Miłośnicy klubu Piekarnia [2178]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • s314ryt

o co chodzi? dzisiaj jest jakas biba uw/sgh ??
    moze w ogole niech licea zaczna organizowac tam imprezy? o co chodzi? :>
  • Grono.Net

studenci i licealisci tez ludzie
  • s314ryt

no ok, ale jakos nie widze piekarni w roli zlobka; )
  • Grono.Net

a ty ile masz lat?
  • Kocham Moje Dziewczyny !

W P.???????
    Ale jakto????????
    hmmmm
    Za kadencji poprzedniego Właś. chyba było by to nie realne.( moje zdanie)
    Moze się na nia wbic- Kto gra ?? Jakieś szersze info??
  • Anonim

Grają Prescott i Druh Sławek

akademicka owszem inspiracja,
    z racji tego tańsze piwo;)

bilety 7-10PLN
  • Anonim

ogólnie to ciężki temat..

mozna zrozumiec, że potrzebna jest kasa i piexa szuka jej na imprezach akademickich,
    (a wiadomym jest, ze piexa nie jest dochodowym klubem)

lecz przez to zmienia się target klubu, co może niestety spowodować dużą komercjalizację miejsca...
    a co za tym idzie odejście od wizerunku stylu wyszukanego na popularny, a dalej do zmiany osób tam uczęszczających...

zobaczymy jak to wpłynie na dłuższą metę..
    moim zdaniem idzie to w niekorzystnym kierunku :/
  • kat

nic nie jest wieczne...niestety..jedni odchodzą..inni przychodzą - wow..jaka mądralina ze mnie :)
  • Anonim

przepraszam, a czy Wy przypadkiem nie studiujecie??
  • ponczek

podejrzewam ze jak duzy procent ludzi ktorzy sa stalymi bywalcami piekarni studjuja - chyba w wieku 20-cos lat to popularne zejecie; ) - ale chodzi chyba raczej o to ze takie imprezy kojarza sie bardziej z hybrydami,stodola czy proxima , mam nadzieje ze bedzie spoko :) ale to okaze sie dopiero jutro.
  • ponczek

edit: - mialo byc "studiuja";)
  • kmaniek.blogspot.com

jesli jedni odchodza , inni przychodza , cos sie konczy cos zaczyna..... a z tego co slysze niektorzy juz skreslili Pie , to znaczy ... ze mozemy sie spodziewac wkrotce jakiegos naprawde fajnego miejsca ktore bedzie chcialo zastapic pie , wtedy pie bedzie chciala sie poprawic (wiadomo konkurencja z tego samego segmentu ) ..... a to wszystko tylko dobrze jak dla nas bo bedziemy mieli wiecej klubow ktore nam beda sie podobaly i przede wszystkim w ktorych bedzie nam dobrze (posluchac muzyczki, pobawic sie, zaszalec ..... )

.......... ehhh , ale sie rozmarzyłem

:D

• Grono.Net

ja uwazam ze nati ma racje a reszta blefuje
  • Anonim

hmmm...nie wiem jak sie do tego odniesc..no comment:D
  • Anonim

zapewniam Was, co zresztą wiecie na pewno, że większość tzw. klubowiczów
    studentami jest,
    lub tez mogłaby być - ale jej się nie chciało na jakiś tam uw wybierać - więc tym bardziej nie ma prawa osądzać tych co studiują.

kurcze, sama studiuję, a jestem z klubami związana wręcz zawodowo
    i nie ubieram się we flanelową koszulę!
  • Grono.Net

za to cie podziwiamy i kochamy :))
  • kmaniek.blogspot.com

ja tez jestem student ,
    i mam koszule,
    ale nieflanelowa .... to zez sie liczy ?

;)
  • Anonim

hmm..
    nie było mnie wczoraj na imprezie, bo z góry założyłam że to nie będzie mój klimat.

jeśli był kitowo - cóż.. wynajęli klub i samorząd studencki zrobił impreze. mogę się powku*wiać.
    ale wiece, prawie w każdym klubie mają miejsce imprez zamknięte na których wierzcie mi - nie chcielibyście się znaleść..

klubowicze - z mojej strony sorry..
  • Kocham Moje Dziewczyny !

Tu nie ma za co przepraszać- jest jak jest- jak pisałem wczesniej i licze na to szczerze i sobie zycze(jak i wam) z całego serca by w te nadchodzące Letnie weekendowe wieczory urodzilo sie cos nowego( bądz odrodziło to co pamietamy wszyscy) wkońcu to chyba jedny klub Open Air- do którego powinno troszke ludzi ceniacych sobie wygode i swobode napłynąć - w tym okersie w innych klubach bedzie ukrop( ściany będą dosłownie płakać)- bo Klima nie bedzie wyrabiała; P
  • kmaniek.blogspot.com

wydaje mi sie ze tym co bawili sie wczoraj pewnie sie podobalo (jakiemu studentowi na imprezie sie niepodoba; )
    a wiekszosc z nich i tak niezawita na imprezke w week&...
    a jesli nawet zawita to moze okazac sie ze to ktos fajny kogo warto poznac ... a ja ta osobe chetnie poznam i jesli wywola zainteresowanie swoja osoba to i chetnie browarka z nia wypije...
    wiec niema tego zlego co by na dobre niewyszlo !

..... niech bedzie juz lato i powroci ogrudeczek, zeby nadal wygladal tak pieknie , ehhh

• 1
  • 2
| |

Grono to zostalo zalozone przez dwie bardzo sympatyczne dziewczyny z zalozeniem zebrania wszystkich ...

Fotki

Miejsca grona (1)