• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Ola

hej. moze ktos wie ile czeka sie na prawo jazdy. osrodek wysyła moje papiery a ja mam odebrac swoje prawko w piasecznie?? czy przy odbiorze sie cos płaci? prosze o odpowiedz :)
  • Janek

-czeka się różnie, parę tygodni zazwyczaj,
    -sprawdzasz na stronie http://www.kierowca.pwpw.pl czy dokument jest już do odebrania,
    -prawko odbierasz w Piasecznie, chyba nic nie płacąc
  • Nawro

WORD przesyła papiery w tydzień, potem jeszcze czekasz ok.2 tyg... w 3 tyg na pewno prawko już będzie do odbioru... ale nie ma nic za darmo... płacisz 71zł
  • Anonim

moje prawko było do odebrania 9 dni od egzaminu :)
  • Anonim

wczoraj zdawałam powiedzieli żeby się zgłosić za 3 tyg no i niestety się płaci przy czym kwoty dokładnej nie podam ci ale wiem że pół roku temu koleżanka płaciła coś koło 80 zł
  • Anonim

o kurcze...
  • Anonim

ciekawe za co sobie tyle policzyli...
  • Ola

heh no własnie za co ?? za kawałek plastiku ? spoko
  • Anonim

też nie wiem; / gorzej wykonane niż dowód osobisty a droższe 3 razy prawie ale w sumie jak się wydało wcześniej 1400 zł to co to te 80; )
  • .roeika.

Ja dzwonilam codziennie do WORDu czy juz wyslali a potem codziennie do Wydz.Kom. i czekałam 6 dni roboczych od zdanego egzamu
  • bibułka

wchodzisz na ta strone
    https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx

wpisujesz swoj pesel dane i tam jest napisane co i jak..
    ja czekalam z 9 dni. wredna baba pobrala 71 zł (tzn przelalam im na konto dzie wczesniej i przyszlam z potwierdzeniem przelewu)
  • maku

ta wredna baba tylko tam pracuje, to nie sobie do kieszeni ładuje te 71zł więc może jednak wredna nie jest; p
  • bibułka

no proste ze nie sobie... :/
    ale nie mila jest...
  • BoBoFrAn

aby nie zakładać nowego watku:

który OSK polecacie w piasecznie na kurs kat.B??
  • Mademoiselle Nina Simone 。◕⌒◕。

Ja brałam tylko jazdy doszkalające u Sławka i powiem, że całkiem mi się podobało. Natomiast kurs robiłam też w P-nie, ale nie chce oczerniać tego "ośrodka", więc nie napisze nazwy...
  • *| DADA |*

niech zgadnę. Przy LO ?
  • !>KoWaL<!

ja Sławka też mogę polecić :) miesiąc temu zdałem na A, a w piątek na B bez większego problemu na odlewniczej więc jest ok :)
  • Saakaszwili

Jeśli chodzi o A to nie ma jak u Grzesia; ) Robiłem co prawda ze dwa lata temu ale wyglądało to tak że zawoził cie na plac " na godzinke" po czym znikął i wracał za 2 , 3, 4 Baze pksu miałem objeżdzoną na pamięć :)
  • Arek Felczyński

Hou!!!

potwierdzam, Grzesiu daje radę; )
  • Stypa

Chce od lipca zapisac się na prawko kat A. Wiecie za ile i gdzie mozna zrobic w Piasecznie lub w Grójcu ..albo gdzies w naszej okolicy?
    bede wdzieczna za info.

• 1
  • 2