresowany tylko jeszcze cena mnie interesuje...
  • Cień

Nie ma ktoś do sprzedania kotłów Amati?
    Interesują mnie 10 i 14", najlepiej z holderami.

Cień
  • Anonim

mistrzu poszukam ale watpie zebym cos znalazl
    ale orion twister jak orion :) 18cali 1. wlasciciel, pekniety ale nie od glowki tylko od brzegu
  • *** Videł ***

Sprzedam nowy raz założony naciąg (Aquarian Studio X) 14'' Poprostu mi brzmienie niepasowało i chce go sprzedac. Chcę za niego 55zł w sklepie kosztuje 83 zł :)
  • Don Przemo

sprzedam tez Chine Sabian B8 Pro 16' za 200 zł ,dwa małe pęknięcia 3 i 5 mm.
  • Anonim

Cieniu co to za ride?? kuty czy nie?? i ile za niego chcesz??
  • Anonim

JA mam na zbyciu Full Ride 20' Paiste Alpha. Blaszka ma 3 lata, ale jest zadbana, fotki na maila. Sprzedaję, bo mam RD2002 .
    RD Alpha ma bardzo jasne, krystaliczne brzmienie, przy grze oprócz pingu mamy spory "poglos" . Bardzo wszechstronny talerz, nadaje sie do szeroko pojetego rocka.
  • Jacek N

Ja chętnie zakupiłbym tomy amati 10" 14" lub 18" w kolorze pomarańczowym z holderami i z naciągami (lub przynajmniej obreczami) dolnymi - góra to chyba oczywiste :o)

Dodatkowo poszukuje też fajnego werbelka chetnie z Warszawy. Najchetniej drewniany choć niekoniecznie, niskobudżetowej klasy ale nie Polmuz czy Amati. Jakiś niższy model dobrej marki.

Oprócz tego chce też wymienić sobie hihat. Poszukuję czegoś w okolicach Paista 502

Jakby ktoś miał coś takiego do sprzedania to poproszę o kontakt poprzez "wiadomość"
  • Mih

ja mam na opylenie naciągi 10,12,14 Remo UT. Nówki nieśmigane, zdjęte z mapexa M. oprócz tego moje stare bębny Tactona, razemz ramą samoróbą i werblem Amati. w razie pytań odpowiem :]