Pierdol Barbie aż się zgarbi. [2187]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Dzuda

czyli charakterystyka tak owej:
  • Dzuda

Białe kozaczki z ostrym połyskiem, do tego torebeczka z białym połyskiem, białe, wielkie kolczyki i białe tipsy, na zjarane od solary dupsko spodnie z wieśniackimi cyrkoniami na dupie albo z wielkim logo D&G, różowa bluzeczka i biała kurteczka, 50 odcieni blodnu na głowie, fryzura nazwana przeze mnie "sprzątarą" czyli grzywka upięta wsówkami na czubku głowy, kilo tapety, rzęsami zamiata sufity, pokruszony cień do powiek, brokatowy wsiórski błyszczyk, pachnąca podróbką touch of pink...
  • Anonim

czyżby tutaj kogoś cytowała:P?<lol>

Oj ak zgadzam się!!Jeszcze paseczek z metelowym sweeet motylkiem:)
  • Anonim

Ja bym dodała że kozaki to muszą mieć opór szpiczasty czub, albo ostatnio super modne futrzaste z pomponami i oczywiście za małe spodnie upchnięte w tego kozaka.
    Włosy mogą być też kolor blondo-carny, czyli wychodzi taki jakby były brudne.
    Do tego charakterystyczna zimowa czapeczka róż lub biała taka z różyczkami na boku, ścieg ściągaczowy, no i musowo różowy szaliczek.
    I sachaby wystające spod króciutkiej, bielutkiej (ujebanej na kołnierzu pudrem) puchóweczki. A pod puchóweczką różowiutki króciutki sweterek.
    A pasek obowiązkowo z motylem albo cały w cyrkonie.
    Zauważyłam że ostatni tręęęd wśród tipsiar to french z różowymi końcówkami i brokacikiem, pycha.

• Dzuda

hułehułełehłehłe
    obudziłam się i mam dobry humor:-D

pragne dodaz iz ostatnio w "modzie" sa szklane tipsy

buhahahahahahahahahahaah.
  • Anonim

oj ale zapomnialas moja droga o malym yorku na rozowej smyczce, tudziesz innym mikroskopijnym ale wrzaskliwym gownie, ktore mam ochote z miejsca skopac razem z wlascicielka
  • Anonim

Yorki są fajne:) To jedyne psy, które moge mieć- jestem alergikiem....No i jeszcze grzywacze chińskie ale te to są paskudne...
  • Anonim

york sam w sobie jest sliczny,
    ale w komplecie z rozowa wlascicielka - juz nie
  • Anonim

fakt...
  • Anonim

i makijaż różowo-niebieski, albo ewentualnie biały z czarnymi krechami.
    A szklane tipsy faktycznie widziałam, i obowiązkowo z zatopionymi kawałkami brokatu żeby się świeciły na stałe, aby tipsiara nie musiała zużywać za dużo czasu na malowanie :PP
  • Marta

i kreeeeeecha duuuzo ciemniejsza od szminy wokol usteczek hyhyhy
  • Marek

Taaa... i żołądek z wyrobami macdonalda w środku...
  • Marta

eee ale to po kryjomu spozyte bo przeca wiecznie na diecie :]
  • Deep

witam. nie koniecznie ktos ubrany w D&G
    jest taki jak w twoim opisie...wszystko kwestia gustu i wyboru wszystko zalezy od tego jak to traktujesz pozdrawiam
  • Anonim

Deeptrance: Ale każdy kto kupuje D&G na stadionie bądź w Kej Di ti wygląda tak jak opisano wyżej:)
  • Anonim

Buehehe.Wracając sobie dziś do odmu zaczepiły mnie dwa lachony zbierające na WOŚP. A ja oddałem wcześniej już wszystkie drobne, a te zaczęły mnie terroryzować(już drugi raz w ciągu jednego dnia) i powiedziały, że mnie nie puszczą. Jedna miała BK:) To powiedziałem: "Kochana trzeba sobie było nie kupować białych kozaczków tylko dać pieniążki na WOŚP.Przynajmniej by ludzie wzroku nie tracili:)" Jak się oburzyła!!hłe hłe...Picza głupia:) Ale mnie zostawiły i poszły. Jeszcze 20 metrów dalej słyszałem jaką wiązanke na mnie puszczała:)
  • Doda

oz Ty swinio!!! juz Cie nie kocham, jakbym jutro zapomniała to przypomnij mi ze mam Cie za to ostro objechac, chyab wiesz czemu?; >
  • Anonim

Ale Ty masz Dodziowe białe kozaczki:* I nie wsadzasz do nich spodni...Poza tym nie jesteś typem Barbie. A tamta panienka to była taka typowa różowa barbie z toną tapety i jej kozaczki były za kolana i wsadziła sobie w nie spodnie<bleh>...
  • martu.

przekrój barbie:

różowy.

tyle na ten temat.
  • martu.

poza tym...\

hm.
    nie.
    po przeczytaniu wszystkiego stwierdzam, ze wymieniliscie juz wszystko :P
| |

Gdy nie lubisz Barbie to ją pierdol aż się zgarbi:) Grono dla osób nie lubiących BARBIE:) Dodam...

Fotki

Miejsca grona (0)