-
Anonim
Swego czasu przeczytałem na filmwebie (http://www.filmweb.pl) o tym że powstaje ekranizacja jednego z dzieł mistrza. Niby nic ale..... Od razu rzuca się w oczy od strony wizualnej.......
Sami zobaczcie.
http://www.filmweb.pl/Przez,ciemne,... -
Anonim
czy dobzre rozpoznałem autostrade? Tej twarzy chyba nie da się pomyliś z żadną inną... -
Anonim
tiaaaaaaaaaaaaaaaa...Przez ciemne zwierciadlo???????????? ...kiedy?kiedy?:P -
Anonim
Nie kumam. To bedzie film, animacja czy film stylizowany na animacje? -
-
Watson
Boje sie tego filmu... Mozna go zrobic doskonale, mozna tez popisowo spieprzyc. Z niewiadomych powodow ta druga mozliwosc wydaje mi sie bardziej prawdopodobna. -
Watson
i jeszcze jedno - jezeli ktos nie lubi rejestrowac sie na jakichs gownianych filmwebach: http://www.davestrailerpage.co.uk/t... -
Grono.Net
-
.
Ooo. Widzę Roberta Downey'a Jr... Milutko. Trailer ciekawy, wzbudza we mnie uczucie pod tytułem: "nie mogę się już doczekać" :D -
asiek
kuźwa... a ja uważam że nie da sie tego oglądać, i jeżeli do samego Reevesa nic nie mam ( szacunek za NEO :D) jak również Woody'ego Harrelsona poważam, to sama komixowo-malunkowa stylistyka mi nie leży.
Rozprasza i robi z mózgu kiczowatą papkę,
jeśli miałoby to nawiązywać
do pseudanarkotycznego stanu halunowego ... to przepraszam bardzo, JA NIE CHCĘ!
pozdromki*
-
Watson
Coz, mi akurat ta stylistyka podeszla. A nigdy nie spotkalem nikogo, kto bardziej niz ja brzydzilby sie animacja. To wyglada.. ciekawie. Lubie takie eksperymenty. O strone graficzna sie nie obawiam. Ale... znajac zycie, dzieki daleko idacym uproszczeniom scenariursza i wstawieniu paru dynamicznych scen dla mlodego widza... nie, nie wiaze z tym filmem duzych nadzieji.
No ale co robic. Czekam. I zapewne pojde na premiere.... -
asiek
heh, ja też prawdopodobnie zjawię się w kinie
ale ... czuje w kościach, że to będzie konkretna przeprawa; D
a co do animacji - mój Boże, Watson - flaki mi sie gotują i noże w kieszeniach otwierają, kiedy słysze jak ktoś ... brzydzi sie animacją ..
(?!?)
nie zawsze jest ona właściwa i kto wie czy bedzie dobrym zabiegiem dla naszych oczu
w postaci ...ehem 'przez ciemne zwierciadło',
ale ... pożyjemy, zobaczymy:) -
Dżi
Trailer mi się podobał. Stylizacja na animację IMO rządzi.
Mam nadzieję, że film utrzyma narkotyczno-zjazdowy klimat książki. -
Anonim
Widzialem zwiastun ... tez jestem peen nadziei ... animacja komputerowa to tylko jezyk narracji to nie znaczy ze musi byc od razu be, czas zeby ktos wreszczie wykorzystal ten potencjal do robienia dobrych rezczy ale czy to bedzie juz teraz i tym razem ...zobaczymy, mysle ze narazie jest to jeszcze zbyt droghie dzilanie zeby mozna bylo robić kino dobre i niezalezne przy pomocy tegoz jezyka i to dobrze ... narazie tylko komercja bo to musi na siebie zarobić ... ksiazki nie czytalem wiec nieznam fabuly i niewiem czy pasuje to do powiesci dicka, ale z ekranizacji o narazie tylko screamers i blade runner mnie satysfakcjonuje ... mysle ze juz najwyzszy czas zeby ktos pomyślał o UBIKU -
psychomatic
-
DJ BEDI
no kurde jestenm ciekaw jak to zrobia to moim zdaniem najlepsza ksiazka dicka .. ale obsada okej reevs, ryder, harelsson -
Anonim
za ten film wziela sie ekipa odpowiedzialna za "swiadome zycie" (waking life)
jesli zwierciadlo bedzie jeszcze lepsze, to ja wymiekam.
juz nie moge sie doczekac. -
yader
ktos kiedys nawet wspominal o filmowaniu valis :). byle sie nie brali za to "spece" z krainy szczesliwego drewna. -
dzierzy
coś mnie się kiedyś obiło o uszy iż argentyńcy popełnili valis filmowo... -
DJ BEDI
e nie to bzdura na stronie philip k dick com jest zdaje sie 6 czy osiem filmów wymienione wszystkie robili amreykanie tylko jeden francuzi wyznania łgarza
-
stefan formalina
krótko czy ten film już jest czy go nie ma jeszcze na ekranach , czy ktoś wie kiedy trafi do nas [ o ile trafi w ogóle ] . jestem uzależniony od dicka , potrzebuje tego filmu . kończe , bo chyba ktoś mnie śledzi .....