Piaseczno [3203]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • M.

Jakie salony fryzjerskie w Piasecznie polecacie ??; )
  • klimatyzowanie.

Żadnego ponieważ aktualnie nie pracuje w żadnym salonie :D:D
    A pozatym jeszcze nie byłam w piasecznie u fryzjera z którego bym była zadowolona.Tzn byłam ale ten fryzjer już tu nie pracuje:(
  • M.

a w jakim pracowałaś... ?? :P w pisecznie
  • Anonim

ja polecam z całą odpowiedzialnością fryzjera, hym, nie wiem, jaka nazwe posiada ta ulica, ale to jest za Fashion House.

, elo; >
  • M.

elo :*
  • klimatyzowanie.

>...%CiAcHo%... aH, aH ZaPrOś; ** napisała:
    >a w jakim pracowałaś... ?? :P w pisecznie

W Kleopatrze na Słowiczej :).Ale długo się tam nie nasiedziałam hehehe.
  • klimatyzowanie.

Ale jak tam pójdziesz to ci dobrze zrobią włosy jeśli o to ci chodzi :)
  • róg warszawskiej i chyliczkowskiej
  • ☆ ツ TMS! ツ ☆ ٩(●̮̮̃•̃)۶

Polecam Fryzjera w Auchan !
  • Anonim

zdecydowanie "Duet" na bazarku i wybór pracującego tam Mariusza - magik );0)
  • Anonim

Ja chodze od dawna do salonu A&B na Powstańców Warszawy, fajny salonik
  • Anonim

a ja chodze do klaudi... na młynarskiej:)
  • madź.

^^ ja tez:D
  • ɹóʍʇod ʎʍoʞzɔǝʇsɐıɔ

>♪ Stypka ♪ ツ napisała:
    >zdecydowanie "Duet" na bazarku i wybór pracującego tam
    >Mariusza - magik );0)

Mariusz mistrzem jest! potrafi wyczarować z włosów cuda, zresztą nie tylko on

kilka razy byłam w tym salonie DUET i zawsze wychodziłam w 100% zadowolona, niezależnie od którego fryzjera, a jestem bardzo wybredna jeśli o to chodzi, więc polecam!
  • Malgo

>Ciasteczkowy Potwór napisała:
    >>♪ Stypka ♪ ツ napisała:
    >>zdecydowanie "Duet" na bazarku i wybór pracującego tam
    >>Mariusza - magik );0)
    >
    >Mariusz mistrzem jest! potrafi wyczarować z włosów cuda,
    >zresztą nie tylko on
    >
    >kilka razy byłam w tym salonie DUET i zawsze wychodziłam
    >w 100% zadowolona, niezależnie od którego fryzjera, a
    >jestem bardzo wybredna jeśli o to chodzi, więc polecam!

no to teraz mega important informejszyn- w kauflandzie obcina pan, ktory owego pana mariusza spod kopuły przed laty uczył
    obaj są rewelacyjni z ukłonami za profesjonalizm w strone pana z kauflanda
    tylko niestety juz trzeba sie zapisywac;p
  • ɹóʍʇod ʎʍoʞzɔǝʇsɐıɔ

sory ale ja do kauflanda mam za daleko:P i nie po drodze:P no chyba, że ten pan z kauflanda jest bardziej przystojny od Mariusza;>
  • Malgo

hehe ja tam nie patrze czy przystojny ważne że mnie ściął piknie, a ja weszłam po trwałą albo siakiegoś headline'a :))
    jak przyjdziesz z lipną koncepcja to po rozmowie przygotowawczej wrocisz do niego na pewno-tak jak ja
    wytłumaczył mi, choć nie musiał,co to jest headlines i pożałował moich marnych kosmyków na taką operacje;p
    osobiscie jednak uwazam ze w kaufie jest drogo, bo za 40,- bez modelowania to moge szukać fryca wszedzie, a mówimy o piasecznie a nie warszawie
  • ɹóʍʇod ʎʍoʞzɔǝʇsɐıɔ

nie wiem co to headline:P ja za kolor + ścięcie u Mariusza zapłaciłam 180zł i uważam że to bardzo mało zwłaszcza jak na moje włosy, bo np. u Miłka mi krzyknęli 300zł a mój poprzedni fryzjer na Wileńskim [notabene też Mariusz;]] brał 220zł

a gdzie w kauflandzie jest fryzjer i jak się ten mistrz nazywa? [jakiś namiar na gościa prosze;>]
  • Malgo

namiar to mam w samochodzie a ponieważ nie chce mi sie złazić teraz wiec nie podam numeru;p
    kaufland jest na tyle mały że oprócz kwiacairni, pizzy, ery i apteki znajdziesz tam wlasnie fryzjera;]
  • Malgo

>Ciasteczkowy Potwór napisała:
    >nie wiem co to headline:P ja za kolor + ścięcie u Mariusza
    >zapłaciłam 180zł i uważam że to bardzo mało zwłaszcza
    >jak na moje włosy, bo np. u Miłka mi krzyknęli 300zł a
    >mój poprzedni fryzjer na Wileńskim [notabene też
    >Mariusz;]] brał 220zł
    >
    >a gdzie w kauflandzie jest fryzjer i jak się ten mistrz
    >nazywa? [jakiś namiar na gościa prosze;>]

do miłekdesign bym nie poszla, spotkalam sie na wizaz.pl z niekorzystnymi opiniami, tym bardziej jak sie trafi nie do szefów
    biednego mariusza widze ścigasz po calej wawie;p zasmuci sie jak go zdradzisz dla dawnego szefa, nie idz do kauflanda!!;p

ps:farbowanie jakos tyle kosztuje i w kaufie
    sama nie wiem bo nie farbuje wlosow
    headlines to taka niby nieszkodliwa trwala na max kilka miesiecy i sie rozprostowuje (koszt na moje za łopatki min 200,-) ale sie okazuje ze to ten sam płyn i ja to pitole;p