• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Witamm !!
    Szukam jakiegos dobrego konta , req:
    php , postgres , unlim domen , unlim www , kolo 2 GB , unlim mail

zna ktos cos w racjonalnej cenie spelniajace takie opcje ??
  • kociou

zobacz http://www.strefa.pl

hostuje u nich kilka stron i jestem zadowolony, szybki serwer, dobry serwis :)
  • Anonim

Hmm, ja ze swej strony bym polecił fc.pl - dosć dobry i zadbany hosting w ludzkich cenach, ale na zachodzie. Natomiast w Polsce to chyba najlepszy wymiernik cena/jakość posiada etap.pl.
  • Anonim

http://superhost.pl/
  • Anonim

polecam również superhost (jeśli nie przeszkadza Ci, że serwer stoi w teksasie :)
  • Anonim

zdaje sie ze to nawet lepiej :]
  • onto

a ma ktoś doświadczenia także z anv.pl? bo ja mam u nich kilka kont i jestem niemal w pełni zadowolony - niemal, bo nawet największe konto w ich ofercie umożliwia rejestrację max 5 domen. teraz zastanawiam się, czy nie wykupić zamiast tego miejsca na superhost.pl, ale szczerze mówiąc strona jest tak cukierkowo-reklamowa, że nie wzbudza mojego zaufania :P
  • Anonim

1. oferuja serwery dedykowane :-)

nawet home.pl nie chce sie tego robic, bo to bardziej odpowiedzialne :>

jak dla mnie to przepozytyw :]

i bardzo dobre warunki dla partnerow i resselerow :>

mialem zostac jednym z nich.. ale na razie mam inne zajawki :>

ja polecam superhost
  • Anonim

Strefa jest dobra przy małym ruchu, a serwis mają do niczego (nie ma opcji żeby zadzwonić i pogadać z informatykiem, zawsze odbijam się od przemiłej pani, która każe mi napisać maila i potem czekam tydzień albo miesiąc albo w ogóle nie dostaję odpowiedzi, a jeśli już dostaję, to najczęściej typu "proszę sprawdzić, czy zainstalowano bazę danych"). Czyli: tania i praktycznie bez serwisu... Pracowałem też z home i nazwą, profesjonalne ale dość drogie.
  • Pełek

Polecam oferte Home.pl
    za 900 netto rocznie maja 2xPostgre 5xMySQL
    PHP5 i transfer 180GB
    no i 10GB do dowolnego wykorzystania Bazy/WWW/Mail

mozesz podac moj email jako polecajacy :) bede zobowiazany :
    pelek@pelek.net
  • Anonim

home.pl

robi sie coraz wolniejsze :>

• Grono.Net

Najlepszy ser wlasny.; )

Komercyjnie korzystam z kei.pl/home.pl.

Chetnie sprobowalbym Media Temple/The Planet.
  • Anonim

jaja sobie robicie z home.pl ?? tak , juz wpisuje twoj mail , powiem ci jedno , za taka kase jak bierze home mozna kupic w innych miejscah duzo bardziej powazne serwisy ..
  • Anonim

keo.
    dzieki za superhost , maksymalnie daja rade .. niedlugo sie skusze , kolesie maja fachowe ceny i ok uslugi .
  • Anonim

superhost jest spoko, mam tam jednego vr i daje rade, ale musze ciagle transfer dokupywac :/
    szkoda ze nie maja pakietow jakis
  • Anonim

:-)

<ok>
  • Anonim

sisco.pl
    brzmi ak podruba cisco ale maja bardzo profesjonalny hosting sa elastyczni i dbaja o klienta.
    Mieszcza sie we Wroclawiu wiec ceny rozsadne. Spora firma z naprawde zdrowym podejsciem do klienta mamy tam hosting Generujemy naprawde spore transfery i nie mozna im nic zarzucic. Ewentualnie etop.pl z Warszawy rowzniez bardzo rozsadni ludzie.
    Slyszalem ze ehost.pl rowniez spoko.
  • Anonim

Wykupiłem na ehost.pl. A potem testowałem parę serwerów (no debil ze mnie, wiem) :) Co się okazuje? etap.pl ma naprawdę dobrą ofertę. A z serwisantem rozmawiałem o godzinie 21 w niedzielę, więc to conajmniej dobrze świadczy o firmie. Pingi ok 20 ms, czyli pięknie (mój ehost - ok 140...).
  • Anonim

na razie nie mialem czasu przegrzebywac sie przez vhosty... zainteresowala mnie natomiast oferta superhost.pl dotyczaca serwerów dedykowanych, ktos moze przgrzebywal sie przez oferte polskich dostawcow w poszukiwaniu serwerka i mial jakies ciekawe wyniki mala kasa - wysoka jakosc obslugi? bo tu na pewno liczy sie juz obsluga bardzo.

mysle, ze za kilka miesiecy bedzie mi potrzebny serwerek, ale fajnie by bylo miec od czego zaczac poszukiwania :-).

3mka
  • Anonim

Powiem tak. Jeżeli superhost.pl nie pozwala nawet na pinga, to ja dziękuję za taki interes - świadczyć może to tylko o jednym - boją się czasów, a wbrew pozorom jest to decydujące - wysyłanie dużej ilości małych plików będzie trwało 3-4 razy dłużej niż na jakimś polskim serwerze...

Jak mi się skończy umowa z ehost.pl kupuję serwer w etap.pl :)

Pozdawiam
  • 1
  • 2
| |

Świat też został napisany w PHP. Przez jakiegoś studenta, na umowę zlecenie.

Fotki

Miejsca grona (0)