- 1
- 2
-
Anonim
Witamm !!
Szukam jakiegos dobrego konta , req:
php , postgres , unlim domen , unlim www , kolo 2 GB , unlim mail
zna ktos cos w racjonalnej cenie spelniajace takie opcje ?? -
kociou
zobacz http://www.strefa.pl
hostuje u nich kilka stron i jestem zadowolony, szybki serwer, dobry serwis :)
-
Anonim
Hmm, ja ze swej strony bym polecił fc.pl - dosć dobry i zadbany hosting w ludzkich cenach, ale na zachodzie. Natomiast w Polsce to chyba najlepszy wymiernik cena/jakość posiada etap.pl. -
Anonim
-
-
Anonim
polecam również superhost (jeśli nie przeszkadza Ci, że serwer stoi w teksasie :) -
Anonim
-
onto
a ma ktoś doświadczenia także z anv.pl? bo ja mam u nich kilka kont i jestem niemal w pełni zadowolony - niemal, bo nawet największe konto w ich ofercie umożliwia rejestrację max 5 domen. teraz zastanawiam się, czy nie wykupić zamiast tego miejsca na superhost.pl, ale szczerze mówiąc strona jest tak cukierkowo-reklamowa, że nie wzbudza mojego zaufania :P -
Anonim
1. oferuja serwery dedykowane :-)
nawet home.pl nie chce sie tego robic, bo to bardziej odpowiedzialne :>
jak dla mnie to przepozytyw :]
i bardzo dobre warunki dla partnerow i resselerow :>
mialem zostac jednym z nich.. ale na razie mam inne zajawki :>
ja polecam superhost -
Anonim
Strefa jest dobra przy małym ruchu, a serwis mają do niczego (nie ma opcji żeby zadzwonić i pogadać z informatykiem, zawsze odbijam się od przemiłej pani, która każe mi napisać maila i potem czekam tydzień albo miesiąc albo w ogóle nie dostaję odpowiedzi, a jeśli już dostaję, to najczęściej typu "proszę sprawdzić, czy zainstalowano bazę danych"). Czyli: tania i praktycznie bez serwisu... Pracowałem też z home i nazwą, profesjonalne ale dość drogie. -
Pełek
Polecam oferte Home.pl
za 900 netto rocznie maja 2xPostgre 5xMySQL
PHP5 i transfer 180GB
no i 10GB do dowolnego wykorzystania Bazy/WWW/Mail
mozesz podac moj email jako polecajacy :) bede zobowiazany :
pelek@pelek.net -
Anonim
-
Grono.Net
Najlepszy ser wlasny.; )
Komercyjnie korzystam z kei.pl/home.pl.
Chetnie sprobowalbym Media Temple/The Planet. -
Anonim
jaja sobie robicie z home.pl ?? tak , juz wpisuje twoj mail , powiem ci jedno , za taka kase jak bierze home mozna kupic w innych miejscah duzo bardziej powazne serwisy .. -
Anonim
keo.
dzieki za superhost , maksymalnie daja rade .. niedlugo sie skusze , kolesie maja fachowe ceny i ok uslugi . -
Anonim
superhost jest spoko, mam tam jednego vr i daje rade, ale musze ciagle transfer dokupywac :/
szkoda ze nie maja pakietow jakis -
Anonim
-
Anonim
sisco.pl
brzmi ak podruba cisco ale maja bardzo profesjonalny hosting sa elastyczni i dbaja o klienta.
Mieszcza sie we Wroclawiu wiec ceny rozsadne. Spora firma z naprawde zdrowym podejsciem do klienta mamy tam hosting Generujemy naprawde spore transfery i nie mozna im nic zarzucic. Ewentualnie etop.pl z Warszawy rowzniez bardzo rozsadni ludzie.
Slyszalem ze ehost.pl rowniez spoko. -
Anonim
Wykupiłem na ehost.pl. A potem testowałem parę serwerów (no debil ze mnie, wiem) :) Co się okazuje? etap.pl ma naprawdę dobrą ofertę. A z serwisantem rozmawiałem o godzinie 21 w niedzielę, więc to conajmniej dobrze świadczy o firmie. Pingi ok 20 ms, czyli pięknie (mój ehost - ok 140...). -
Anonim
na razie nie mialem czasu przegrzebywac sie przez vhosty... zainteresowala mnie natomiast oferta superhost.pl dotyczaca serwerów dedykowanych, ktos moze przgrzebywal sie przez oferte polskich dostawcow w poszukiwaniu serwerka i mial jakies ciekawe wyniki mala kasa - wysoka jakosc obslugi? bo tu na pewno liczy sie juz obsluga bardzo.
mysle, ze za kilka miesiecy bedzie mi potrzebny serwerek, ale fajnie by bylo miec od czego zaczac poszukiwania :-).
3mka -
Anonim
Powiem tak. Jeżeli superhost.pl nie pozwala nawet na pinga, to ja dziękuję za taki interes - świadczyć może to tylko o jednym - boją się czasów, a wbrew pozorom jest to decydujące - wysyłanie dużej ilości małych plików będzie trwało 3-4 razy dłużej niż na jakimś polskim serwerze...
Jak mi się skończy umowa z ehost.pl kupuję serwer w etap.pl :)
Pozdawiam
- 1
- 2