-
Netka
Przede wszystkim tutaj sie wymieniajmy wszystkim co mamy o pezecie jako jego fani :D -
Anonim
Ja bym poprosiła jakieś fajne kawałeczki :P
Chętnie też coś komuś prześlę :P -
Netka
nio to co chcesz konkretnie kawalki z 1 plytki drooogiej czy inne
podaj maila -
Anonim
:)
Mam obie płytki, więc jak możesz, to jakieś inne kawałeczki; )
samarska@o2.pl
I napisz też, co Ty chcesz :) -
-
Netka
-
Anonim
-
Anonim
-
Netka
tiak ale chwilowo mi sie pocztunia jebie ale jak tylko mi sie uda to dostaniesz.
PLOSZE BAŁDZO> -
Anonim
-
Netka
-
jedi
-
Anonim
-
Netka
Przeprasza miałam długi okres problemy z kompem zaraz Ci pośle mp3 ... -
Mateusz Pająk
moglby mi ktos podeslac jakies remixy pezeta? matusiak.elo@interia.pl dzieki. nie wiecie moze czegos o postepach prac nad Plomieniem 81? -
Netka
nio ja mam remix ...ale tylko "otwieram wino" a z tego co wiem i co piszą w ostatnim ślizgu t okończa juzprace i do wakacji ma wyjść płomień ...3 płyta :) -
Kieloniusz ,
Idz i kup plyte... Dajcie zarobic na rapie a nie przez neostrade sciagacie kawalki.. Rap biznes.dla Pezeta to zrobcie.. wiem ze w polsce jest nie kolorowo.. ale kurde 30 zeta lepiej na plyte niz na jakis melanz co tygodniowy!! Pezet poprostu wymiata wszystkie jego kawalki od poczatku kariery sa zajebiste!!TO URSYNÓW SKURWY.. Z CZASEM TO ZROZUMIESZ..... -
Mateusz Pająk
ale o co Ci chodzi?! ja plytki kupuje oryginalne. ale z remiksow na pezecie jest tylko 'nie jestem dawno'. mi chodzi o takie remixy, ktore nie wyszly na legalu lub na jakichs skladankach -
Netka
nio ja też o takich mówie bo ja też mam oryginały!! a remixu chociażby "otwieram wino " nie ma na żadnej cd z tego co wiem... -
.:slOOnko:.
i Tu sie z kolega zgadzam, mam wszystkie plytki w orginale..............skoro tak go lubie czemu bym nie miala dac zarobic!!!!!!!!!!
Czy plyta w mp3 moze dac efekty(...)??
O i kolega lubi rugby, heh to tak jak ja;))) -
Netka
acha :)) nio ale niektórych kawałków nie ma !! np. mes & pezet -daj mi ten seks masz to na jakiejś płytce ?