- 1
- 2
-
Ola
hej. moze ktos wie ile czeka sie na prawo jazdy. osrodek wysyła moje papiery a ja mam odebrac swoje prawko w piasecznie?? czy przy odbiorze sie cos płaci? prosze o odpowiedz :) -
Janek
-czeka się różnie, parę tygodni zazwyczaj,
-sprawdzasz na stronie http://www.kierowca.pwpw.pl czy dokument jest już do odebrania,
-prawko odbierasz w Piasecznie, chyba nic nie płacąc -
Nawro
WORD przesyła papiery w tydzień, potem jeszcze czekasz ok.2 tyg... w 3 tyg na pewno prawko już będzie do odbioru... ale nie ma nic za darmo... płacisz 71zł -
Anonim
-
-
Anonim
wczoraj zdawałam powiedzieli żeby się zgłosić za 3 tyg no i niestety się płaci przy czym kwoty dokładnej nie podam ci ale wiem że pół roku temu koleżanka płaciła coś koło 80 zł -
Anonim
-
Anonim
-
Ola
-
Anonim
też nie wiem; / gorzej wykonane niż dowód osobisty a droższe 3 razy prawie ale w sumie jak się wydało wcześniej 1400 zł to co to te 80; ) -
.roeika.
Ja dzwonilam codziennie do WORDu czy juz wyslali a potem codziennie do Wydz.Kom. i czekałam 6 dni roboczych od zdanego egzamu -
bibułka
wchodzisz na ta strone
https://cpdpub.pwpw.pl/apps/PJ.aspx
wpisujesz swoj pesel dane i tam jest napisane co i jak..
ja czekalam z 9 dni. wredna baba pobrala 71 zł (tzn przelalam im na konto dzie wczesniej i przyszlam z potwierdzeniem przelewu) -
maku
ta wredna baba tylko tam pracuje, to nie sobie do kieszeni ładuje te 71zł więc może jednak wredna nie jest; p -
bibułka
-
BoBoFrAn
aby nie zakładać nowego watku:
który OSK polecacie w piasecznie na kurs kat.B?? -
Mademoiselle Nina Simone 。◕⌒◕。
Ja brałam tylko jazdy doszkalające u Sławka i powiem, że całkiem mi się podobało. Natomiast kurs robiłam też w P-nie, ale nie chce oczerniać tego "ośrodka", więc nie napisze nazwy... -
*| DADA |*
-
!>KoWaL<!
ja Sławka też mogę polecić :) miesiąc temu zdałem na A, a w piątek na B bez większego problemu na odlewniczej więc jest ok :) -
Saakaszwili
Jeśli chodzi o A to nie ma jak u Grzesia; ) Robiłem co prawda ze dwa lata temu ale wyglądało to tak że zawoził cie na plac " na godzinke" po czym znikął i wracał za 2 , 3, 4 Baze pksu miałem objeżdzoną na pamięć :) -
Arek Felczyński
-
Stypa
Chce od lipca zapisac się na prawko kat A. Wiecie za ile i gdzie mozna zrobic w Piasecznie lub w Grójcu ..albo gdzies w naszej okolicy?
bede wdzieczna za info.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Piaseczno
- Załóż własne grono tematyczne