Pezet [1689]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Netka

Przede wszystkim tutaj sie wymieniajmy wszystkim co mamy o pezecie jako jego fani :D
  • Anonim

Ja bym poprosiła jakieś fajne kawałeczki :P
    Chętnie też coś komuś prześlę :P
  • Netka

nio to co chcesz konkretnie kawalki z 1 plytki drooogiej czy inne

podaj maila
  • Anonim

:)
    Mam obie płytki, więc jak możesz, to jakieś inne kawałeczki; )
    samarska@o2.pl
    I napisz też, co Ty chcesz :)
  • Netka

ja tam wszystko mam :) co mi do szczęścia pociebne :)
  • Anonim

To wyślesz :>? :D
    Ładnie proszę :P
  • Anonim

To wyślesz :>? :D
    Ładnie proszę :P
  • Netka

tiak ale chwilowo mi sie pocztunia jebie ale jak tylko mi sie uda to dostaniesz.
    PLOSZE BAŁDZO>
  • Anonim

Dziękuję śliczniez góry :*
  • Netka

oki
    nie ma za co ..
    :)
  • jedi

chyba to co powinnam napisać tutaj napisałam tam.. :)

ehhehehehe
  • Anonim

:( Nie dostałam cały czas nic... :(
  • Netka

Przeprasza miałam długi okres problemy z kompem zaraz Ci pośle mp3 ...
  • Mateusz Pająk

moglby mi ktos podeslac jakies remixy pezeta? matusiak.elo@interia.pl dzieki. nie wiecie moze czegos o postepach prac nad Plomieniem 81?
  • Netka

nio ja mam remix ...ale tylko "otwieram wino" a z tego co wiem i co piszą w ostatnim ślizgu t okończa juzprace i do wakacji ma wyjść płomień ...3 płyta :)
  • Kieloniusz ,

Idz i kup plyte... Dajcie zarobic na rapie a nie przez neostrade sciagacie kawalki.. Rap biznes.dla Pezeta to zrobcie.. wiem ze w polsce jest nie kolorowo.. ale kurde 30 zeta lepiej na plyte niz na jakis melanz co tygodniowy!! Pezet poprostu wymiata wszystkie jego kawalki od poczatku kariery sa zajebiste!!TO URSYNÓW SKURWY.. Z CZASEM TO ZROZUMIESZ.....
  • Mateusz Pająk

ale o co Ci chodzi?! ja plytki kupuje oryginalne. ale z remiksow na pezecie jest tylko 'nie jestem dawno'. mi chodzi o takie remixy, ktore nie wyszly na legalu lub na jakichs skladankach
  • Netka

nio ja też o takich mówie bo ja też mam oryginały!! a remixu chociażby "otwieram wino " nie ma na żadnej cd z tego co wiem...
  • .:slOOnko:.

i Tu sie z kolega zgadzam, mam wszystkie plytki w orginale..............skoro tak go lubie czemu bym nie miala dac zarobic!!!!!!!!!!
    Czy plyta w mp3 moze dac efekty(...)??
    O i kolega lubi rugby, heh to tak jak ja;)))
  • Netka

acha :)) nio ale niektórych kawałków nie ma !! np. mes & pezet -daj mi ten seks masz to na jakiejś płytce ?
| |

dzis,kilka lat pozniej rzucilbym to dawno bo 04 to juz nie 95;)

Fotki

Miejsca grona (0)