Piaseczno [3203]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Na ulicy Kusocińskiego rozpoczęli właśnie prace związane z wymianą rur centralnego ogrzewania. W związku z tym termin rozpoczęcia sezonu grzewczego przesunał się na grudzień. Taka informacje uzyskałam w administracji. Co Wy na to? dla mnie skandal.
  • Anonim

u mnie na "Skoczni" już grzeją <LOL2>
  • Natalia

do grudnia to juz przymarznę do sciany
    brawa za pomysl
    wysiadam
  • Anonim

proponuje:
    - kaloryfer na prąd :)
    - termofor
    xD
  • Anonim

No to śmiesznie macie u mnie już grzeją od trzech dni chyba :P

Puławska przy Rossmanie ^^
  • Marcin o!

na Szkolnej aż za ciepło; p
  • Anonim

Administracja umywa ręce, ponoć winna jest gmina...
  • Anonim

Phi, ta zasra** spółdzielnia "Jedność" chyba robi sobie jaja z mieszkańców. Nie wystarczy, że pobierają kasę za przebudowanie centralnego, to jeszcze nie dają nam ciepła :p Nie mogli tego zrobić wcześniej?
  • teqilaa

Podobno jakies cześci się okazuje nie takie są i trzeba inne montować a to wydłuży prace do końca listopada podobno!!! to info od fachurów którzy tam grzebią. Może się wszyscy zbierzemy i odpowiedzialnym za ten pierdolnik podeslemy faktury za prąd do zapłacenia?!! nie mówiąc już o kasie za leki bo mi sie dzieciak z tego zimna rozchorował. W nocy temperatura w mieszkaniu 18 stopni!!!

a najśmieszniejsze jest to że stare przyłacze jest cały czas podłączone i można by ciepło puścić a potem tylko wyłaczyć na czas podłączenia nowego. Ale nie chcą sie zgodzić, administracja twierdzi że próbują przekonac. Ja to bym chętnie z grabiamia przysłowiowymi poszła, bo jesli faktycznie do konca listopada mają nie grzac to juz gruba przesada!
  • maku

skurwiesyny by sie potopily
  • Przem Tus

Jak to dobrze że mieszkam na wsi i mam swój własny dom. Też mam centralne ogrzewanie i jestem w posiadaniu kotła merkury Zębca. Jest to kocioł z podajnikiem więc nie muszę tak często schodzić podkładać.
  • hakuna matata

spam jaki czy co...?