-
Anonim
Na ulicy Kusocińskiego rozpoczęli właśnie prace związane z wymianą rur centralnego ogrzewania. W związku z tym termin rozpoczęcia sezonu grzewczego przesunał się na grudzień. Taka informacje uzyskałam w administracji. Co Wy na to? dla mnie skandal. -
Anonim
-
Natalia
-
Anonim
-
-
Anonim
No to śmiesznie macie u mnie już grzeją od trzech dni chyba :P
Puławska przy Rossmanie ^^ -
-
Anonim
-
Anonim
Phi, ta zasra** spółdzielnia "Jedność" chyba robi sobie jaja z mieszkańców. Nie wystarczy, że pobierają kasę za przebudowanie centralnego, to jeszcze nie dają nam ciepła :p Nie mogli tego zrobić wcześniej? -
teqilaa
Podobno jakies cześci się okazuje nie takie są i trzeba inne montować a to wydłuży prace do końca listopada podobno!!! to info od fachurów którzy tam grzebią. Może się wszyscy zbierzemy i odpowiedzialnym za ten pierdolnik podeslemy faktury za prąd do zapłacenia?!! nie mówiąc już o kasie za leki bo mi sie dzieciak z tego zimna rozchorował. W nocy temperatura w mieszkaniu 18 stopni!!!
a najśmieszniejsze jest to że stare przyłacze jest cały czas podłączone i można by ciepło puścić a potem tylko wyłaczyć na czas podłączenia nowego. Ale nie chcą sie zgodzić, administracja twierdzi że próbują przekonac. Ja to bym chętnie z grabiamia przysłowiowymi poszła, bo jesli faktycznie do konca listopada mają nie grzac to juz gruba przesada! -
maku
-
Przem Tus
Jak to dobrze że mieszkam na wsi i mam swój własny dom. Też mam centralne ogrzewanie i jestem w posiadaniu kotła merkury Zębca. Jest to kocioł z podajnikiem więc nie muszę tak często schodzić podkładać. -
hakuna matata
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Piaseczno
- Załóż własne grono tematyczne