- 1
- 2
-
s314ryt
o co chodzi? dzisiaj jest jakas biba uw/sgh ??
moze w ogole niech licea zaczna organizowac tam imprezy? o co chodzi? :> -
Grono.Net
-
s314ryt
-
Grono.Net
-
-
Kocham Moje Dziewczyny !
W P.???????
Ale jakto????????
hmmmm
Za kadencji poprzedniego Właś. chyba było by to nie realne.( moje zdanie)
Moze się na nia wbic- Kto gra ?? Jakieś szersze info?? -
Anonim
Grają Prescott i Druh Sławek
akademicka owszem inspiracja,
z racji tego tańsze piwo;)
bilety 7-10PLN
-
Anonim
ogólnie to ciężki temat..
mozna zrozumiec, że potrzebna jest kasa i piexa szuka jej na imprezach akademickich,
(a wiadomym jest, ze piexa nie jest dochodowym klubem)
lecz przez to zmienia się target klubu, co może niestety spowodować dużą komercjalizację miejsca...
a co za tym idzie odejście od wizerunku stylu wyszukanego na popularny, a dalej do zmiany osób tam uczęszczających...
zobaczymy jak to wpłynie na dłuższą metę..
moim zdaniem idzie to w niekorzystnym kierunku :/ -
kat
nic nie jest wieczne...niestety..jedni odchodzą..inni przychodzą - wow..jaka mądralina ze mnie :) -
Anonim
-
ponczek
podejrzewam ze jak duzy procent ludzi ktorzy sa stalymi bywalcami piekarni studjuja - chyba w wieku 20-cos lat to popularne zejecie; ) - ale chodzi chyba raczej o to ze takie imprezy kojarza sie bardziej z hybrydami,stodola czy proxima , mam nadzieje ze bedzie spoko :) ale to okaze sie dopiero jutro. -
ponczek
-
kmaniek.blogspot.com
jesli jedni odchodza , inni przychodza , cos sie konczy cos zaczyna..... a z tego co slysze niektorzy juz skreslili Pie , to znaczy ... ze mozemy sie spodziewac wkrotce jakiegos naprawde fajnego miejsca ktore bedzie chcialo zastapic pie , wtedy pie bedzie chciala sie poprawic (wiadomo konkurencja z tego samego segmentu ) ..... a to wszystko tylko dobrze jak dla nas bo bedziemy mieli wiecej klubow ktore nam beda sie podobaly i przede wszystkim w ktorych bedzie nam dobrze (posluchac muzyczki, pobawic sie, zaszalec ..... )
.......... ehhh , ale sie rozmarzyłem
:D
-
Grono.Net
-
Anonim
-
Anonim
zapewniam Was, co zresztą wiecie na pewno, że większość tzw. klubowiczów
studentami jest,
lub tez mogłaby być - ale jej się nie chciało na jakiś tam uw wybierać - więc tym bardziej nie ma prawa osądzać tych co studiują.
kurcze, sama studiuję, a jestem z klubami związana wręcz zawodowo
i nie ubieram się we flanelową koszulę! -
Grono.Net
-
kmaniek.blogspot.com
ja tez jestem student ,
i mam koszule,
ale nieflanelowa .... to zez sie liczy ?
;)
-
Anonim
hmm..
nie było mnie wczoraj na imprezie, bo z góry założyłam że to nie będzie mój klimat.
jeśli był kitowo - cóż.. wynajęli klub i samorząd studencki zrobił impreze. mogę się powku*wiać.
ale wiece, prawie w każdym klubie mają miejsce imprez zamknięte na których wierzcie mi - nie chcielibyście się znaleść..
klubowicze - z mojej strony sorry..
-
Kocham Moje Dziewczyny !
Tu nie ma za co przepraszać- jest jak jest- jak pisałem wczesniej i licze na to szczerze i sobie zycze(jak i wam) z całego serca by w te nadchodzące Letnie weekendowe wieczory urodzilo sie cos nowego( bądz odrodziło to co pamietamy wszyscy) wkońcu to chyba jedny klub Open Air- do którego powinno troszke ludzi ceniacych sobie wygode i swobode napłynąć - w tym okersie w innych klubach bedzie ukrop( ściany będą dosłownie płakać)- bo Klima nie bedzie wyrabiała; P -
kmaniek.blogspot.com
wydaje mi sie ze tym co bawili sie wczoraj pewnie sie podobalo (jakiemu studentowi na imprezie sie niepodoba; )
a wiekszosc z nich i tak niezawita na imprezke w week&...
a jesli nawet zawita to moze okazac sie ze to ktos fajny kogo warto poznac ... a ja ta osobe chetnie poznam i jesli wywola zainteresowanie swoja osoba to i chetnie browarka z nia wypije...
wiec niema tego zlego co by na dobre niewyszlo !
..... niech bedzie juz lato i powroci ogrudeczek, zeby nadal wygladal tak pieknie , ehhh
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kluby i Dyskoteki
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Grono to zostalo zalozone przez dwie bardzo sympatyczne dziewczyny z zalozeniem zebrania wszystkich ...
Miejsca grona (1)
-
PIEKARNIA Młocińska, Warszawa
- Dodaj miejsce